29 de des. 2006

INFORMACIÓ PRIVILEGIADA...?

Informació privilegiada, bona vista per fer negocis? experiència inversora? …. casualitats?


Explicarem en els propers dies -desprès de festes- tot un reguitzell de modificacions urbanístiques projectades a la zona de l’Aismalibar -on es farà el Centre Lúdic- i les referides a la zona de Vista Rica-La Rasa.

Explicarem cronològicament els fets, perquè tothom es faci una composició exacta del que ha passat o passarà.

Veurem com una requalificació d'una zona es toca i es retoca varies vegades fins que totes les peces estan en el lloc adient, és digne de ser explicat.

Veurem com hi ha inversors que compren finques que estaven destinades a un fi determinat (hotel) i acaben destinades, finalment, a una altra cosa, com per exemple: dos gratacels.També caldrà explicar-lo.

Veurem com hi ha inversors que intueixen -amb l’ajut del mag Fèlix?- que passarà, molt mesos abans. És també motiu per comentar.

No farem judicis de valors -potser algun se'ns escaparà- la nostra intenció serà sempre informar dels fets, res més que això.




2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Espero amb impaciència aquest tema, encara que per desgràcia, ja imagino per on anirà i quines són les consequències... sempre el totxo i la deixadesa. N'estic fins ... de tanta requalificació i despreci pel que hauríem de conservar. Cada cop que sento Vista Rica- La Rasa se m'emporten els dimonis; m'estan canviant el meu poble amb l'excusa de donar-li més bona imatge i fer "una ciutat del futur i bla, bla, bla. La majoria dels que tenen "el poder" han vingut de fora, molt bé, se'ls ha acollit penso, de tal manera que han arribat a ser "els representants del poble", els que figura que vetllen per lo seu i ho respecten i: que fan? Deixar-ho fer malbé tot, despreci, darrera despreci això és el que han aprés? No compten per res els sentiments?. Veure com dia a dia perdem el Patrimoni (no cal nomenar casos, oi?) perquè un cop deixat s'hagi de tirar tot a terra i "guanyar calés" o simplement, ftre'hi merda, fer-ho servir d'abocador... lavors sí, grans equipaments, sobretot i la foto, també sobretot! Per cert potser algú em podria dir què és el que tenim qualificat com a Patrimoni cultural i natural, a Montcada? Potser és que no hi ha res considerat, potser no interessa. Sis plau si algú ho sap que m'ho digui. A Cerdanyola tenen un Servei de Patrimoni (veure A Fons del dia 29) amb activitats per donar-ho a coneixer i tal.
Aquests que "ens ventilen" tot lo antic que tenim, que hem vist des de que hi vam neixer, perquè no se'n tornen a on han vingut i a veure si destrossen lo seu? I si estan aquí, més respecte per favor!
Marina Sentis

Anònim ha dit...

Si es el que pienso, ahora me explico la generosidad de este "listo" inversor . No es raro pues que pague comidas, camisetas, sea generoso en donativos, invite a politicos a subir en su yate, page vacaciones, etc, etc. Esta altruista generosidad le sale muy barato si se compara con los beneficios que obtiene.

Estoy harto de este mangoneo vestido de legalidad !!!

JSG