4 de febr. 2007

ELS ECOLOGISTES EN ACCIÓ DE CATALUNYA

DIFUSIÓ MASSIVA


Sol.licitud de Concentració i Manifestació pacífica i ciutadana davant de la cel.lebració del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil a Barcelona el proper 15 de febrer de 2007 a les de 19 hores a la Plaça Espanya de Barcelona.
CONVOQUEN: En nom d’Ecologistes en Acció de Catalunya, Toni Oller Castelló. En nom de Associació OIKOS de Mataró , Montserrat Ferrer. En nom d’Alternativa Veïnal de Mataró, Antonio Ruíz Díaz

Assumpte ACACEM: Fer sentir les veus dels ciutadans en pro de la investigació independent de científics (Exemple Dr Gómez-Perreta, Emili Mayayo etc...) i de donar a conèixer la existència d’evidències científiques sobre els riscos a la salut de les radiacions no ionitzants de la telefonia mòbil. Una evidència que la Indústria i els Ajuntaments de Barcelona, Mataró i Sant Boi (com exemple d’àmbit local) i la Generalitat de Catalunya, govern espanyol i Comissió Europea no volen sentir, a excepció del Poder Judicial i algunes administracions avançades

Demà sortim en directe per Antena 3 a les 9 del matí, EL ESPEJO PÚBLICO. Dijous a les 11 del matí a Ràdio 4. El Dr. Emili Mayayo estarà als estudis de Tarragona .

Nosaltres, al barri de Sant Antoni el següent pas jurídic és el Contenciós Administratiu, hem començat a preparar-lo, i ens reservem emprendre accions a la Fiscalia i per això hem començat a recollir informació els veïns afectats per a estudiar el cas. Encara tenim l’esperança que la Regidora d’Urbanisme i del Districte de l’Eixample Sra. Assumpta Escarp aturi el funcionament de l’antena i realitzi l’estudi epidemeològic que va prometre i aquesta vegada amb participació de científics a proposta de la part cívica com a valedors garantistes.





0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):