27 de febr. 2007

Sabíeu que............?


Sabíeu que….

Sabíeu que César Arrizabalaga, actual alcalde Montcada i candidat a repetir càrrec a les properes eleccions, ha dit, entre altres, que la seva intenció serà continuar, únicament dos anys més, com alcalde i deixar pas al segon de la llista socialista?

Sabíeu que això ho ha dit en un cercle petit i de total confiança seva.?

Sabíeu que també va afegir, quan li van preguntar sobre el seu futur, que ell “no es veu tornant una altra vegada, a donar classes”. Recordem que gaudeix d’una excedència en l’Institut de La Llagosta, com a professor.

Sabíeu que les seves aspiracions es trobar una sortida que li permeti continuar ocupant càrrecs de responsabilitat dintre del seu partit, principalment, i en primer lloc, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i en segon a la Diputació o bé a la Generalitat de Catalunya.?

En els propers dies, Montcada Confidencial, farà un petit resum d’allò que es diu i s’escolta a Montcada, amb referència a la composició de les llistes electorals de tots els partits locals, així com tots els “dimes y diretes” , els personatges que es perfilen com a independents (van molt buscats),etc.etc. També explicarem tot allò que sabem de la hipotètica candidatura independent que sembla es vol presentar als comicis locals, etc.

Fins aviat.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Pero como volver a dar clase...? con la pasta que cobra actualmente (sueldo de alcalde, de vice presidente del AMB y además miembro del consell de TERSA. Lo extraño seria que volvierse a darlas. Estoy seguro que hasta su compañera, la concejala de la Vivienda, que también es profesora, seguro que ahora mismo se lo esta pensando, la posibilidad de ¡repetir¡

Es que cuando uno se agarra a unas buenas mamellas y estan dan su buena leche, todos acaban así, a mamar hasta que la vaca se seque.
El Maño

Anònim ha dit...

Si tambien dijo que solo se presentaria dos legislaturas y ahora se presenta a una tercera y eso quiere decir dos cosas.
1º que no tiene palabra y que no se le puede creer cuando hace una promesa.
2º ¿ Tan malos son los que pone en su candidatura que no cree que puedan ganar?

Anònim ha dit...

Pues el que se agarró a les mamelles.
Que pase turno, que en este pueblo queda todavía mucha hambre.