26 de nov. 2008

DARRERA NOTÍCIA AVUI DIMECRES

Llegida avui a Wilaweb
DIMECRES, 26/11/2008 - 06:58h
Interrompuda la circulació de trens entre Vic i Puigcerdà i retards a la línia del Maresme
Un acte vandàlic ha estat la causa del col·lapse de la R3
La circulació de trens a la línia 3 de la Rodalia de Renfe de Barcelona s'ha interromput aquest matí per 'causes alienes a l'empresa', segons que ha informat la companyia, que ha especificat que un acte vandàlic a prop de l'estació de Montcada és el causant de l'aturada. D'altra banda, la línia 1, la del Maresme, registra retards importants. Una avaria en el sistema d'electrificació ocorreguda a l'estació de Badalona fa que només circulin dos trens per sentit i hora.
Entre Sant Adrià i Premià de Mar els trens circulen per una única via, i la companyia només permet dos trens per hora i sentit en aquest tram. Ahir a la nit, la línia del Maresme ja va tenir retards de més de 50 minuts. Renfe no ha informat de quan es normalitzarà la situació.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Lamento esta noticia, me recuerda a los hechos acontecidos hace unos años por el Maresme, entre Malgrat y Blanes si no recuerdo mal.

Pero quisiera hacer un paréntesis para felicitar al Blog por sus dos años como verdadero foro de opinión, libertad e intento de transparencia de la vida pública de esta ciudad, donde al parecer los medios de comunicación padecen una censura al más puro estilo franquista, aunque ahora se llame cesarista.

"FELICIDADES MONTCADA CONFIDENCIAL"

Un saludo
HOUSE

Anònim ha dit...

FELICITATS MONTCADA CONFIDENCIAL!!!!!!! 2 anys i això sí que és com una finestra al món! Aquest espai és absolutament necessari i em sembla que la quantitat de visites i comentaris ho confirmen. No hi ha cap altra manera de poder expressar el que sentim i fer-ne partíceps a altres convilatans, tot i que massa sovint ens quedem (almenys jo) amb una gran impotència de veure tanta mala gestió dels responsables de la política municipal, cosa que ens està portant a un camí sense retorn. Llarga vida al Confidencial que almenys és un mitjà que et posa al dia i on pots expressar la teva opinió i en llegir-ne d'altres fa que no s'apagui del tot l'esperança de que encara podem fer alguna cosa!!!

Berta Roca

eter ha dit...

Espero que se informe sobre este acto vandálico.
Cercanías podría escudarse en supuestos vandalismos para justificar inoperancias.
Cercanías está tan viejita.........

Montcada Confidencial,en cambio,crece con buena salud.
Como un niño ;que jugando en un caserío,abre puertas y ventanas,arcones y cajones,trancas y pasadizos.
?Encontrará el baúl de los justificantes de pago?
Seguro que sí.
No hay nada que pueda permanecer oculto para un niño curioso.

Hoy pleno.
?Para cuando plenos habilitados con espacio espacio digno para los ciudadanos??No conviene¿.
Los políticos griegos salian a las plazas públicas.
Los nuestros se encierran en zulos.

Visca Montcada