9 de maig 2008

BONA FESTA MAJOR 2008 !.... i alguna coseta més



BONA FESTA MAJOR 2008 !!!



La pluja obliga a fer canvis en el programa de la Festa Major, recomanem es consulti la pàgina web de l’Ajuntament on s’indiquen les activitats programades i a quin lloc es faran.
Adreça : http://www.montcada.cat/.

Tant de bo el temps ajudi a tenir una bona Festa Major, aprofitem, doncs, aquest dies per a participar-hi massivament i gaudir del programa d’activitats que l’Ajuntament ens ha preparat.

L’any passat Montcada Confidencial va felicitar i qualificar la mateixa com “excel·lent”, tant d’espectacles com d’organització, així com de participació dels veïns, valorització que ens agradaria repetir aquest any que presenta d’entrada alguna novetat, com la que organitza Montcada Comunicació dirigida a la joventut, digne de ser tinguda en compte.
Amb pluja o sense pluja ens complauria que la Festa Major serveixi pel que esta pensada, per gaudir-la, i per fer-nos sentir que som , malgrat les dificultats, UN SOL POBLE.
BONA FESTA MAJOR PER A TOTHOM!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota a banda :

Dins del nostre esperit crític i malgrat ser una qüestió menor, volem dir la nostra sobre un acte que ahir es va celebrar a la Casa de les Aigües, es tracta d'una iniciativa que l’any passat es va implantar per primer cop i que igual que ara, no acabem d’entendre quin sentit i necessitat hi ha de fer-ho, sota el “rim bombant “ pretext de “ Recepció Oficial”. Es va invitar a Entitats i Associacions amb una assistència més baixa que l’any passat) perquè el nostre Alcalde en 90 segons de parlament els desitgés unes bones festes. Fins i tot la semàntica amprada –recepció oficial- sona malament, som el que som- un poble petit- i amb aquest acte de voler aparentar el que no som , fem el que es diu: “un xic el ridícul”.


Cal recordar-li al Sr. Alcalde que el seu bon desig ja el coneixem a través del Llibret sobre els actes de la Festa Major i que pràcticament es troba a totes les cases ....... perquè repetir el mateix, un altre cop? ... creu el Sr. Alcalde que algú trobaria a faltar l’acte si no s’hagués fet? ... si l’any passat ja ens va semblar un acte totalment prescindible, ara amb la crisi econòmica anunciada, encara és un major motiu per no fer-ne aquest tipus d'acte que des del nostre punt de vista: sobra.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Pues sí!! porque los 12 0 14 mil euros que ha costado el lucimento del edil,bien se podría haber invertido en pagar facturas. ¿Sé considera crisis la celebración de un acto sólo para minorias, cuando las cuentas del Ayuntamiento están a cero?, ya que lo de "popular" desde mi punto de vista no es tal.Eso sí, tendriamos que tener presente, que la lluvia que caé en estos días, es muy probable que se lo apunte como una contribución de Montcada a mermar la gran "sequera" que azota Cataluña... quizás, en el próximo programa sé la atribulla, unida a su gran "labor" por arruinar el municipio....
Auditoria YA!!!

Anònim ha dit...

Ha llovido , mala suerte por la Festa Major, buena para todos ya que cada gota que caia era una bendicion.
Me consta que hay muchas horas de trabajo preparando todo, incluso en medio del chaparron se hizo lo que se pudo para salvar los muebles.
Atodos hay que reconocerles su trabajo y en contra los elementos no se puede pedir mas.

Otra cosa que convendria saber , es si todos los actos no realizados se tienen que pagar igualmente. ¿Que presupuesto habia destinado? Es conveniente saberlo, sin animo de culpar a nadie pero informar lo considero necesario.
Los fuegos artificiales , ¿se pagaron o no?. ¿La subvención que da Lafarge a donde va a parar?

Llevo 40 años residiendo en Montcada, que yo recuerde nunca habia pasado algo parecido, sobre todo en tal magnitud.
Que todos sepamos cuanto ha costado finalmente la Festa Major es un dato interesante.
, se trata de saber cuanto ha costado lo que no hemos podido disfrutar.