23 de febr. 2007

COMUNICAT

AHIR, UN RECORD DE VISITANTS (600), A POC MENYS DE TRES MESOS DE PENJAR AQUEST BLOG, HEM ENREGISTRAT MÉS DE 17.000 VISITES O ENTRADES A LES NOSTRES PÀGINES.

VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTHOM, SENSE EXCLUSIÓ, ESPECIALMENT AQUELLS QUE DEIXEN EL SEU COMENTARI, TAMBÉ PER AQUELLS ALTRES QUE ENS ENCORATGEN PER CONTINUAR AMB LA LÍNIA TRAÇADA, ALS QUE HI COL·LABORARAN, QUE CADA VEGADA SON MÉS, I TAMBÉ A LES PERSONES QUE DISCREPEN DE NOSALTRES.

MONTCADA CONFIDENCIAL TÉ UNA VOCACIÓ PRIORITÀRIA, CONTRIBUIR JUNT AMB LA CIUTADANIA D’AQUEST POBLE, PER RECUPERAR EL POLS REIVINDICATIU I CRÍTIC DAVANT DE QUALSEVOL “CÉSAR IMPERATOR” .

FINALMENT NO DEIXEU DE RECOMANAR ALS VOSTRES AMICS, I FAMILIARS, COMPANYS/YES DE FEINA, VEÏNS, ETC., LA NOSTRA ADREÇA.

MENTRE MÉS SIGUEM MÉS FORÇA TINDREM PER CONTINUAR AQUESTA TASCA QUE ENS HEM COMPROMÈS AMB EL POBLE DE MONTCADA I REIXAC.

EL GRUP DE MONTCADA CONFIDENCIAL

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

D'entrada us vull dir que felicitats per el blog.
Us segueixo tot sovint i considero interesant la majoria d'escrits que es penjan.
Dit aixó, espero que l'exit no us puji al cap, enviar tots el "dardos" en la mateixa direcció ( Cesar es culpable) es per mi un error , reconeixent que ell es un dels principals responsables de la disbauxa urbanistica, però no oblideu mai que te comparses a la vora ( CiU i IC/EuA) que callen i aceptan el que passa.
La veritat absoluta no existeix, sempre es relativa i m'agradaria que el blogs no caiguès en la tentació de creurès el "rei del mabo", seria tota una decepció , al meyns per mi.
Us animo a seguir amb seny i gracies per penjar la meva opinió.

Una ciutadana amant de la LLIBERTAT.

Anònim ha dit...

Me gusto mucho un escrito del blog del mes de noviembre 2006 que se titula : " A qui correspongui " .
Seria conveniente que lo volvierais a reponer en primera pagina y lo guardarais mucho tiempo ya que en el declarais vuestra forma de ser y de actuar.
Ya pasais de 18000 visitas y creo que seria bueno recordar vuestra de claracion de intenciones.

Enhorabuena y gracias por vuestro trabajo

Maria Riera.

Anònim ha dit...

GRACIES AL GRUP DE MONTCADA CONFI

Anònim ha dit...

Hago una propuesta a este Grup de Montcada Confidencial. Redactar una noticia, informe, o... como se quiera llamar, sobre el escandalo especulativo de la Zona 21. No os conozco pero, si le dais una versión como no afectados, lo agradeceremos también.
Hay comentarios, información, incluso un video (en el futuro seguro que habrá mas).
Si os parece bien... estupendo.

Juan Garcia ha dit...

Cuesta mucho levantarse, mas estar de pie, pero muy poco caer.
La neutralidad siempre y ante todo.