12 de maig 2008

L'ADMINISTRADOR DEL BLOG

MÉS DE 200.000 VISITES...


Montcada Confidencial enregistra actualment, i des de la seva primera aparició el mes de novembre de 2006, més de 200.000 entrades o visites a les diferents pàgines o "posts", que hem anat penjant dia a dia amb l'únic propòsit: oferir a Montcada un medi lliure on poder opinar, criticar i exposar qualsevol tema, principalment, aquells que son d'àmbit local.

Aquesta continuïtat ha estat possible gràcies a molts col.laboradors que de manera anònima o no, ens han fet arribar les cartes, notícies, opinions, comentaris, etc, i que tot plegat, ha fet possible que aquest blog es vagi consolidant, i sigui fins ara, el primer blog independent d'informació de la nostra localitat. Aquesta afirmació d'independència, ho diem, perquè nosaltres no tenim cap dependència amb ningú, i estem lluny de qualsevol poder, interessos creats o ideologia política.

Espai que vol mantenir-se fidel als seus principis fundacionals: exercir la critica a través d'un pensament obert que accepta la pluralitat d'opinions. Modestament, amb encerts i errors, les opinions que pengem, creiem, que ajuden per equilibrar una balança molt decantada en el nostre poble a favor de la "informació oficial". Volem, en definitiva, fomentar el debat i donar més elements de judici que ajudin a l'hora de formar-se un criteri sobre qualsevol fet o noticia.
Seguirem, doncs, pel mateix camí saben que no estem sols.

A tots i totes, els que ens ajuden i els que ens critiquen, sense distincions, moltes gràcies!

MONTCADA CONFIDENCIAL

17 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Primer de tot FELICITATS !!!

Y para que vean que no somos los únicos que lo pedimos.:

Del editorial del diari e-noticies.:

Ensenyar les nòmines

El regidor de l’Ajuntament de Reus Ariel Santamaria, el líder de la CORI, ha donat una lliçó de transparència i d’honestedat a tots els polítics del país al mostrar la seva nòmina davant les cameres d’e-notícies. Un gest simple, i que hauria de ser la norma dins els servidors públics, però que és l’excepció dins una classe política que sovint intenta amagar els seus privilegis.

Quan es cobra el sou, i les dietes, dels pressupostos públics, dels diners que paguen els ciutadans amb el seu esforç, s’ha de ser molt transparent. Els catalans tenim dret a saber que cobren els diputats, els alcaldes, els regidors, els consellers i tota la resta de càrrecs que formen les diverses administracions, incloses les empreses públiques.

Tenim dret a saber quin és el seu sou, el que es cobra per dietes, el que es cobra per assistir als consells d’administració de les empreses municipals. Tenim dret a saber tot el que cobra cada polític de l’erari públic, fins l’últim cèntim. En un clima social com el que vivim, de total desconfiança envers els polítics, calen gestos que serveixin per recobrar la bona sintonia entre els ciutadans i els seus dirigents.

Seria bo que els polítics fessin pública la seva declaració de la renda, abans d’entrar a la vida pública, durant la seva estada dins l’administracions, i just quan pleguen. Seria un símptoma de bona salut democràtica i demostraria la seva honradesa i la seva dedicació desinteressada als afers de tots.

Bé, FORÇA I ENDEVANT !!!

Si esto lo hicieran nuestros políticos municipales quedaríamos 2ACOLLONIDOS"

Anònim ha dit...

M'agrada q siguin vostés modestos:
- primer blog d'informació local
- independents
- obert al ciutadans

i s'ho creuen de veritat, oi?
Malgrat les faltes i posts com aquest, la veritat és que he pogut riure molt amb tot el que han anant penjant durant aquests mesos.
Segueixin així! És un bon blog d'humor.

O no.

Anònim ha dit...

Al de las 16,55.
¿Tu crees que si no fuera totalmente independiente este blog, personas tan "risueñas" como tu los dejarian expresarse?. ¿A ti o a alguien de tu entorno alguna vez le han prohibido su expresión chistosa?.
¿En La Voz de tu amo dejais a los ciudadanos-as de Montcada expresarse
tan libremente como en esta página?.
Me encanta que esta página te alegre tu vida tanto, personas como yo seguiré haciendo uso de la libertad de expresión que me ofrece esta pàgina aunque sea para hacerte reina por un dia.
¡¡Adelante amigos de la Confidencial!!, seguid haciendonos felices a los SIN VOZ- FELICIDADES y recibid un fuerte abrazo.
Joan Segarra.

Anònim ha dit...

Montcada Confidencial es un espacio donde se puede expresar uno con total libertad, su independencia respecto a los que nos gobiernan es más que probado.
¿Que su labor es muy critica con el PSC i CiU ? es lógico ya que desde sus inicios siempre nos han gobernado los mismos. La verdadera prueba del 9 la pasaran cuando algun dia , tal vez nos gobiernen otros . Mientras esto no llegue ,no tengo porque dudar de lo que hacen ,por mi parte considero que contribuyen con su "particular "critica a que todos podamos disponer de otros puntos de vista y estemos mejor informados.
En todo caso considero que han abierto una ventana por donde entra una libertad de expresión que en buena parte hacia falta en Montcada, los medios públicos que existen dan su información pero su encorsetamiento no permite la agilidad que ofrece este blog.
Felicidades por vuestro trabajo.

Familia Ruiz

Anònim ha dit...

Para el comunicante que le produce risa leer estas paginas:
Todos somos libres de tomarnos las cosas que pasan con un humor diferente, unos se reiran y otros se preocuparan. Deduzco por el tono empleado que NO le gusta lo que ve reflejado en este blog, yo a ser de usted no entraría en el mismo.

Repasando solo lo que hay en la primera pagina, le pregunto al comunicante :

¿Son ciertas o no las noticias que se publican? , ¿ Existió una protesta de jóvenes? ¿ Hubo representación de concejales en el acto organizado por CEMORIBA? ¿ Esta bien que se gaste dinero publico para una “Recepcion Oficial”? ¿ Produce risa saber que tenemos ya la Crisis encima y que esto repercuta en restricciones? ¿ No es vergonzoso que tengan que ser las AAVV los que presenten alegaciones en el proyecto de INTORSA? ¿ Produce risa que padres de alumnos estén preocupados por unas obras? ¿ O que otros se preocupen por lo que pueda pasar con unos terrenos –caso vecinos pista atletismo? ¿ Es para troncharse de risa saber que el Sr. Jimenez( ex mandamas de urbanismo de Montcada) este acusado de prevaricación y soborno? ¿ Es motivo para alegrase saber que se quiere volver a incinerar en Montcada?..........

A mi me interesa saber que pasa , y me preocupa saber que se hace a mis espaldas , se leer y se interpretar cada escrito y darle la importancia que se merece cada uno , como en botica hay de todo.

Al comunicante de la risa se ve que no le gusta, esta en su derecho.

Desde mi anonimato felicito a los del Confi por su trayectoria, os animo a perseverar en vuestra labor.

Anònim ha dit...

Yo por la sonrisa de un niño y de un abuelo soy capaz de cualquier cosa ..... asta de escrivir con faltas !!!

Es mejor que le produzca risa, a que algún día tenga que llorar por lo que aquí se comenta !!!

O no ?

Anònim ha dit...

Al comentarista del dia 12 de les 16:55...

Jo, si vostè m'ho permet ( I SI NO M'EN DONA IGUYAL) li diré a partir d'ara "el sonrisetes", doncs, vostè s'hen riu de tot allò que penjen en aquest blog, també, de tots aquells milers de comentaris que s'han arribat a penjar des de que aquest blog s'ha creat.
És veritat que la risa es lliure de manifestar-se, però de tot..?
de las pàgines, dels comentaris, de les cartas, de les manifestacions, de les critiques, dels despropòsits d'alguns governants locals, de la incineració, dels desgavells d'un urbanisme brutal, dels viatges arreu del món per part d'uns quants "cares", dels patiments de veïns i del poc respecte envers ells, com la zona-21, de les improvisacions dels polítics, del soterrament -reivindicats pels veïns- (l'ajuntament...amb el pas canviat), de les demanandes de les plataformes, totes justes i sentides pel conjunt de la població, mentres, l'ajuntament, mirant les mosques com volen...
tantes i tantes coses que s'han denunciat, criticat, comentat en aquest espai de llibertat, Sí de llibertat i no la VOZ DE SU AMO que es diu La Veu, i les revistes a tot color que es publiquen a costa dels diners de tots.
I que em diu, també vostè: "sonrisetes",li fa gràcia que un de primera fila d'abans estigui ara acusat i implicat amb un alcalde del PP d'un ajuntament que també se han fet desgavalls urbanístics amb "salva", vol més....o vol que ho deixem per un altre moment.... senyor "sonrisetes".
Vostè pensa i escriu en clau institucional, baja¡ d'estar a la cuina municipal, allà on es fan els ous a la flamenca o "al plat"...

Kalikatres

Anònim ha dit...

Què "sonrisetes" encara et fa gràcia, tot allò que hi ha en aquest blog?

Ferran

Anònim ha dit...

Sonrisetes... necessites un pitet...o vols una caixa de "Clinex", oí que et rius de tot allò d'aquest blog i dels seus autors i comentaristes.?
Apa que et moqui la "yaya"

Adéu sonrisetes

L'ombra

Anònim ha dit...

M'acabo de llegir tots els vostres comentaris, son genials, i m'he fet un tip de riure al llegir-los.
Veieu com és un bon blog d'humor!! si us ho he dit fa una estona una mica més amunt.
Ep! ho he pogut llegir i entendre tot malgrat les faltes que heu posat, suposo q estan fetes expressament per fer-me riure encara més , no?
el sonrisetes
m'agrada el nom, em fa riure també.
jajaja.
ah! i els vostres també, l'ombra, uuuuhh, quin misteri, kalikatres, aquest en la linia cutre de la eurovision.

Anònim ha dit...

Tinc de reconeixer que el "sonrisetes " es un provocador genial.
Un 10 , tio , ets un crac.

Els que com jo, tenim la costum de llegir aquest blog , hi valorem el que es diu hauriem de fer una cosa , cada un es lliure de fer-ho o no, passar d'una opinió que no aporta res , que per descomptat respecto.

Per la meva part por anar continuant enfoten-se del que vulgui.

Anònim ha dit...

Hola "Sonrisetes", des de que vas penjar el teu darrer comentari, ja han entrat en aquest blog més gent, dues mil visites més. Pots continuar rient, nosaltres anirem comptant.
Mica a mica s'omple la pica...
I tu "sonrisetes" continua així i ja veuràs com et quedarà finalment una sonriseta amb gust a sacarina.

Pepitu

Anònim ha dit...

Sabeu qué, com em diverteixo més fent comentaris en el blog, que no només llegint-lo, ara aniré a altres posts a fer més comentaris, vale?
i mira pepitu, hi ha dues mil visites més des del meu darrer comentari, segurament degut precisament a això, als meus comentaris, oi? jajaja.
hmmmm, sacarina, qui era que feia sacarina en aquest poble???
a veure per quin post graciós d'aquests que penjeu començo.......
ui! ja l'he vist, a per les sardanes vaig.

sonrisetes

Anònim ha dit...

Hola sonrisetes, et trobava a faltar, ets tan graciós...¡¡¡
No t'ho creguis sonriseta de sacarina, els bloquistes no entren per tu entren per coses més serioses, com allò que els teus amics no volen entrar: acceptar l'auditoria d'urbanísme, i tu, a canvi, et vols ficar amb el blog de la sardana.
Ets un bocamoll o potser un viu que rep diners de tots nosaltres: de la ciutadania. ?no seràs regidor? jo crec que sí¡

L'ombra

Anònim ha dit...

Sembla que "el sonrisetes" s'ha quedat amb la boca torta de tan riure...Ara ha de riure -amb perdó-amb el cul¡
Vinga "sonrisetes" demostra que saps escriure en català millor que ningú. Però compta¡ també t'han "clixat" tu també, fas faltes i pifiades ortogràfiques i d'altres, no precisament gramaticals. Compta "sonrisetes" en aquest blog hi ha gent de tota mena i alguns molt a prop de tu.

Muxí

Anònim ha dit...

Sonrisetes, como se entere tu jefe que por hacerte el gracioso aumenta el nº de visitantes al blog, te corta los cataplines.

Anònim ha dit...

Hola somrisetes són el Muxí, un observador que esta molt a prop teu, que vol ajudar-te en aquesta moments de tant riure. Saps perquè rius tant, doncs, perquè t'ho passas malament en l'ajuntament. Teniu ara mal rotllo amb él teu "Gran jefe". Quasi parleu telegraficament. Crec que ha perdut, una altra vegada, la confiança en un del seus col.laborardors, és un vici que té i que ve de lluny, això de perdre companys i deixar-los a "la cuneta", és una practica habitual d'aquests personatges què res més pensen en ells (narcisistes), és un fet que es repeteix; sino mira quants a tingut i quants han estat defenestrats i abandonats....un munt¡
Però no pateixis "Somrisetes" tu et sortiràs amb algun que un altre company per fer-ne una llista alternativa...oí, que m'entents, sí, home si, de cara al proper congrès.
Bé, "somrisetes" CONTINUA RIENT DELS POTS D'AQUEST ESPAI, TU SAPS MOLT BÉ FER TEATRE.
ET SERÉ FRANC, A MI SI QUE EM FA RIURE DE DEBÓ EL "QUARTETO SACARINA" I TAMBÉ ELS 9 DE LA FILA, MENYS TÚ QUE EM FAS UNA MICA DE PENA, T'APRECIO I VALORO EL TEU TREBALL A LA CASA GRAN.

Salutacions
Muxí