12 de febr. 2007

QUÈ ENS TORNIN ELS DINERS DE MÉS...JA¡


Recordatori a l’equip de Govern de l’Ajuntament: Què ens tornin els diners, ja!!!

Segons les dades avançades de l'Índex de Preus al Consum (IPC) (1) del mes de gener 2007 , la inflació interanual baixarà del 2.7% (Desembre) al 2.4% (gener) , per tant es consolida la previsió anunciada pel Ministre d’Hisenda Pedro Solbes que espera una inflació a finals d’any al voltant del 2% . Segons molts analistes confien que aquest any les previsions es compleixin.

Els impostos a Montcada han pujat de mitjana el 3.2% per l’any 2007. El Sr. Maresma en el Ple del mes octubre 2006 va anunciar que la inflació prevista seria del 3.7% i de moment (encara que caldrà esperar uns mesos) les dades oficials de l'INE (Institut Nacional Estadística) indican tot el contrari.

I com sigui que ell va anunciar que els impostos pujarien per sota de la inflació prevista, li volem recordar cada mes per on van les previsions, per tornar-li a reclamar que ens retorni el 0.8% que ens ha cobrat de més l’any 2006 i que sí cal, es vagi preparant per retornar també la diferencia que resultarà de l’any 2007.

Recordin senyors del Govern, recordi Sr. Alcalde que varen dir que complirien, i en el seu Programa de Govern ens anunciaven que els impostos a Montcada pujarien per sota de la inflació, doncs, QUE COMPLEIXIN...!!!

Montcada Confidencial ha comprovat informes del Banc d’Espanya, del BBVA , La Caixa, Santander, les revistes especialitzades , “Cinco Dias”, “La Gaceta de los Negocios” , etc, i en cap, feien la previsió del 3.7% per l’any 2007, tots apuntaven a inflacions més baixes i que es movien entre el 2.1% i el 2.6% i això ens fa pensar que el Sr.Joan Maresma o s’equivoca d’any o senzillament s’inventa les xifres per sortir del pas i fer veure (quin “morro” Sr. Regidor d’Hisenda) que a sobre, ens baixa els impostos.

(1) Les dades del mes de gener seran oficials el 20 de Febrer de 2007

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

per qué l'any passat va pujar L'IBI un 5%, per qué L'IBI del meu parking va pujar un 15%

Senyors L'alcalde i el Sr. Maresma cada exercici ens enganya, no és de rebut, si jo miro els meus rebuts en els 8 anys de d'aquest govern, cada any pujen els impostos per sobra de l'IPC.

Pujant impostos cuadra les comptes la portera com va dir algú.

Ciutadans de Montcada facin comptes i si no saben, que un altres els hi facin.