21 d’abr. 2007

URGENTE

Detenido el presidente de la Asociación de Vecinos de Terra Nostra-Zona 21 cuando intentaban colgar una pancarta.

La policía local, ha detenido a Rafael González (Presidente de Vecinos ) y a su hermano Jordi, que junto con otros vecinos y vecinas de la zona 21, intentaban colgar unas pancartas alusivas al conflicto que mantienen estos ciudadanos con el ayuntamiento.


Los hechos han ocurrido alrededor de las 17 horas de hoy, en el puente que cruza la autopista. Los vecinos tenían la intención de poner varias en diferentes puntos de la zona. Las detenciones han sido realizadas después de haber colocado la primera pancarta que se halla situada en una de las entradas de la urbanización, cerca de las tiendas de venta de flores.

Seguiremos informando.

14 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El César s'ha tornat boig del tot... la crisis del Alcalde ja es evident i perillosa. Sembla que la llista d'ICV-EUiA l'ha acabat de tornar boig del tot, i ja estaba abans bastant tocat gràcies a les reivindicacions veïnals. El César no veia perillar el seu puesto, pero ara te por, i quan un dictador té por, dóna ordres antidemocràtiques per espantar al poble.

Aquest home no pot continuar sent el nostre alcalde.

Anònim ha dit...

Es que en epoca pre-electoral, algunos no quieren que se muestren los trapos sucios.

Óscar

Anònim ha dit...

Es increible. He vist una pancarta en la zona 21 i deia que hi ha especulació en el nostre barri i, per això es tenen que detenir a ningú?.
Es una injusticia mes. Un abús d'autoritat in.nadmisible.

Anònim ha dit...

Cesar Arrizabalaga es un "cancer". Es una conclusió que no es molt dificil d'arribar. Avui , en el Pabellon Miquel Poblet tots els súdits aniran a "redir pleitesia" al Gran Dictador, molts constructors i a demanar que hi ha de lo meu.
La Policia Municipal com servidors públic ,no deuria obeir aquestes ordres.

Anònim ha dit...

La democracia i la justicia té molta feina a montcada.
El tema urbanistic es tan greu que molts montcadencs ho valorarán enormement.
Srs. un consell per sempre. No confieu mai del que us digui el partit de Cesar& cia. I menys quan s'aprovi un Projecte o Modificació urbanística. Els veins enganyats de Can Pomada i la zona 21 de Terra Nostra som un exemple clar de patir manipulació i, inclús, calumnies si som crítics amb un Plà urbanistic traumàtic i antisocial.
Us demano un favor. Urgent!. parleu amb els actuals presidents d'aa.vv. de Can Pomada i Zona 21 o veins preocupats d'aquests barris. Ara mes que mai.
El president d'aquesta ultima associació i altres veins han estat detinguts a data d'avui. I si pregunteu per què (per penjar uns cartells?), feu una reflexió: les modificacions PGM disenyades pels especuladors i privilegiats, mes la repressió contra els veins greument perjudicats i la seva descalificació es pot traduir en una ALARMA SOCIAL MOLT GREU. Això es un tema molt serios. Mes greu del que penseu. Per cert, i per respondre a les intoxicacions contra els veins de Can Pomada i la zona 21 crítics a les irregularitats dels Plans us diré dos coses:
-Tots volem pagar les despeses urbanístiques justificades, tothom!. El que no estem d'acord es en dividir els nostres barris sota interesos descarats (que ja sabeu)i evitar les mes de 70 expropiacions a la zona 21 per la força i que, a mes a mes, els tenim que pagar( a un preu ridicul)la resta de veins modestos del barri.
- Ens han informat d'aquestes Modificacions del PGM traumatic, anys desprès de que s'aprovés definitivament i sense poder fer algunes alegacions importants al seu moment! .Com poden dir els Cesar-cia, que "els veins pensem que aquest Plà es fantastic" i solament els crítics estan en contra perque es volen lucrar ??? !!!.
Volem pagar per despeses d'urbanització i viure al nostre barri i NO VENDRE i amb això es IMPOSIBLE ESPECULAR (inclús alguns estem a favor de SIGNAR UN CONVENI que ENS OBLIGUI a NO VENDRE les nostres modestes, antigues i legals cases fins que no passin molts anys. -Obligació similar als vpo per no especular amb el preu d'adquisició-).
Com veieu predispocició i paciencia per la nostre part, tota.
Son moltes les irregularitat. I algunes molt, molt greus.
Ânims i endavant.

Anònim ha dit...

SI es cierto que se van a beneficiar en nuestra zona cuatro listillos y las jodidas inmobiliarias, ¿porqué no se deja denunciar?.
Esto un atropello a la libertad de expresión. En montcada se cuelgan carteles constantemente (incluso delante del ayuntamiento para reivindicar derechos trabajadores, incluida la policia).
Veremos las consecuencias.

Anònim ha dit...

Montcada confidencial destaca la denuncia de 3 convenios urbanisticos en Llavaneres. El sr. regidor de Llabaneras, sr. antonio jimenez, ¿no era tambien el director de urbanismo de montcada cuando se aprobó esta Modificación urbana de la Zona 21 tan injusta?

Anònim ha dit...

Si en Llavaneres se denuncian y se pueden criticar las actuaciones urbanísticas del sr. Antonio Jimenez.
Pero aquí no se puede criticar sus colaboraciones urbanisticas cuando era director de urbanismo de montcada, como el plan de la zona 21.
Algo deberemos de aprender de Llavaneres. No?.

Anònim ha dit...

El dia d'avui marca el final del PSC del César. Rodarán caps i perdran aquestes eleccions, mereixen caure lo més baix posible.

Anònim ha dit...

Realment és increible, detinguts per la Policia Local a la mateixa hora en que anaven el gran Cesar, su camarilla i sus acolitos a sopar al Pavelló: El Pavello és Municipal, que ha pagat el PCS per al seu "guateque"? Puc organitzar jo una festa i utilitzar el Pavelló? Em cobraran? Les peles que han pagat pel sopar a que es destinen? El sopar s'ho val? Poden donar a El Salvador o on sigui?
Com poden haver estat sopant tan tranquilament i els dos veïns detinguts... ojalá se les atragante! Això ens dona una mostra més de la poca qualitat, per no dir una altra cosa, del Alcalde. Si está nerviós i pensa que perilla que es foti, que ja n'hi ha prou de tan caciquisme!
B.R.

Anònim ha dit...

Cesar, en las próximas elecciones NO CUENTES CON MI VOTO.
Me dan vergüenza las personas que como tú se escudan en la legalidad para hacer las cosas, cuando estas no son ni éticas ni justas (y legales aún está por ver).

Anònim ha dit...

proposo fer unes enganxines amb el logo de "a montcada llibertat d'expressió, montcada confidencial", no podem permetre que ens tallin la llibertat de pensar diferent. El que ha passat es molt greu.algú pot demanar preus , fem unes aportacions voluntaries i es fa una tirada de 000 o 3000 enganxines, que sapigen qui som i que el poble no podran callar-lo.

Anònim ha dit...

Soy uno más de los que no te votarán. Has perdido para mí y toda mi famila la poca credibilidad que tenías. Vete, deja la alcaldía.

Un votante del Psc que mientras no se limpie el partido, no votará al Psc.

Anònim ha dit...

Como podemos ver...no podemos caer de nuevo en la trampa de votar a los "PSC" ¡Sus amiguetes son muchos!
y podrían ganar de nuevo si no hacemos algo urgentísimo. QUE NADIE VOTE A ESTE PARTIDO, ES UNA TRAMPA.
Repartamos votos ERC, CIU (si no pactan)incluso PPC creo que sería mejor o EUiA.