15 de febr. 2007

Qüestió d'imatge.

foto: publicada "A Fons Vallès" 14/02/07

César i les fotos.


El diari gratuït “A Fons Vallès” va publicar el dimecres 14 de Febrer una noticia que ens ha cridat l’atenció. Tracta sobre els candidats socialistes de la Comarca que encapçalen les llistes a les properes Eleccions Municipals i en la foto, que il·lustra la noticia, no apareix el nostre Alcalde, fins i tot el mateix rotatiu ho destaca.

Montcada Confidencial ha criticat aquesta dèria que té César Arrizabalaga de voler sortir a totes les fotos i acaparar el focus en qualsevol acte per petit que sigui, fins tal punt, que ens dona la sensació de ser una obsessió malaltissa: Per ell, primer la foto i desprès, quatre paraules i adéu.

És per a nosaltres estrany, coneixen aquest personatge, que precisament en aquesta important foto de família, ell no hi sigui, és tot una noticia, no? … que ha passat? …

Pensar que de cop i volta, hagi canviat d’actitud i que entengui les critiques que li fem en aquest sentit, seria tot un miracle, no?.

També potser que estigues a punt de començar el seu primer sopar (14 compromisos adquirits) amb algun veí de Montcada i la coincidència horària fes incompatible estar a dos llocs al mateix temps, podria ser una explicació, no?

Sí, sí… no surt a la foto, però declaracions si que en fa, per cert repetitives com: “… estimo Montcada… la ciutat que ha vist néixer als meus fills… ara és l’hora de les persones… ara cal ser més socials …. etc. etc, “ paraules, més paraules… , tot molt humà, tendre, senzill... que fins i tot, a nosaltres, que som un criticons, ens han arribat al cor.

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Es fa molt dificil tenir una bona visió de la democràcia i veure com aquest candidat que es diu Cesar Arrizabalaga ,representant de la "Plataforma por Cesar" que governa el nostre municipi no creue que a fet alguna cosa malament, no fa cap rectificació, no fa cap acció per solucionar els molts problemes que té el nostre municipi.
NO VOTEU CAP LLISTA QUE TINGUI A CESAR ARRIZABALAGA ZABALA PER CANDIDAT!!!!.
Aquest deu esser l'eslogan de la campanya electoral de la ciutadania de Montcada en les municipals.

Anònim ha dit...

Que a ocurrido en la Agrupación socialista de Sentmenat, dónde el incombustible Sr. Vilaró, ha tenido problemas serios en su propia agrupación, -NO ES EL CASO DE MONTCADA, QUE HA HABIDO UNANIMIDAD- para su elección como alcaldable.
?Alguién podria explicarme que ha pasado.?
No se qué pasa pero cuando van llegando las elecciones , la cosa se va calentando, primero los cabezas de lista y luego los que también quieren SALIR EN LA FOTO.
Cada cuatro años pasa igual...¡

Ramón García, de Sentmenat que trabaja en Montcada.

Anònim ha dit...

Algu ens pot informar del que passa a Sentmenat amb el candidat socialista Sr. Vilarò?
Surt a la foto al mig amb ulleres i es calb.
Sembla ser que va impedir unes primaries a la seva Agrupació al veure que les podria perdre i diuen que es va emportar les claus del local per evitar reunions de militans que el volien fer fora.

Visca la democracia interna!!

Anònim ha dit...

Algu ens pot informar del que passa a Sentmenat amb el candidat socialista Sr. Vilaró?
Surt a la foto al mig amb ulleres i es calb.
Sembla ser que va impedir unes primaries a la seva Agrupació al veure que les podria perdre i diuen que es va emportar les claus del local per evitar reunions de militans que el volien fer fora.

Visca la democracia interna!!