25 de nov. 2008

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


ACTE CELEBRAT DAVANT DE LA CASA DE LA VILA, AVUI DIA 25 DE NOVEMBRE A LES 19:00



(foto de l'esquerra, moment que la senyora Ana Ponce (acompanyada de la regidora M.Teresa Gallego) llegeix un manifest Foto dreta: concentració, uns minuts abans de començar l'acte.


Davant de la Casa de la Vila i amb una tarda bastant freda s’han concentrat al voltant d'unes 70 a 80 persones, que han escoltat la presentació i motiu d’aquest acte, que des de fa uns quants anys organitza la Regidoria Dona i igualtat i Cultura del nostre ajuntament. Un manifest en contra de qualsevol violència envers les dones, ha estat llegit aquest any per la senyora Ana Ponce una veterana veïna de Can Sant Joan molt compromesa amb el moviment ciutadà i en favor dels drets de la dona. Abans, però, ha pres la paraula la regidora Maria Teresa Gallego per explicar els motius que mouen aquesta mena d’actes i que coincideixen amb altres que s’estan celebrant arreu del país i del món. Acte seguit, ha presentat a la senyora Ana que ha llegit el manifest.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Hoy en este acto mi mente emocionada estaba muy lejos, estaba en Afganistan, recordando las palabras de una niña quemada por el fanatismo religioso por querer estudiar, y sus valientes e impresionantes palabras, continuaré estudiando aunque me maten...

estos ejemplos de vida, dan fuerzas para continuar luchando contra todo tipo de atropellos a la libertad a la democracia y a la justicia.

Mafalda

Anònim ha dit...

Hay en el fondo de todo ser humano,una violencia reptiliana latente.
Procuremos no alentarla.
Determinadas sustancias deshumanizan al hombre, que de manera natural tiende hacia el bien.
Alcohol y/o cocaína,casí siempre están presentes.
Si tienes estas adiciones, debes pedir ayuda.
Debes dejar de sufrir y de hacer sufrir.
Es posible.