13 de febr. 2007

CAN SANT JOAN POR UNA BARRIO DIGNO

La lluita continua.


Els veïns de Can Sant Joan continuen la seva lluita per poder gaudir d’un” Barri Digne”. La seva constància comença a donar algun fruit, com el que han aconseguit el dia 8 de febrer, per fer que l’empresa Alstom es comprometi a eliminar el dipòsit de gas de la seva fabrica que representa un perill pel barri.

Per altra banda, la petició feta pels veïns als partits polítics locals perquè es manifestin davant de la problemàtica del barri, també ha tingut resposta, tant d’ERC com del PP, ambdós recolzant les demandes veïnals.

L’AAVV té previst fer la propera assemblea davant l’Ajuntament el proper dia 22 de febrer coincidint amb el Ple Municipal.

Montcada Confidencial

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Ull amb els suports. Que el PP, que a niv ell nacional, estatal i internacional està més fatxa que el propi Hitler, no cal que doni suport a res. Són uns oportunistes i mes val que es quedin a casa. Suport d'aquests, NO!!!

Anònim ha dit...

Can Sant Joan en lluita, el dia 22 no es té que faltar, trompetes, tambors, xiulets, Can Sant Joan necessita a tots els seu veins

Per una Montcada sostenible, per la llibertat d'expresió, stop a l'urbanisme descontrolat, arreglem carrers,donem serveis i no volem ser una ciutat volem un poble de qualitat.

ànims confidencial

Anònim ha dit...

ANIMO BIFURCA! QUE VOSOTROS SIEMPRE HABEIS SIDO LOS MÁS CAÑEROS.
Y CAÑA AL MONO QUE ES DE GOMA.