19 de juny 2007

NEIX A MONTCADA UNA NOVA ENTITAT


Neix un nucli de la CAL a Montcada i Reixac

Aquest mes de juny s’ha constituit un nucli de la CAL (Coordinadora d’Associacions
per la Llengua Catalana) a Montcada i Reixac, amb la voluntat de promoure l’ús social del català i la cultura catalana al nostre municipi, així com realitzar el Correllengua a Montcada, el principal acte que l’associació porta a terme a nivell nacional.

Marta Serra i Oriach és la presidenta de la nova entitat montcadenca; Jordi Gómez i Mestres, el secretari; i Rosa Mª Castellví i Nuez, la tresorera. Les trobades dels membres de la CAL Montcada tenen lloc els dijous a dos quarts de deu del vestre a l’ABI (C/Colon, 5) i estan obertes a tot aquell què n’estigui interessat.

La CAL es va crear l’any 1996, impulsada per la societat civil, amb l’objectiu de treballar per l’assoliment de la plena normalització lingüística, cultural i nacional de la llengua catalana. En l’actualitat, aquesta organització està present arreu dels Països Catalans i el Correllengua és la seva acció més coneguda. Es tracta d’una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: montcada@cal.cat o bé, per telèfon, al 626 32 71 30 (Marta Serra).



Nota:
Montcada Confidencial saluda i dóna la benvinguda a la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana a Montcada i Reixac. Estem segurs que aquesta nova entitat enriquirà, encara més, el teixit associatiu social i cultural del nostre benvolgut municipi.

Enhorabona companys, i endavant ¡

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Poc a poc parlo catala.
andavant i anims.
gracies.