4 de nov. 2008

P A S S A - H O !!!!!!



TOTS AL CARRER EL 15-N : LA CRISI QUE LA PAGUIN ELLS !!!!

Salvar de la crisi als bancs de EEUU costarà 700.000 milions de dòlars , a Europa les ajudes a les entitats financeres encara son més grans; 5 cops més que l’aprovat per l'ONU per arribar els Objectius del Mil·lenni!!! És una vergonya!!!!!

A Catalunya i la resta d'Espanya si destinaran al voltant de 100.000 milions d'euros per a uns bancs o caixes que estan desnonant a moltes famílies per no poder pagar la hipoteca.


Durant anys s'han folrat i ara anuncien acomiadaments , retalls salarials , tancament d'empreses , "aparcar" el protocol de Kyoto ...... Fa anys que s'advertia del perill de la bombolla immobiliària . Ara que ha explotat , la tenim de pagar nosaltres ?

Està cada dia més clar que els grans partits governen per a la banca i que els sindicats majoritaris no "piularan " , fins i tot han rebut felicitacions dels banquers i empresaris!! . Solament la gent de: “a peu” podem denunciar-ho.

Privatitzen els beneficis i socialitzen les pèrdues . Es creuen que som tontos? ... Ho permetrem ? és clar que NO !!!

El proper 15 de Novembre a les 17 hores sortirem al carrer per a manifestar el nostre rebuig . Ens dóna igual si inviten o no a Zapatero a la trobada de líders mundials per a parlar de la crisi, nosaltres tenim de fer sentir la nostra veu i que s'escolti, tenim temps i capacitat suficient per a difondre aquest missatge que ja s'estén per tota la xarxa a nivell mundial.

CONCENTRACIÓ : 15/11/2008 A LES 17 HORES A LA PLAÇA DE CATALUNYA ( BARCELONA)

LA CRISI QUE LA PAGUIN ELLS!!!!

P A S S A - H O !!!!

Aquesta concentració coincidirà amb altres que es faran arreu de tota Espanya en diferents ciutats ( de moment s'ha convocat ja la protesta a 62 poblacions , entre altres, a Girona, Lleida, Tarragona, Saragossa, València, Madrid, A Corunya, Sevilla , etc, etc ) . Aquest missatge té origen anònim , s'estén per tota la xarxa a travès de pàgines de moviments independents de tot tipus, hem decidit penjar-lo després de rebre varis correus electrònics d'internautes que manifesten la seva intenció d'assistir a la concentració. Les diferentes concentracions i altres manifestacions que són previstes arreu del món coincidiran en el mateix dia que és previst la reunió de diferens liders politics a EEUU per parlar de la crisi econòmica .

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Debemos de gritar todos juntos ¡No a los EREs! y exigir a la Generalitat que no acepte ningún despido y eche los ERE para atrás.
Por qué Montilla y la Consellera Serna no han dejado ya claro que van a rechazar unos EREs totalmente inaceptables como los de Nissan o Pirelli, por no hablar del de Frigo?
El protagonismo debe ser nuestro, del pueblo llano y de las asambleas de trabajadores, es decir, de la pura democracia.

Titánic.

Anònim ha dit...

si todos lucharamos juntos otro gallo cantaria , lo malo es que nunca pensamos que nos va a tocar a nosotros hasta que pasa , luego nos acordamos de todo pero ya no hay remedio

Anònim ha dit...

Ehh, nos vemos el día de la concentración, deberíamos de crear una plataforma para defendernos de los usureros de turno. Esas ayudas a los ya engordados banqueros, deberían de repercutir de inmediato en las que no llegamos ni a mileuristas y con hipoteca pendiente.
En cuanto a la forma de ayudarnos el consistorio sería previa presentación de la hoja de la OTG, REBAJAR LOS IMPUESTOS HASTA UN 75%, seguro que se puede si los políticos, prescinden de la mitad de su sueldo como tal