22 de des. 2006

Andreu Navarro i Domingo, ens ha deixat...


En record d’Andreu Navarro i Domingo
Un autèntic montcadenc solidari

Ens ha deixat als 58 anys, desprès d'una llarga malaltia (maleït sigui el càncer!). Ha mort una bona persona que es va dedicar al llarg de la seva vida per ajudar als més necessitats, sense fer soroll, allà on hi havia, ell ajudava amb el que podia, fos poc o molt.
Es revelava contra la hipocresia d’aquest mon globalitzat, sempre criticava la contradicció que resultava de comparar els diners invertits pels Estats en armament, en contraposició als minsos recursos dedicats a l'ajuda del Tercer Mon.

A part de la seva família, ell tenia una autèntica passió que era el seu amor per Cuba que el va portar a fundar el Fòrum Solidari per Cuba que ell canalitzava a través del Casal Català de l’Havana (milers de quilos d’ajuda de tots tipus han arribat a l’illa caribenya i milers de cubans s’han beneficiat del seu esforç) . Si l’Andreu coneixia que algun montcadenc visitava l’illa, no sabem com s’ho feia, però els convencia, perquè s’emportessin una motxilla plena de material de primeres necessitats: medicines, ulleres, mòdems, etc .

Era un gran coneixedor i divulgador de l’havanera que va portar-lo a escriure un llibre titulat: “ L’havanera, un cant popular” , també va editar diferents CD solidaris d’havaneres.

Andreu: allà on siguis has de saber que el teu exemple continuarà, segur que algú agafarà el teu testimoni.

Andreu: tu has donat veritable sentit a la paraula SOLIDARITAT, no sols amb paraules, sinó que la practicaves amb fets, amb majúscules.

Mai t’oblidarem, el teu record serà viu sempre.

Vagi el nostre sincer i sentit condol als seus familiars i amics.

Montcada Confidencial

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Si era bueno ¡que en la gloria esté!
departe de Montcada.