20 de nov. 2008

COMUNICAT DEL C.S.A. TORRE DELS FRARES

Després de més de dues setmanes d'abandonar l'okupació de la Torre dels Frares, volem llençar aquest comunicat per fer pal.lèsa la nostra decisió.

L'Assemblea de la Torre dels Frares, era un conjunt de gent format per una part dels okupes i gent vinculada amb el projecte, que l'Assemblea duia a terme a l'espai.

El projecte pretenia la rehabilitació de l'espai per a donar-li un ús social, obert a la vila, que es va concretar en diversses activitats dutes a terme durant els mesos que el projecte va estar funcionant a càrrec de l'esmentat grup de persones i amb la participació d'alguns altres okupes de la Torre.

Donada la rapidesa amb que l'Ajuntament de Montcada va actuar per a executar l'ordre de desnonament motivada per la hipotètica ruïna, els i les integrants de l'Assemblea que okupàvem la Torre vam decidir marxar de l'espai.

Actualment l'Assemblea està disolta com a Assemblea de Torre dels Frares, i els membres que la integraven estan recolzant la iniciativa de la Plataforma.

Per un patrimoni de gestió comunitària!

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

junta de govern del dia 18 de novembre. Crec que es va parlar d'aquest tema. M'han arribat rumors que la possibilitat de desnonament de la torre dels frares es cada cop mes probable.
En sap algú alguna cosa ?

Anònim ha dit...

sou uns rajats!