17 de maig 2008

LLAVANERES :DARRERES NOTÍCIES

L'Ajuntament de Llavaneres ultima la compra de l'escola bressol Sant Nicolau Actualitzat a les 12:39 h 13/05/2008
Sant Andreu de Llavaneres (Maresme).- La compra de l'escola bressol Sant Nicolau de Sant Andreu de Llavaneres, que ha portat davant la justícia l'exalcalde, Víctor Ros (PP), i l'exegidor d'Urbanisme (PSC), Antoni Jiménez, ha donat un nou tomb. L'actual equip de govern (CiU, Gent de Llavaneres i ERC) i els propietaris estan en negociacions i aquesta mateixa setmana es podria tancar un acord de compravenda perquè el pròxim curs el centre reobri com a escola bressol municipal. El preu que pagaria l'Ajuntament seria d'uns 1,3 milions d'euros, menys de la meitat del que pretenia pagar l'antic consistori. El PP i el PSC havien acordat fer una permuta de terrenys valorada en més de tres milions d'euros.

font de la noticia: http://www.3cat24.cat/noticia/279261/maresme/LAjuntament-de-Llavaneres-ultima-la-compra-de-lescola-bressol-Sant-Nicolau

13 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Ostia Pedrin¡
Nada menos que el señor Ros y el ex concejal Jiménez querian hacer esa misma operación por un valor de 3 millones de €, y ahora lo hacen otros por menos de la mitad.
Atención Montcada, a ver que se ha hecho en urbanismo cuando estaba ese señor de director de urbanismo, seria conveniente que por digniidad democrática alguno, con suficiente "autoridad", como el alcalde, iniciara una auditoria pública, para aclarar si aqui todo se ha hecho bien y no como en Llavanares. La ciudadania necesita garantias y compromisos para seguir pensando bien de los que estan ahora en el gobierno, o no?
Si alguien o algunos prefieren el silencio, ya saben el dicho: Quién calla otorga. Después, el tiempo pone todo lo demás.
Kalikatres

Anònim ha dit...

Ep¡ "Sonrisetes" et fa gràcia aquesta notícia? Quin negoci oí?
Apa et deixu que riguis, uns altres, per contra, estaran plorant o cagats... qui sap....

L'ombra

Anònim ha dit...

Independientemente de los comentarios o coñas más o menos ingeniosas, quisiera decir de manera seria a los politicos, a todos aquellos que rechazan una auditoria pública sobre lo que se ha hecho en urbanismo, tal como propone ERC de Montcada, para que analicen el alcance de esta noticia que publica hoy este blog, la cual nos conduce a un tipo de operación urbanística que es más que sospechosa.
Ante ese ejemplo y conociendo al menos a uno de sus gestores, y habiendo sido, además, durante años el director del Área de Urbanismo de nuestro ayuntamiento, y estando además, imputados y acusados de dos delitos suficientemente contundentes para creer que algo hay para poder pensar que aqui, en Montcada puede haber otro caso o casos parecidos.Clama al cielo que se deberian haber tomado las medidas "democraticas" con puntualidad, y no ahora con el paso cambiado, aunque más vale tarde que nunca.Hay que asegurar la credibilidad, la honradez y la transparencia ante estos casos, no hay peros, sólo una cosa: actuar y despejar si hubo o no neglicencias.
La ciudadania nos lo merecemos, negarse en estas circunstancias, es por parte de aquellos que lo aupan una acción suicida desde el punto moral y político.
Como se dice en otro post, "Es necesario la prueba del algodón".
Sinceramente,
Natalia

Anònim ha dit...

Natalia, estoy plenamente de acuerdo contigo, los ciudadanos no podemos pasar hoja y decir aqui no pasa nada, porque lo diga, el "César". No estamos en un Imperio, estamos y contamos con un ayuntamiento democrático. A ver si el cuarteto sacarina y los 9 de la fila, se ponen las pilas.

Manolo

Anònim ha dit...

Creo que no habra auditoria pues por lo que se lee tienen cosas a tapar y mayoría suficiente para impedirlo.
Aqui el ejemplo es llavaneres y Ripollet, es decir:TRIBUNALES.
Hay que conseguir pruebas y alguien con valor para poner la denuncia.
Animo a buscar esas pruebas y aqui los funcionarios de nuestro Ayuntamiento tendrian mucho que aportar.
Melquiades

Anònim ha dit...

I el sonrisetes.... que no hi diu res?
S'ha quedat bocabadat d'aquesta notícia que fa pensar això de: " Aci hi ha gat tancat" Oí, què si¡
sonrisetes.

Ja heu parlat amb el "quarteto sacarina" ?

L'ombra

Anònim ha dit...

És podria crear una altra plataforma, per recollir signaturas i fer campanya en pro d'una auditoria. Es veu que l'equip de govern li va la marxa de les plataformes.

ERC podria encapçalar-la o bé, si estan tots conformes l'oposició, doncs, com es previst la moció que es presentará al Ple Municipal no será aceptada perquè els que tenen la majoria no la votaran, és a dir, l'equip de Govern, CíU i el PSC. O dit d'altra manera el quartet sacarina i els nou de la la fila.



Moixí

Anònim ha dit...

Hola! Ombra ombreta, es que no puc comentar aquest post. Ni me l'he llegit perque m'importa poc poquet el que pasa a Llavaneres. Si us dediqueu a buscar fantasmes o merda en altres pobles, a mi m'és igual, i segur q la trobareu, a cada poble n'hi deu haver-hi un munt. A que sí?
En canvi amb tú, carinyet, m'ho passo molt millor, ja ja, tens fixació amb mí ara?
M'encanta que siguis així. jaja.
Per cert, repeteixo, a algú li interessa el que pasa a Llavaneres?? Per mi seria més divertit que parlessim del que pasa a BCN capital, o a Cerdanyola, que ens toca més aprop, o del poble on alguns tenen els iots guardadets.
Realment m'importa molt poc el que pasi a llavaneres.
Expliqueu-me coses més divertides de vosaltres, va xulos!
Em feu descollonar de riure amb aquests comentaris tan inteligents i indignats que feu. "Hauriem d'anar als tribunals", jajaja, doncs deixeu de perdre el temps aquí i feu-ho!! "la prueba del algodon", ui sí!! quina por!! tots els polítics del poble estan cagats de por per veure si superen la prova aquesta, jajaja, jo els posaria en fila i a sobre els rentaria les dents amb llexiu per si diuen paraulotes. "ERC podria encapçalar una plataforma", sí , sí, o dos, jajaja, i si no volen la podries encapçalar tu solet Moixí, i amb la mama us manifesteu pel carrer major.
Que sou de divertits !!!

SONRISETES

Anònim ha dit...

Ets un impresentable i un indigne del teu càrrec sonrisetes.

No tens gaire clar el concepte democràcia. Has estat escollit per representar tot el poble, tant els que t'han votat com els que no t'han votat, no crec que hagis d'entrar a desqualificar cap dels ciutadans d'aquest poble.
Diu molt poc la teva actitud de servitud,m'imagino que haurà estat aquest el motiu que t'ha portat a dedicar-te a la política. No vui imaginar-me que et dediquis a la política per enriquir-te.

Baixa els fums petit revolucionari!

Anònim ha dit...

Vinga sonrisetes, pilotes fora!

Pots explicar perquè el teu partidet es nega a fer una auditoria?

Pots aprofitar el dia 29 que estarem tots reunits a la casa de la vila per començar a descollonar-te. Comprovarem la resposta de la ciutadania.

Ets un acomplexat!

Anònim ha dit...

Però com pot ser que hi ha hagi un penjat que es digui de pseudònim Vladimir Ilich uliánov?? jajaja, és genial. I no pots dir-te directament Lenin??
I encara sembla que no ho heu entés.... que jo em ric dels vostres posts i comentaris, per que em feu riure. Tot son bravates i molta queixa escrita, però a l'hora de la veritat jo no veig que actueu de cap cap cap manera. Ui, el dia 29 tots a la casa de la vila a riure, no?? qué farem? crearem una plataforma tots junts?? jajaja, si sereu quatre!!
I per cert, Lenin, si tú et creus el Lenin, jajaja, quí és el Trotski de turno? Per que m'imagino que hi haurà algú més anat de l'olla que es creurà Trotski, ui ui ui, aquest si que farà por!!! jajaja.
I finalment, VladiLenin, i colla de còmics, si, si, teniu tota la raó del mon! m'heu descobert, oooh!! com pateixo ara!!, heu endevinat que soc una persona molt important de l'ajuntament i que tinc un càrrec superimportant, super superimportant, i que a sobre, com només expreso la meva opinió de la gràcia que em feu, soc dolent i d'un partit de dretes de la sacarina. JAJAJAJA!!
Ui! vaig a treballar que em crida el Cesar i vaig a postrar-me als seus peus, com faig habitualment! jajaja.
m'en vaig a un altre post. a riure més, és clar!!
sonrisetes

Anònim ha dit...

HOLA SOMRISETES, HO VOLS QUE ET DIGUI: EL "SONRISETES" ?, VEIG QUE CONTINUES IGUAL, T'HAURIA DE DIR "UNAEM", NO CREUS?
JO SE QUI HA AL DARRERA DEL SOMRISETES, I TU, EN CANVI, NO SAPS QUI SÓC.
POTS CONTINUAR RIENT-TE DE TOTHOM... JA SAPS ALLÒ... QUI RIU ÚLTIM, RIU MILLOR.
TOT ARRIBARÀ.

LA CAIXA DELS TRONS

Anònim ha dit...

Al sonrisetes:
Ni se quien eres ni me importa. A mi tambien me da risa lo que escribes. Esta bien que alguien nos alegre un poco el día. Te pido un favor no menosprecies a los que no hacen más que escribir unos comentarios más o menos acertados de como se podrian mejorar algunas cosas en nuestra ciudad.
Te animo a seguir debatiendo y a que disfrutes con nuestros comentarios.
Por cierto los juzgados más cercanos estan en Cerdanyola no?
Melquiades