8 de febr. 2007

QUÈ FAREM A LA VALENTINE...? (opinió rebuda)

Sembla que la fàbrica de la VALENTINE abandonarà el centre de Montcada i Reixac i aquest govern aconseguirà alguna cosa important.

Ara bé, perquè la tornem a posar al costat de les vivendes del Municipi de La Llagosta, que ens hem begut l’enteniment, és una falta de respecte a les persones.

Què farem en els terrenys que deixa la fàbrica?
Es farà una gran plaça, i es construiran habitatges amb una edificabilitat moderada i pensant en la qualitat de vida de les persones que viuen a Montcada Centre o farem l’Illa Valentine.

Montcada Centre necessita respirar, necessita aparcament públic, Sr. César entenc la idea, pensi en el benestar de Montcada i Reixac, pensi, només pensi.

Pensi que té que connectar el barri de La Ribera amb el nucli urbà, ja sabem que en aquest barri s’està fent una inversió de 10 milions d'euros (voreres noves, carrers nous, façanes noves, ascensors en els edificis etc…) bé, està bé, però no s’oblidi dels altres barris de Montcada i Reixac, Can Sant Joan, Santelvira, per exemple.

Fem una proposta: aprovem que el 75% de les vivendes siguin de protecció oficial fem un Institut nou i molts aparcaments soterrats i molta zona verda i segur que podem respirar una mica més.

Tot això només és un somni d’uns ciutadans de Montcada que volen viure en un poble amb un alt nivell de vida i no en una ciutat dormitori, sense agrupacions veïnals que no es preocupin pel seu poble i no molestin al govern de torn.

Sr. César només pensi que la zona de Mas Duran és una aberració urbanística, és un pla urbanístic no sostenible ecològicament, on tenien que fer un bosc (un gran parc) posem vivendes on tenien que fer una zona d’esbarjo i equipaments posem vivendes, Sr. César pensi que amb aquesta política urbanística ens està matant, en 15 anys Montcada i Reixac serà un gueto de les afores de Barcelona, no serem ni poble ni ciutat ni res, pensi en el que passa ara a París (es cremen cotxes).

Sr. César ha tingut l’oportunitat de fer un poble modern i agradable per viure i l'està cagant, només pensi i reflexioni, ha de canviar la política urbanística de Montcada i Reixac i llavors igual li posem un nom a alguna plaça del poble de Montcada i Reixac.

Caldrà veure, finalment, que faran al sector de la "VALENTINE,"....Què tingui molta sort señor César i que Déu il.lumini el seu cap!

Els votants

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El señor alcalde ya tiene una plaza con su nombre en el barrio del Bosc d'en Vilaró.

Anònim ha dit...

Si esta pensado todo, se harahel Instituto de la Rivera nuevo se haran 500 vivienda con 4 edificios de 14 pisos a parte de los edificios que se haran de 5 o 6 pisos y creo que lla no hay espacio para mas.
Lo que no se save es lo que se hara con el espacio donde esta actualmente el Instituto ¿ puede ser pisos?