17 de nov. 2008

CESAR ARRIZABALAGA DEIXARÀ LA DIRECCIÓ DEL PSC LOCAL



(Notícia laveu.cat)



César Arrizabalaga no repetirà com a primer secretari del PSC local


L’assemblea socialista escull aquesta tarda la nova executiva.

El PSC de Montcada i Reixac escull avui la nova executiva en una assemblea que tindrà lloc a les 19h a la Casa de la Vila. Fonts del partit han indicat que, de moment, s’ha presentat una única candidatura “de consens” –de la qual no s’ha fet públic qui la integra– però fins l’inici de l’assemblea poden presentar-se altres propostes. L’actual primer secretari dels socialistes i alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha avançat a aquest mitjà que no es presenta a la reelecció, un càrrec que ha ocupat des del 1998.

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

¿Puede ser el primer secretario un militante que tiene mucho "ferro" ?.

Anònim ha dit...

Me importa un bledo quien pueda ser el primer secretario de los socialistos de Montcada, si está consensuado es por que es de la total confianza del Vasco y por lo tanto nacerá marcado.

La Agrupación socialista de Montcada es de largo la organización política local que me merece menos respeto, por su capacidad demostrada de taparse la nariz y mirar para otro lado.

Anònim ha dit...

El pastís ja esta fet i els trossos ja han estat designats, doncs, la notícia ens diu que s'ha trobat una candidatura de consesns. Què vol dir això...? doncs, això, que hi seran una part d'uns, de la corda de l'anterior secretari, que per no perdre pistonada, posará als seus partidaris, i uns altres "els critics" jo aferia critics però amb sordina, hi seran també. És a dir, que les picabaralles estaràn servides. La renovació arriba tard i morta, crec que ha estat massa temps la mateixa direcció, s'ha carregat a tots aquells que els hi feien nosa. Ara els problemes són molts grosos i profunds, i ja se sap, allò de: "la merda, sempre, però sempre, sura" i aviat aquells que callen, finalment parlarant, i quan això arribi, serà l'hora dels escribes i dels jutges. La història sempre acostuma a repetir-se, i els fet de Montcada aniran per aquest cantó, tot s'sabrà.
Al loro!!! com diu un altre comentarista, que estiguin preparats l'oposició d'una punyetera vegada a us caldr'a remangar-vos fer quelcom més que dir no o "m'abstengo" en els plens municipals, entre les quatre parets. Ventileu allò que passa en aquests plens, al carrer, que no foteu brot...senyors de l'oposició. Més canya al carrer!!

Xisco

Anònim ha dit...

Donde esta Ana Ribas ?

Anònim ha dit...

Reproduzco aquí un comentario deCristobal publicado en otra etiqueta.


Cree el corrupto que sus corruptelas sólo las conoce él,cuan equivocado está.

Luego cuando salen a la luz se pregunta ¿Cómo ha sido posible?

autor anónimo

(que conste que no estoy pensando en nadie en concreto, o si)

me ha parecido interesante ponerlo aquí, justo aquí ( ¿porqué será?)