11 de des. 2006

UNA PREGUNTA ...

foto:www.montcada.org


ALGÚ ENS POT CONTESTAR?

Quines despeses han representat la participació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac en un “stand” instal.lat en el Palau núm. 1 de la Fira de Barcelona, del 7 al 12 de novembre?

A càrrec de qui anàvem les despeses? . De la Federació Catalana de Municipis?, Del nostre Ajuntament? , ho a càrrec d’algun o alguns dels promotors de Montcada?

L’Ajuntament de Montcada va ser present a l’10è Saló de Barcelona - Meeting Point, mitjançant la participació en un “stand” de la Federació de Municipis de Catalunya. Un certament dedicat al sector immobiliari, financer i per a promotors de la construcció. La delegació montcadenca va ser encapçalada pel nostre Alcalde i per la seva esposa que és regidora d’habitatge. Els dos representants municipals varen destacar en sendes conferencies, el potencial social, econòmic, cultural i esportiu del nostre poble.

Aquestes sortides per promocionar Montcada ens semblan correctes, sempre que els costos de les metiexes no arribin a unes xifres desproporcionades i vagin en decriment dels projectes bàsics del municipi..

Per aclarir dubtes, seria bò que algù respongués aquestes preguntes.

Gràcies, restem a l'aguait.

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):