26 de set. 2007

ASSEMBLEA PLATAFORMA SOTERRAMENT TOTAL





La Plataforma Ciutadana
“TRACTE JUST. SOTERRAMENT TOTAL, ARA!”


CONVOCA


A l’assemblea que farem el dijous dia 4 d’Octubre a les 20 hores, al local de l’A.B.I. per informar dels darrers esdeveniments i perquè entre tots puguem decidir les línies d’actuació més adequades per aconseguir els objectius.

La vostra assistència és molt important perquè encara hem d’estar alerta, no tot està resolt i cal seguir pressionant per tots els mitjans possibles.

No hi falteu, hem de continuar lluitant!


Montcada i Reixac, 25 de setembre de 2007

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Hola,

no sóc de Montcada però, per casualitat he anat a parar a la vostra blog. Us he de felicitar per la bona labor que feu, en tots el sentits, i animar-vos a seguir donant versions alternatives, i realistes, a les dels quatre cretins que manen al pobles i ciutats. M'heu donat una idea, que copiaré descaradament, per a fer el mateix al meu poble. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Res està decidit. L'Ajuntament es va pujar al carro quan la plataforma ja havia encès la llum d'alarma sobre el tema del soterrament.Les medalles,si surt bé ,seran per ells però els politics que tenim son uns inútils i prepotens. No haurien d'estar a cap reunió més. Fem-los fora i gestionem el poble a través de gent de les plataformes com la del soterrament, el turó, la cerveseria etc...

Anònim ha dit...

Al comunicant del 28 a les 15,48, li recordo que als pòlitics els varem escollir el pasat 28 de maig, i es el que ha de gobernar el poble, siguem seriosos.

Anònim ha dit...

propongo acer un partido del pueblo y para el pueblo sin siglas politicas tenemos tres años para prepararlo apuntaros y pongamos en (JAKE A TODOS)

(MARFIL)

eter ha dit...

La historia del soterrament de la vía de francia,a mi entender,es la historia de otro fracaso historico para montcada.No hay más que ver las surrealistas lineas blancas que,a modo de acera,rematan el adecentamiento de los dos pasos.Este adecentamiento será amortizado al menos durante los proximos 100 años.
Eso si:nos lo hemos pasado bien con el espectaculo.