21 de des. 2006

URGENT, COMUNICAT DE PREMSA AJUNTAMENT

AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC

Montcada i Reixac, dijous 21 de desembre de 2006
L’Ajuntament de Montcada i Reixac ordena el tancament de la ferralleria ubicada a Can Sant Joan.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha dictat un decret mitjançant el qual ordena el cessament immediat de l’activitat de compra, venda i transport de ferralla que exerceix l’empresa Transporte, almacenaje y materiales siderúrgicos, SL en una parcel·la ubicada al carrer Bifurcació del barri de Can Sant Joan.

L’empresa rebrà la notificació en el decurs dels propers dies, moment en què haurà de cessar l’activitat. Si no ho fa voluntàriament, l’Ajuntament procedirà a l’execució forçosa del decret, mitjançant precinte del local, del recinte o de les instal·lacions, que garanteixi el cessament efectiu de l’activitat.

L’empresa havia sol·licitat a l’Ajuntament una llicència municipal ambiental per a l’exercici de l’activitat de compra, venda i transport de ferralla, i l’havia iniciat sense esperar a rebre el permís preceptiu. Després de rebre diverses denúncies per part dels veïns, a causa de les molèsties que els estava produint l’activitat, i tenint en compte que la llicència municipal ambiental es troba encara en fase de tramitació, el consistori ha resolt ordenar la clausura del recinte.

Aquesta mesura és conforme amb la legislació vigent en matèria d’intervenció integral de l’administració ambiental i amb allò que disposa l’ordenança municipal d’obertura d’establiments i control d’activitats.

El president de l’Àrea Territorial, Sergio Hermoso, ha explicat que “des del primer moment hem buscat la manera d’evitar les molèsties que la ferralleria estava causant als veïns, fins que ha quedat clar que l’única manera era ordenar el cessament de l’activitat, davant la impossibilitat de compatibilitzar aquesta activitat amb la normal convivència en un entorn urbà”.


Comentari:/Encara que la prudència ens aconsella no llençar coets, sí que volem felicitar molt sincerament, a tots i a totes les persones que es van mobilitzar, en demanda de mesures per tancar aquesta molesta activitat. Una vegada més, la ciutadania ha estat més a l’alçada i ha defensat llurs interessos per sobre d’uns altres que els hi pertocava estar més alerta i des de bon prinicipi, per solucionar i avançar-se als problemes.
Felicitats veïns i veïnes, és una bona notícia, un pas més....
Montcada Confidencial


1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.