17 de des. 2006

JOAN CELMA , UNA BAIXA ANUNCIADA

JOAN CELMA ENS DIU ADÉU
Definitivament el que va ser totpoderós Gerent General del nostre Ajuntament, ens deixa. La data sembla ser que serà a primers del mes de gener del 2007.

Les causes son principalment les que un altre blog (Montcada Tertulia) va avançar fa uns mesos enrera, i ara nosaltres us les volem recordar:

En veure que la seva feina havia passat a segon terme, en comprovar com un “personatge” li feia una espècie de seguiment de tots els seus actes, decisions i en veure com les seves propostes eren contínuament manifassejades, fins el punt que el citat personatge es dedicava a despatxar amb caps d’àrea i altres responsables de l’Ajuntament en matèries que eren competència directa d’ell i sobre tot comprovar que totes aquestes actuacions tenien vist i plau de l’Alcalde.

En Joan Celma ha dit: prou...!, prou d’aguantar humiliacions i per això se’n va, vol canviar d’aires. Ell creu que en un lloc que no et volen, el millor, es marxar.

Per fi, en Guillem de Montcada es trobarà amb el camí planer net d’entrebancs. De moment ja ha aconseguit una de les seves grans aspiracions -en té més-, com és la de fer de Gerent General. En realitat ja actuava així “de facto”.

Adéu Joan i molta sort.

PD/La quantitat en renuncies i baixes d'importants càrrecs, tant de tècnics com polítics, que s’han produït en els darrers mesos, mereixen com mínim, una reflexió, cal preguntar-se: què està passant en el nostre Ajuntament?

Avancem la resposta de l’Alcalde a la pregunta: crisi?.. què crisi? …, aquí no passa rés, tot està controlat.

Sr. Alcalde: no passa res? .. segur?

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Joan Celma es un autentic professional en el mon de la politica local, te molta experiencia en gestio esportiva, sobre tot de instalacions, aixi com de coordinació general de recursos, en trets generals era una persona que va voler posar una miqueta d'ordre al nostre Ajuntament.
Però va cometre algun que altre error, que en politica local es mortal, es tracta que va intentar possar el nassos a l'Area d'Urbanisme i aixó es tema tabú, aquesta area es una exclusivitat de l'Alcalde.
Escoltar la missa i voler repicar es molt dificil i a passat el que a passat, que la corda s'ha trencat pel lloc mes feble.
Joan com es que no t'han vas adonar que et possaves en terreny perillos?

Un treballador de l'Ajuntament

Anònim ha dit...

YO CON ESTE HOMBRE NO HE HABLADO EN MI VIDA, PERO SÉ QUE VINO CON LA COLLA DE SANTA COLOMA.

TRINI