15 de nov. 2007

COMUNICAT ICV-EUiA



ENHORABONA ALS VEÏNS I VEïNES DE CAN SANT JOAN

Ens felicitem per la bona notícia que s’ha produït avui sobre el tancament del dipòsit de ferralla a Cant Sant Joan. Aquest afer, serà possible gràcies a la mobilització del veïnat de Can Sant Joan i, entre altres, del grup municipal d’ICV-EUiA amb el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Des del nostre grup municipal, considerem que l’Ajuntament en cap moment va fer servir totes les eines que tenia a les seves mans per aconseguir el tancament. Aquest tancament es podia haver assolit fa molt temps per raons urbanístiques i si el Govern hagués excercit com a tal i hagués obert un expedient sancionador per raons de soroll.

En definitiva, des de la coalició ICV-EUiA hem portat a terme tots els tràmits que estaven a les nostres mans per aconseguir el desitjat tancament i en aquest sentit em treballat conjuntament amb la Conselleria de Medi Ambient en les diferents reunions mantingudes . Lamentablement, no podem dir lo mateix del nostre Ajuntament, que s’ha adormit i ha fallat reiteradament a la seva obligació d'actuar amb celeritat davant els problemes patits pels veïns i veïnes del Barri de Can sant Joan

Per sort per tots nosaltres, el camí del tancament està obert i en els terminis legals que estan establerts el Barri de Can Sant Joan es veurà lliure d'una altra carrega contaminant que se li havia imposat.

Grup Municipal ICV-EUIA

9 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Vaja, no només la ciutadania ha d'agrair al PP que finalment es pugui afirmar que el soterrament total es durà a terme a Montcada, sinó que ara també se li haurà d'agrair al ICV-EUiA que es pugui tancar la ferralleria........

L'Ajuntament no podia tancar l'activitat per raons urbanístiques perquè no era incompatible amb les normes del PGM. En aquesta ciutat és parla d'urbanisme gairebé més que de futbol.....

Per una altra banda, com podia l'Ajuntament sancionar per raons de soroll si en el moment de les medicions encara no s'havia aprovat la nova ordenança de civisme i no s'incomplien els límits de l'antiga???

Finalment, si ha hagut aquest contacte tant directe amb el Departament de Medi Ambient de la Generalitat, com és que no van donar vostès la notícia?? com és que ho ha pogut fer l'Ajuntament? si resulta que la Generalitat va acordar el tancament el 6 de novembre, el més normal és que vostès ho poguessin anunciar al dia següent, no???

Intervencions oportunistes com aquesta d'ICV-EUiA o com la del PP amb l'assumpte del soterrament, expliquen molt bé el perquè aquells ciutadans i ciutadanes de Montcada que estaven descontents amb la gestió del PSC en el mandat 2003-2007 es van estimar més no votar que haver de votar les pobres i irrisòries alternatives que tenia al davant.

La ciutadania de Montcada ha après i no se l'enganya fàcilment.

Anònim ha dit...

OPORTUNISTESSSSSSSSSSS !!!!!
I us heu quedat tant panxos amb aquest escrit...
Realment, lamentable.

Anònim ha dit...

Uy...Uy...Uy... comentarista de les 13:57, a vostè se'l veu el "talante" o bé menja alls.
Pregui molta til.la que ara li vindran de més fortes.
Ep! i no sóc ni votant ni membre d'IC sóc un observador ben documentat
Chao talante

Cola Cao

Anònim ha dit...

Oportunistes? Vaja. A mi em sembla que no. Els que conèixem a la gent de la coalició ICV-EUiA sabem lo que han treballat per aconseguir que la "chatarreria" es tanqués. Han pencat molt pero tenen un problema molt gros. Encara no son capaços de transmetre els seus esforços a la població. Els socialistes si que saben de propaganda i de demagògia.

Anònim ha dit...

De entrada parece oportunista el comunicado,quien más sabe de lo que han participado en el tema es la Asociación de Vecinos de Can Sant Joan.

Post 23.59 la ciudadanía dió con la abstención del 50% su venedicto en las urnas,más claro,agua,su jefe salió por las barbas perdiendo miles de votos,el otrora comercial del Chupa-chups metido a concejal de Urbanismo,alguna factúra le pasó,ya se sabrá de forma oficial el motivo de su retirada de la escena urbanistica algún dia, y no hay que olvidar que el Sr.Cesar era el jefe,y es un jefe que marca muy de cerca,el otrora comercial de Chupa-Chups hacia el trato con los Alcaraces,Torts,Rogasa,Fadesa etc.etc.etc.pero de primer espada supervisando el faraón.

Y si se le ha votado ha sido porqué al estar en todos los orgános oficiales el PSOE es cuando tiene PODER para cambiar ¿no ha visto a su jefe en la foto con la Chacón y el Hereu en el Meter Point?le va la fotografía en primera persona más que a un tonto un lápiz,le podía decir al amigo Cosme que le de clases.

Anònim ha dit...

aquests del ajuntament han anat a la Generalitat per la presió constant dels veins i partits.
Els amics del Cesar tenen altres prioritats i ara "sacan pecho".

Anònim ha dit...

OPORTUNISTES!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ara només faltara que si finalment no es cremen residus a la cimentera també un volgueu apuntar vosaltres el punt quan ha estat ICV els qui des de la Generalitat heu promogut la incineració de fangs a les cimenteres catalanes.

Quan feia molts anys que aquest sector volia incloure aquests residus com a combustible,

A la resta d'espanya ja fa moltss anys que estan amb aquest conflictes, però a catalunya només s'havia plantejat i s'havia tirat en rere, però el que més em toca ara els (....) es que el que no s'havia aconseguit mai quan governave CIU un partit de dretes, ara venen aquets de ICV que s'autodefineixen com a ecologistes i a la primera que poden obren la porta a la incineració.

Aquets d'ICV esta clar que son uns "Ecologistes de Saló" que fan servir l'eslogan ecologista com el seu salvavides politic un cop s'han enfonsat els seus referets de l'est, això el que fa es mal a l'ecologisme i mal a la ciutadania, no sen ecologistes esta clar o al menys no ho son mes que altres partits.

Òscar.

Anònim ha dit...

La factura que le paso el comercial este de chupa-chups al llamado jefe. me pregunto
Es el motivo real de la dimisión del exconcejal de urbanismo?
por unos chupa-chups, no, no, no me cuadra no serián otros materiales.
aprovecho para preguntar si el ayuntamiento tiené algun acuerdo con algun concesionario de coches ya que todos los políticos de este ayuntamiento tienén la misma marca, y no se si es por compañerismo o por solidaridad, por que casualidad no creo que sea.
yo quiero uno también pero al mismo precio que los suyos.
poco a poco todo saldra.