25 de nov. 2008

EVA GARCIA ( PPC)

Passa a ser la número 3 del Partit Popular a la província de Barcelona.

La Sra. Eva Garcia Rodríguez , regidora i portaveu del Grup Municipal del PPC de Montcada i Reixac, ha estat nomenada en el Congrés Provincial del seu partit el dissabte passat com a Vicesecretària d'Organització en la nova Executiva de Barcelona escollida. Haurà de compaginar aquesta nova responsabilitat organitzativa amb la Secretària de Medi Ambient del PPC de Catalunya que ja exercia arran del Congrés ara fa 5 mesos que va elegir com a líder d'aquest partit polític a la Sra. Alicia Sánchez Camacho.

“M’honora la confiança que han dipositat en mi, començo aquesta nova etapa amb molta il·lusió i sóc conscient de la importància que suposa aquesta tasca dins d’un partit polític “, ha afegit la regidora montcadenca.

Recordem que la Sra. García ja va ser Diputada al Parlament de Catalunya en el mandat legislatiu 2003-2006. Es podria donar el cas, si causés baixa algun diputat/ada d'aquest Grup Parlamentari en aquest mandat, que de nou torni al Parlament, cosa que , per manca de temps , la podria fer deixar les seves tasques municipals.

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Bueno a ver si hace la Sra. Eva como los de ICV. de Montcada, ponerse en contra de los principios de su partido en materia de incineración en la cementera Lafarge-Asland y se pone a criticar a todos los incineradores de su partido en Valencia.
O hará como el PSC, que critica donde no manda y incinera donde gobierna.
Sra. Eva queremos credibilidad y no oportunismo politico.
Queremos a politicos-as decentes y lo que es malo aqui tambien en Valencia y en la Conchinchina y viceversa.
Joan Segarra.

Anònim ha dit...

Hay que reconocer la capacidad de "adaptación" de Eva, pasa de persona de !! confianza o mucha confianza de Piqué" luego de la Camacho y ahora de los controladores de Barcelona, nena explícale la fómula al Vasco, haber si hay suerte y se nos pira.

Anònim ha dit...

Enhorabuena Sra. García

Los que no se alegran de su triunfo es por envidia. Siga así !

Anònim ha dit...

No sóc del PP ni simpatitzant ni res semblant, més aviat tot el contrari però això no treu que feliciti a la Sra. García. Sempre és agradable veure com gent de Montcada progressa deixant de banda l'opció política a què representi.
Felicitats Sra. García.

nkrna ha dit...

Comparteixo el mateix que el que ha dit la persona de les 16.21,
Eva moltes Felicitats, no es tan fácil arribar al nº 3, i endavant i ni un pas enrera,
salut