16 de febr. 2007

CARMEN BASTIDA ENS CONVIDA TAMBÉ A CAFÈ....


foto: www.llavanerespsc


Una altra i genial iniciativa pre-electoral


(Llegit a Pal de Paller: font: Diari Maresme)

"Un cafè amb la Carme" és el nom de la nova iniciativa que presenta el Partit Socialista de Llavaneres per aconseguir un contacte directe entre els habitants del municipi i la candidata a l'alcaldia, Carmen Bastida. Es tracta d'un nou procés participatiu que s'ha iniciat amb la finalitat de facilitar la participació ciutadana en el propi procés d'elaboració del programa electoral que es presentarà a les properes eleccions municipals.

Amb aquesta iniciativa, la cap de llista del PSC de Llavaneres vol aconseguir un programa electoral que tracti aquells temes que els mateixos llavanerencs considerin primordials. "Vull presentar un programa que respongui a les veritables necessitats del nostre poble" ha dit Carmen Bastida, que ha afegit el seu desig per treballar en un programa "on tots els llavanerencs i llavanerenques puguin aportar les seves propostes per tal d'elaborar les línies de treball del meu equip de govern".

"Un cafè amb la Carme" ofereix la possibilitat als ciutadans de participar en un espai de tertúlia amb Bastida, on podran opinar, manifestar les seves queixes, suggeriments i comentar tot allò que creuen que cal millorar al poble."

Comentari de Montcada Confidencial:
Altres candidats/tes s'auto-conviden a sopars amb famílies montcadenques, a fi i efecte de poder conèixer de primera mà les preocupacions dels ciutadans... GENIAL!, JA ANEM BÉ JÀ....AMB AQUESTES INICIATIVES DE PA SUCAT AMB OLI.
Ara cal que un altre partit ens convidin a dinar, a berenar i a fer el “carajillo”.
Què Déu ens ajudi ¡

Aclariment, per aquells que no saben qui és la senyora Carmen Bastida, us informem que actualment està treballant (contractada) a Montcada Òptima (empresa pública del nostre Ajuntament)

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Un café? ... llarg, curt , amb llet , americà , carajillo ... ah! i qui paga .
Cal estar preparats aqui Montcada per que a començat la subasta dels partits politics , cal aprofitar l'ocasió si també regalen viatges, estades al Pirineu, DVD , cintes de video, etc... que originals son tots , que patetics!.

De moment el candidat socialista Cesar s'autoinvita a sopar a casa teva, i els altres que ofereixen? ... vinga volem ofertes tentadores ...

Quin teatre !!!

Anònim ha dit...

He llegit això a Pal de Paller:
Penjat el dia 15/02/07
Algú podria dir-me de que va això ?
No ho acabo de veure que vol dir això del seu "cheef".?
Gràcies per la vostra ajuda.
Josep Molins. Un votant de Llavaneres.



"Molt cafe, pero estan intentant pagar els serveis al RECAUDADOR , que es el Hugo, fent-lo funcionari.Es una vergonya que una persona que s´ha dedicat a fer de recaudador amagat i pactar les prestacions per poder construir i per recualificar els terrenys el vulgin fer funcionari del poble.He parlat amb varis dels Paganinis i si la justicia no els imputa el delicte , estan disposats a parlar i donar les cuantitats en cada cas.Crec que pot ser un cafe molt car perque el teu chef esta bastant mullat.
Fins la propera....
Un Llavanerec."

Anònim ha dit...

Sra. Carmen,
Tinc curiositat per saber quina raó hi ha al darrera perquè vostè fes de testimoni junt amb un altre funcionari, en el tema de la cerveseria del carrer Montiu, si vol, no cal que em convidi a cafè, jo l'invito a cava, sí m'ho vol explicar.
Bernat

Anònim ha dit...

Yo quiero un café con leche y sacarina.

Es guapa la Carmen , si se presentase por Montcada ,seguro que tendria exito.
Si me tienen que engañar por lo menos que sea una persona maja.

Un beso .