15 de nov. 2008

ACCIÓ DE LA FUTURA PLATAFORMA EN DEFENSA DEL PATRIMONI.




(per poder-lo llegir, cal "clicar" sobre el mateix)


MANIFEST PER LA CREACIÓ D’UNA PLATAFORMA EN DEFENSA DEL PATRIMONI DE MONTCADA I REIXAC.

HA ESTAT LLEGIT AVUI A LA TORRE DELS FRARES, DAVANT DE 30 PERSONES, VEÏNS/NES, AMICS, AMIGUES I COL.LABORADORS VOLUNTARIS.
L’acte celebrat avui a la Torre dels Frares ha complert les seves expectatives, a banda de realitzar uns treballs d’arranjament i principalment per protegir l’entrada d’aigua en aquest històric edifici, s’ha avançat més per la concreció d’una plataforma en defensa del patrimoni, tot fa pensar que molt probablement el dimecres proper dia 19 de novembre en els locals de l’ABI, es podria constituir amb cara i ulls, aquesta nova plataforma cívica.

Durant la jornada del matí també s’ha realitzat una prospecció i estudi arqueològic per part de dos arqueòlegs voluntaris, un d’ells veí de Montcada. També han estat presents membres i representants d’algunes entitats que s’han adherit a la futura plataforma.

Així mateix, i per celebrar aquesta munió de joves, i no tant joves.... ha estat organitzat un esmorzar de pagès amb un bon i animat ambient de confraternitat.

Convidem a totes aquelles persones preocupades i sensibilitzades per defensar, protegir i recuperar el nostre patrimoni , les nostres arrels....persones que vulguin dedicar una part del seu temps en un treball col.lectiu i engrescador, és per això que els membres gestors d'aquesta futura plataforma us convidem per constituir-la.


DIMECRES DIA 19 DE NOVEMBRE A 2/4 DE 8 DEL VESPRE A L’ABI.

Montcada Confidencial felicita a tots i a totes les persones que han protagonitzat aquesta acció en favor de la cultura i del nostre malmès patrimoni arquitectònic , però que encara és possible salvar-ne alguns, com la Torre dels Frares.

(foto M.C.: a dalt, el grup desprès de la jornada matinal, encara que hi falten més persones).

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Cataluña
Unas 1.200 personas se manifiestan contra el G-20
Unas 1.200 personas, según la Guardia Urbana, se concentraron ayer en la plaza de Catalunya de Barcelona para protestar contra la cumbre del G-20. Entre los asistentes había trabajadores afectados por el expediente de regulación de empleo de Nissan, Delphi o Seat. Bajo lemas como La crisis, que la paguen ellos, en referencia a los líderes reunidos en Washington, varios grupos trataron de protestar ante la sede del Banco de España y de la Bolsa de Barcelona, aunque la policía lo impidió.
------------------------------------------------------------------------------------------
Esta es la única nota de prensa que ha salido de toda la amplia gama de la “prensa amarilla” de este pais, salvo excepciones, ESTA PRENSA ES LA VOZ DE SU AMO.
Animo a todos los movimientos sociales a que sigan por la linea de movilizarse, dejando por enesima vez en desverguenza a la mayoria de partidos politicos besando la mano del amo que les da de comer.
Joan Segarra.

Anònim ha dit...

^^Pues habia muchas mas de 1200.

Decir 3000 o 4000 seria una cifra mas aproximada.

Estuve en la Plaza Catalunya

Anònim ha dit...

Endavant! Si no ho fa el poble, qui ho farà?
Ara toca demostrar que els i les veïnes no som part únicament del mobiliari urbà, sinó que tenim consciència, criteri i esperit de poble. Que volem que les coses canviin i que es facin de forma justa, no enriquint els poder dels rics i continuant fastiguejant i frustrant als moviments de base.

martells,claus i ciment,i cap a la torre!

Joan de l'ós

nkrna ha dit...

deixo de contar les fotos, dons ja veix q en puc descontar, dons aixo no te fi.
salut