27 de febr. 2007

UN VÍDEO, PER AQUELLS QUE VULGUIN VEURE'L

A la xarxa hi ha un vídeo -no, no és nostre- que està penjat en aquesta adreça:

http://www.youtube.com/watch?v=A8HFoAHJs7g

AMB AQUEST TÍTOL:

"La Casa de tu vida. Corrupción en Montcada. Terra Nostra"
(clica aquí)
9 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Es refereix a la Zona 21 ?
Es el bosc de Can Oller?
Val la pena seguir la noticia, no es por permetre aquestes irregularitats.

Un ecologista.

Anònim ha dit...

Nos necesitamos todos. Todos los ciudadanos honrados que aporten cualquier argumento o apoyo ante el atropello especulativo y el dinero facil y abundante hacia unos pocos, a cambio de perjudicar gravemente a vecinos honrados de montcada.
Hoy es la zona 21 de santa maria de montcada (en el pasado no se pararon otras actuaciones "cuestionables") y, de seguir así... si los ciudadanos de montcada no respondemos adecuada y responsablemente, seremos víctimas de especuladores y propietarios sospechosos (me refiero a propietarios con actuaciones urbanísticas cuestionables)con el beneplácito de este gobierno municipal.
Es momento que este gobierno rectifique. Mas vale tarde que nunca.
Sobre el escandalo de la zona 21 ayer se denunció en algunos medios de comunicación, hoy se ha emitido un video en internet y mañana... Como no se rectifique, le tendremos que dar la razon al eslogan del video:"la lucha acaba de empezar".

Anònim ha dit...

Que verguenza! El pelotazo especulativo. El dinero facil a favor de los especuladores del ladrillo ayudados por este gobierno de desvergonzados...
Yo voté a este gobierno y ahora, me siento engañado y dolido.
Nunca mas votaré a estos vividores que juegan con la confianza e hipotecan el bienestar de los buenos ciudadanos de montcada.

Anònim ha dit...

¿qui s'ha fet d'or a costa dels veins honestos de la ZONA 21?

Anònim ha dit...

Una imagene vale mas que mil palabras. Viendo el plano de la zona no se entiende por que hacen esto.
Vecinos de la zona 21 , estamos con vosotros.
Ojala impere la justicia

Animos!!!

Anònim ha dit...

Yo no entiendo a la oposición de este ayuntamiento. No basta señores del PP o de ERC de votar no o abstención en los plenos o en las comisiones municipales. Hay que dar más caña. El caso, entre otros muchos, necesita un seguimiento, una investigación para fiscalizar. Hay que moverse más...No basta con gestos, hay que dar caña para defender los derechos de todos. En Montcada se estan produciendo muchas "recalificaciones" sobre el suelo del municipio. No creo que todo, aunque se disfrace de legalidad, se de por acabdo el expediente. Hay que currar más señores de la oposición.
Carlos Q.

Anònim ha dit...

Estic plenament d'acord amb aquest darrer comentari d'en Carlos Q. Penso que parleu i critiqueu en aquest blog molt de l'alcalde i del seu equip de govern, però i l'oposició què? Oí que cobren les assignacions, etc., per ser això -oposició- ...doncs, que facin la seva feina. Hi han un munt de requalificacions i cal des de bon principi, seguir i averiguar el que passa i cercar complicitats bé amb el seu propis militants, veïns o tribunals si hi ha causa o sospita. No basta votar no o abstenir-se, als plens o a les diferents comissions municipals, cal treballar i no fer ara oposició perquè estan les eleccions a prop. Ja està bé! senyors i senyores del PP i d'ERC, cal treballar més i guanyar-se les garrofes que paguem els contribuents de Montcada.
Al final acabarem creien que entre "les cùpules" dels partits hi ha conxorxa.
Salvador G.

Anònim ha dit...

Que l'oposició no fa les coses prou bé és evident, però utilitzar aquest argument per desviar l'atenció em sembla miserable.

Un votant de l'oposició.

Anònim ha dit...

Totohom està d'acord que no hi ha oposició 18 contra 3, però el PP no farà gaire cosa si els arrasadors inmobliaris estant molt contens a Montcada i ERC està governant en la Generalitat. És un desastre de democracia, es fasejen els resultats electorals amb aquests tripartits.

Però es ben cert que dir això és desviar l'atenció, de l'especulació urbanística que el Gran CESAR fa, i només ell i el seu partit tenen la culpa de tot el que succueix a Montcada, només ells poden solucionar aquest mal son d'Alcalde.