19 de maig 2008

LA FEINA BEN FETA mereix UN 10Fotos : A dalt , la Marxa a Peu ..., al mig la Fira ....(clicar sobre per ampliar)


Montcada i Reixac si d'alguna cosa pot presumir és de tenir un nombrós i ric teixit associatiu. La majoria es mostra molt actiu, no hi ha setmana sense que alguna d'aquestes entitats associatives no desenvolupi alguna activitat.

Totes tenen la mateixa finalitat, en els diversos camps que hi treballen, donar a conèixer a través dels seus actes organitzatius, la finalitat per les quals varen ser creades. La seva tasca ha fet que molts dels actes hagin passat d'un fet puntual a ser tota una tradició.

Cal reconèixer com es mereix, el treball d'aquesta gent que de forma constant s'han compromès per Montcada. La seva voluntària i compromesa activitat fa que siguin uns dels instruments fonamentals de participació directa i activa dels ciutadans dins de la societat.

Fet que mai no hauria d'eximir els poders públics, amb el seu deure de garantir amb la corresponent voluntat de col·laboració, algun que altre dèficit s'observa , facilitant hi fomentant les seves activitats.

La immensa majoria – amb l’excepció dels que en lloc de servir, se’n serveixen - de les persones que mantenen vives aquestes associacions tenen un perfil molt semblant, tots son voluntaris que volen aportar el seu gra de sorra a la societat que hi viuen. El voluntari - el veritable- és una persona, dins de la seva llibertat i escala de valors, que escull el treball altruista com a forma de servei, que habitualment realitza en silenci i sense esperar més reconeixement que els resultats de la tasca ben feta.

Com exemple del que diem, volem felicitar - que s'entengui com adreçada també a totes les Associacions- a dues que aquest cap de setmana, han desenvolupat els seus actes: El Centre Excursionista El Cim i la seva " clàssica" Marxa a peu a Montserrat, i per altra banda, a l'Associació de Comerciants de Can Sant Joan per la seva ferma voluntat de mantenir viva La Fira d'Artesania i Comerç que aquest any ha arribat a la 33ª edició. Tant un, com l'altre acte, porten un treball previ de preparació de moltes hores de dedicació.

Des de Montcada Confidencial , ens adrecem als senyors : Alfred Canals –El Cim- i Rafael Domínguez –Associació de Comerciants de Can Sant Joan- , com a caps visibles de les moltes persones que han fet possible, altre cop, que tot hagi estat un èxit, us mereixeu tots, pel vostre compromís: un 10.

34 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Vull expressar la meva admiració per una banda a una entitat que particularment comparteixo el seu esperit, doncs, jo també vaig fer –quan encara tenia força i salut- aquelles caminades a Montserrat o a qualsevol indret o itinerari de la nostra geografia. L’Excursionisme fa persones, fomenta la solidaritat i crea aquell especial tarannà del muntanyenc. Això també ha passat amb els “Boy Scouts”, recordo que vaig aprendre no sols a caminar, sinó a llegir la història de Catalunya, admirar el nostre patrimoni cultual, estimar i respectar sobre tot a la natura, la muntanya....
Entenc que entitats com “El Cim” han de vèncer –en aquest món tant materialista- per mantenir aquesta flama: que és: caminar.... i en aquest cas, a un lloc especialment sentit per a tots aquells que estimen aquest país:
Catalunya. La magnificència de la muntanya montserratina té un especial significació. Milers d’excursionistes, caminadors, escaladors, espeleòlegs, devots, etc. es donen cita en lloc que jo diria “muntanya màgica”, des de fa molts, molts anys...
Felicitats a El Cim, a la seva gent, als seus caminadors... per aquest nou esforç i tossuderia de mantenir una tradició que ja ha arrelat en el nostre poble.
Per mols anys amics excursionistes, amics caminadors.

Per altra banda i encara que des d’una altra especialitat, com és el comerç loca, també vull reconèixer com a ciutadà als organitzadors de la fira d’Artesania de Can Sant Joan, una tradició que ha sabut vèncer les dificultats i les incomprensions, però que arrela i crea a mésa més: barri. Enhorabona a tots i a totes, especialment a l'històric barri de Can ant Joan.
Rebeu una cordial salutació,

Ricard Ramos J.

Anònim ha dit...

Me añado a vuestra felicitación, muchas de estas sociaciones llenan un vacio que otros deberian ocupar.

Pertenezco a una asociacion vecinal, se por propia experiencia lo que representa organizar estos actos, en la soledad que muchas veces te encuentras y que superamos porque nuestro compromiso esta por encima de estas circunstancias . Te das por satisfecha cuando al finalizar el acto preparado , en pleno bajón de intensidad te dices : A pesar de todo no ha salido mal, eh!. Eso si, en aquel momento te prometes que el año proximo no repetirás , y no se que pasa , sin darme cuenta ,ya llevo 8 años diciendo lo mismo.

Mis felicitaciones al de la "pipa" , asi le conocemos, no en vano he participado 4 veces en la Marxa, experiencia positiva que aconsejaria a todos alguna vez practicasen , es un reto personal que nos convendria a todos alguna vez afrontar. Felicitación que tambien hago al de la "barba" de Bifucarción, que tambien conozco, por su trabajo .

Mi reconocimiento a todos.

Una de estas "voluntarias locas" .

Anònim ha dit...

Mover , organizar, mantener sea cual sea la finalidad de una entidad o asociación, conlleva siempre, un trabajo que no se paga, sólo hay un premio: que la gente participe, como lo hace en las marxes a Montserrat y que organiza El Cim. A todos ellos, a su junta directiva, a sus caminadores. Felicidades por organizar y mantener esa "flama", sois una de esas entidades que estan vivas y que además són de MONTCADA!!!
Gracias amigos.

Mathius

Roc Muntaner ha dit...

vaig dir-me que no tornaría a escriure a aquest blog, però al veure l'escrit que heu fet, he pensat, mira no tot està perdut en aquest poble, algú veu el que "alguns" no volen veure. Felicitats a l'Associació de Comerciants, però molt especialment a El Cim, fan una tasca que el dia que, per cansanci o aborriment deixin de fer, trobarem en falta, perquè apart d'unes indubtables dots d'organització, hi aporten un esforç personal inqualificable per fer que el nom de Montcada i reixac soni a molts indrets. I, no ho oblidem, també vull felicitar a Montcada Confidencial perque crec que aquesta vegada l'han encertat de plé. La llàstima, temps al temps, que la seva denuncia-reconeixement quedarà en oblit aviat.

Anònim ha dit...

Coneixo una bona colla dels organitzadors, fe la llista , que es llarga, pot comportar que m'oblidi d'algun ,per tant vull expressar la meva admiració a l'Alfred, el Jordi S. , El de cal Armengol, el Vilarrassa ... son sols una petita mostra d'un munt de gent , no son sols organitzadors son tambè l'anima del Centre Excursionista.
Com diu l'escrit : heu fet bona feina.

De la Fira cal dir el mateix , felicitats a tots el que fan posible l'acte, 33 edicions ,"no es moco de pavo".

Tan una com l'altre han surgit com iniciatives populars, aqui rau segurament una part de l'exit que tenen unit per descomptat a la voluntat i treball dels que "anonimament" hi possen el seu esforç .

SOU COLLONUTS i COLLUNUDES

Anònim ha dit...

Que quedi clar que estic d´acord en tots els elogis que es fan a aquestes dos associacions i em sumo a aquesta feliciatacio ja que conec a mes d´un dels que estan darrera de l´organitzacio, pero i aqui se que mes d´un no estareu d´acord, com es diu al escrit,aquest reconeixement es per algunes de les entitats que gaireve cada dia organitzen activitats al nostre municipi, si, pero, crec, que si es vol reconeixa aquesta tasca de les entitats, el que hagues quedat millor, crec jo, es clar, es fer el mateix escrit sense possar cap nom de cap entitat, aixi si, en sentiriam inclosos,tots els que estem organitzant el mon associatiu del municipi, i que quedi molt clar, que jo porto mes de 20 anys i no necesito cap reconeixement.

Felicitat per el Centre Excursionista "El Cim" i per l´ Associacio de Comercinats de Can Sant Joan.

B.M.

Anònim ha dit...

Bé, bona tarda !!

Com no podia ser d’altra manera, FELICITACIONS, sí en majúscules al CIM, en la persona de l'ALFRED CANALS.
Puc dir que vaig ser un dels primers en fer la marxa des de fora, portava una "Caravana de mujeres", increïble el treball de la gent que no es veu, amunt, avall, hem d’anar a la carretera, que ja venent, preparem els controls, les taronges, ostia que ens quedem sense aigua ......cotxes cap a Montcada o portar gent ...... Els de Can Pere sempre a punt i a puesto .... es te que viure per puger explicar-ho.

Després i com sempre vaig a contra-corrent vaig fer la XIII Marxa, es a dir des de Montserrat cap a Montcada ...... i no, no, no es el mateix ......

Per suposat vaig pujar l’altra dia, no se quans érem, 530, no ho sé, paro tant se val. Amb una professionalitat digne de fer un estudi sociològic, "els grocs", la gent del CIM, ens van portar fins a d’alt, que si correm, que si parem, que....que...., però com diria aquell, "Con viento de Levante y sobre el horario previsto llegaban nuestros caminantes a su destino"

Moltes gracies, a la gent del CIM, ho faig generelitzament per a no descuidar-me a ningú. (I no cobren un duro !!!!)

I no ho dubteu, l’any vinent tornaré a fer la "XXV MARXA A MONTSERRAT", en trobo molt be acompanyat, tan a dins com a fora de marxa, es una festa !!!


Fins l’any vinent !!!

Visca Catalunya !!! Visca Montcada !!! i VISCA EL CIM !!!

P.D. Sr. Arrizabalaga, en catellano, usted había subido a Montserrat antes de ser Alcalde, dónde se esconde desde hace tropecientos años.
Sr. Maresma, don Joan, on era aquest any ?
Sra. Amelia Morral, aixo no es un acte cultural del nostre poble ? O només son cultura les gitanes del Mas-rampinyo ?
Sra. Marta Aguilar ..... Sra. García ....
No critico al Sr. Josep María, (IC-V)per que hi era a la marxa ...
El único, como cada año, el Regidor d'esports, si señor, Chapeau !!

Vull entendre que no van venir perque bo hi era la TV.

Valgam Deu, quins politics !!!

Anònim ha dit...

a B. M. :

Per costum, casi mai contestem a les critiques , però aquesta pel seu contingut i forma , ho fem :

Potser tens raó, aceptem la teva critica, es pot interpretar malament i donar una sensació que nosaltres no voldriem.
A vegades les paraules no reflecteixen exactament el pensament que li vols donar a l'escrit.
Ho sentim, de veritat.

Vem aprofitar aquest dia, varem citar a dues entitats que feien els seus actes ,com hauriem citat unes altres un altre dia, no voldriem que s'entengui com si aquestes son de 1ª i les altres de 2ª

Gracies per fer-nos veure aquest detall. Gracies per el teu comentari que ens ajuda a fer millor les coses per un altre cop.

Vagi el comentari per repetir l'intenció de fons de l'escrit :

VOLEM FELICITAR A TOTES LES ENTITATS

MONTCADA CONFIDENCIAL

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la vostra contestació, no esperaba menys de vosaltres.

B.M.

Anònim ha dit...

Al pa, pa, i al vi, vi;´molt bé per la feina ben feta, per fer-ho sense esperar res a canvi, cosa difícil en aquests temps que correm. En aquest cas m'afegeixo a l'agraiment com a montcadenca a aquestes Entitats però sobretot en la figura de les persones que hi treballen, que fan pujar la moral de Montcada i que faig extensiu també, per no ferir susceptibilitats, a tothom que es mou en aquest poble sense esperar cap medalla. No poso doncs cap nom però tothom sabem qui ha darrera aquest treball de tants anys. Gràcies, gràcies, gràcies.
Berta Roca

Anònim ha dit...

Felicidades a todas las entidades de Montcada, pero pidiendo perdón al resto, muy especialmente a EL CIM por todo lo que hacen por este pueblo y sobre todo por su marcha a Montserrat, la mejor entre las mejores, aunque a su presidente, al de la pipa, habria que hacerle participar con una pierna atada y piedras en la mochila para que se refrene un poco en su andar (es broma). Muchas felicidades y, como él siempre dice, seguir TOT FENT CAMÍ.
Un sufrido "marxaire"

Anònim ha dit...

Que se me entienda bien y sin animo de entrar en polémica.

El CIM y la organización de la Marxa a peu así como lo de Can Sant Joan,un diez,mi enhorabuena a todos los que contribuyen con su colaboración altruista en beneficio del pueblo y de sus gentes.

Pero,pero,tengo un pero,y es que el Sr.Canals "el de la pipa" ya no hace nada por nada,como decían antes de otros,"nido de comunistas" esto es un "nido de convergentes".

Y cuando leo felicitaciones de señores que han llevado el altavoz con los comunistas,han pasado a secretarios del batlle Cesar,con su correspondiente alforja,eran hombres de confianza del primer alcalde democrático, y se colocaron con un gran puesto en la administración municipal,gracias a dicho alcalde,los pelos se me ponen de punta,del curriculum vitae de algúnos que gracias a la politica,hoy comen bien,a dicho señor había que leerle lo que escribía en los años setenta,principio de los ochenta.

Merece un respeto Sebastian,Emilio Teixidó,los que van con el megáfono como hace treinta años (Manolo el zapatero y el maño)pero perdonajes que se han pasado de un partido a otro,colocarse gracias al partido y luego hacer transbordo con alforjas incluidas,está en su derecho,como tambien se está el escribir quien es quien.

Ahora el siguiente trasbase que le queda es Maresma y el de la pipa ,a tu edad Canals que te dejes querer por Maresma,te lo respeto, a proposito ¿estas de acuerdo con el tema de la cervecería? tu ibas de joven.

Anònim ha dit...

Benvoluts, ja estem barrejant l'esport amb la politica. Cal potenciar a totes les entitats, ens calen, pero les entitats les fan les persones, i el senyor Canals va organitzar la primera marxa fa 24 anys (i jo no havia nascut)i sempre ha estat al davant, va fundar El Cim i sempre ha estat al davant i a casa tres generacions em caminat cap a Montserrat darrera seu, i sabem com actua i com treballa, i ara em dieu la gent "gran" que ho fa per treure profit? Com diu el pare: Te collons la cosa! Ignorava això de deixar-se estimar per el senyor Maresma, perque passo de la politica, i a casa m'ho han explicat. Que vol dir aquest distingit comunicant "cerveser"? Que no te dret a presentar-se per l'opció politica que vulgui? Algú li diu a ell a qui vota? No barregem els conceptes per favor! Quan algú es mereix un reconeixement, cal donar-li o es que morirem d'un atac de gelosia senyor "cerveser"? Pero que te a veure la cerveseria amb la Marxa a Montserrat? Esperem que la gent d'El Cim no llegeixi aquesta suprema mesquinesa! Endavant nois, sou els millors!
C.B.L.

Anònim ha dit...

Alguns encara no han estat capaços de canviar de xip.. encara summien el el poder soviètic, en la Plaça Roja i no se quantes coses més d'un comunisme raanci i sobrepassat.
Ai! senyor alguns encara confonen la magnèsia amb la gimnàstica,
sembla que per reconèixer la tasca de qualsevol persona que s'ho mereix ha de passar primer pel Comissari Polític dels anys 79...

Gabi

Anònim ha dit...

"Dice que se me entienda y sin animo de entrar en polémica."

El comentarista que encabeza el entrecomillado; una de dos, o no se explica o bien -no le entendemos -
Por otro lado, sí entra usted de pleno en polémica tras, sin contemplaciones, descalificar sin temblarle el pulso a personas, e incluso con una redacción que parece que tenga usted la "piedra filosofal" debajo de su brazo.
Usted amigo confunde y mezcla conceptos cuando en este blog hay suficiente espacios y apartados para verter "su verdad", en cada lugar en cada momemento.
Me da la impresión y creo que a más de uno de los comentaristas que lean que es usted un resentido, o bien siente usted envidia porque alguién felicite a unas personas,o bien a entidades, que en este caso y recientemente han organizado con éxito sus propias actividades.Mañana seran otras, o bien otras personas.
Creo señor, aún sin conocerlo, que a usted se le ha parado el reloj.

J.Muñoz

Anònim ha dit...

Benvolgut i jove C.B., no caiguis en el parany d'aquests cercaraons frustrats. Sols volen que tot sigui del seu color i cap més, son uns grans "democrates"! Sols pensen en destruir tot el que no es del seu color i son capaços d'enfonsar-se a les clavegueres si aixi poden endur-se amb ells a tots aquells que SI que fan coses positives. Conec a la gent d'El Cim des de fa anys, he participat en moltes de les seves activitats quan podia caminar, i encara els vaig a veure passar pel carrer Major el dia de la seva marxa, i puc assegurar que allà dins hi han totes les sensibilitats politiques del municipi representades i que la convivencia entre ells es de primera. No soc, ni sere, votant de CiU, pero si nacionalista i no veig res en que aquest senyor es presenti per una o altra candidatura i encara menys ho puc relacionar amb la seva activitat esportiva i associativa. L'anonim detractor tambe el podria relacionar amb el PSC ja que el seu regidor del ram hi es cada any a la sortida, o amb l'actual cap de llista d'ICV actiu caminant any rere any. Potser ells tindrien que dir quelcom respecte a aquesta activitat i el seu "suposat interes politic". Ai Deu meu! Com diu el poeta: Que volen aquesta gent?
L.R. Un montcadenc dolgut

Anònim ha dit...

Bien, yo si que no quiero entrar en polémica, pero como diría mi abuelo "Que tienen que ver los cogones con el trigo".

Al jove CBL, enhorabona !!! suscribo totalmente tu razonamiento. Es nota el teu ampli ventall de miras i la teva forma d'entendre la convivencia a la societat.

Y a este señor, al de la polémica, le pediría que practicara un poco más de deporte físico, y dejara EL DEPORTE NACIONAL que es LA ENVIDIA.

Qué ha hecho usted por nuestra sociedad ? Me lo explica o me lo cuenta ....... Haga algo hombre, haga algo !!! Yo se lo contesto, usted vegeta, y como el perro del hortelano hi hace ni deja hacer.

Felitaciones a todos aquellos que intentan y consiguen hacer algo por la sociedad, sin ánimo de lucro, a todos.

No lo necesita, el Sr. Alfred Canals, del CIM, sabe defenderse solo, pero sepa usted que,
Su capacidad de liderazdo, su capacidad de rodearse de un estraordinario equipo, su capacidad de seducción, etc...., para hacer todas las actividades del CIM, y además llevar a más de 500 personas durante 24 años, durante una noche, por toda clase de caminos, con toda clase de gente, llueva, truene, o tengamos luna plena, ESTA AL ALCANCE DE MUY POCOS.

No puede decir lo mismo de usted.

Anònim ha dit...

Nada que no se haya dicho ya mas que felicitar a estas entidades por la labor que realizan , tambien felicitar las jornadas deportivas del colegio EL VIVER todo un exito tanto de asistentes como de participantes y como decian en la posdata de las 17:02que le den un 10 al regidur de deportes que esta siempre diponible para todo y para todos , yo pienso que otros podian seguir su ejemplo de persona humilde se podria decir que es el amigo que todos quisieramos tener. No cambies nunca amigo JUAN
Tambien quiero pensar que el resto de la elite no asistieron por ejemplo al VIVER por que no sabian que tenian servicio de bar o tal vez estan mas preocupadoscon lo de Llavaneras que como empiezen a tirar del hilo algunos se pueden quedar en bolas , sin mas que decir

ALGUNO DE BIFURCA

Anònim ha dit...

Se felicita por la Subida a Montserrat,se felicita por lo de Can Sant Joan,se felicita por todo aquel que trabaja por Montcada a cambio de nada.

Y si se le dice a una persona que forma parte de un partido politico CiU ¿que piensa del tema de la cervecería como militante que supongo que aún es y que iba en las listas de Convergencia en el puesto cinco ¡con la iglesia hemos topao¡ ya se es resentido,obsoleto,caduco,vegetal,sovietico de la Pza.Roja y todos los epitetos que se quieran.

Si el Señor de la Pipa no estuviera en politica,y no se hubiera metido en ella,nadie hubiera osado poner nada sobre ningun tema que repercute al pueblo,pero hoy,el,es un activo politico de Convergencia ¿o no?.

No hace tantos años,personas que van a la Subida (me alegro que participen)cuando otras personas hacían otras actividades lúdicas,para el pueblo y por nada,dichas personas,decían,que no iban porqué era un nido de comunistas,sin conocer a las personas,etiquetaban.

No he hecho nada más que devolver la pelota,y expresarme con las mismas palabras que oía,puedo ser un reprochador a esas personas que se han cambiado de chaqueta tan facilmente y no recuerdan lo que decían.

Habemus polémica.

Anònim ha dit...

Para Habemus polemica.

Sigue usted ocecado a seguir poniendo etiquetas a las personas que pueden estar o no afiliados a partidos políticos , o bien se han cambiado "de chaqueta" como insinua usted, y además, estos, pueden ejercen actividades en alguna de las muchas entidades que tiene Montcada. Y todo eso según usted tiene reticiencias para su moral o cuadratura humanistica.
La historia, y concretamente la nuestra, la reciente, ha habido muchos muchisimos militantes de unos y otros partidos que se han "cambiado" o afiliado al partido que han creido más acorde con sus convicciones.
Sabe aquel dicho: Que cuando uno es joven, milita en partidos de izquierdas, cuando se madura se hacen de partidos de centro, y cuando uno ya es mayor a partidos conservadores, o de derechas?
Si para usted afiliarse y compartir alguna actividad social, deportiva, como es el caso del CIM, es, según usted, un estigma, o un sinónimo de poca moralidad, pues sinceramente, tiene usted unos conceptos anclados en el pasado, hoy anacrónicos.
Se acuerda usted cuando los partidos comunistas de toda España y del Mundo, se transmitia a su militancia: afiliarse y pertenecer en asociaciones de vecinos, de estudiantes,de APAS, etc. que ellos llamaban "entidades de masas", todo ello para influenciar y hacer de comisarios políticos. ?usted debe saberlo, puesto que su escrito se nota que usted viene de lejos. No cree que eso ha cambiado tras los años de democracia que hemos recorrido.?
No hay más que ver como ha quedado el movimiento comunista que usted menciona en sus comentarios. Hay que ser realistas y más toleantes con aquellas personas que estando, en este caso, en CiU, pertencen a a una o varias entidades de Montcada. Eso es libertad, amigo, y usted proclama otra cosa... que huele a rancia, puesto que lo cuestiona y lo critica, además de cebarse en una persona que para mi es un amigo y un buen vecino, el señor de la "pipa", es decir el señor Canals.

Y finalmente felicidades a todos, y a todas las entidades de Montcada por sus actividades y por ejercer y hacer cosas que llenan de contenido el desarrolo social de Montcada i Reixac.

J.L.M.

Anònim ha dit...

Al comunicante sin nombre. Por que no te ciñes al tema de una vez, nos dejas a todos tranquilos con tus mitines y si quieres saber que opina de la cerveceria, que tanto te preocupa, se lo preguntas a él directamente, por la calle o donde sea.
Después nos lo cuentas, vale?
J.J.H.

Anònim ha dit...

Quina manía en barrejar els naps amb les cols. Val, parlem de politica. Aquest senyor no ha estat MAI militant de CiU. Aquest "activo politico" no ha fet mai cap miting ni assisteix a les reunions del partit. No ocupa cap càrreg politic de cap mena. Jo si que soc militant de CiU i ho puc assegurar. El que sols ha fet, ha estat donar suport a unes idees, com molta gent (o ell no pot fer-ho?) i fins i tot ha colaborat amb altres partits del poble, sempre que s'ho han demanat.
Pero quina obsesio!
Un que SI es militant

Anònim ha dit...

No vivo en Montcada pero trabajo aquí, y por comentarios de mis compañeras he sido habitual lectora de este blog, al cual aprovecho para felicitar, ojalà en mi ciudad existiera. Al mismo timepo, y por culpa de las mismas amigas, soy asidua a la Marxa a Montserrat, y alucino con algunos comentarios. Per que pueblo es este que pretende desacreditar una de las buenas cosas que tiene. Al SENYOR Canals, con mayusculas, sólo tengo que agradecerle que no hiciera realidad su deseo de retirarse hace cuatro años. Supongo que la marxa seguiria haciendose, pero no seria lo mismo sin su aliento, sin sus palabras de ánimo y sus sonrisas, sus detalles para que todos estemos a gusto, sus dotes de mando, su control de la situación para que los menos favorecidos, como yo, no nos estresemos en la marxa. Solo pido, y ya es ser egoista, que siga algunos años mas para que muchas, y muchos, le podamos seguir siguiendo, al menos una vez al año. Con muchos como ese hombre (no es señor) de la famosa cerveceria, igual consiguen que el sr.Canals se canse y lo deje todo. ¿Es lo que buscan? ¡Pues vaya pueblo! ¡No me lo puedo creer! ¡Es imposible tanta mezquindad!
Carmen (y sus amigas)

Anònim ha dit...

A J.J.H.
Molt bona aquesta! Has tocat el moll de l'os!
En comptes d'utilitzar aquesta pagina per fer mitings passats de moda, que li pregunti.
No sembla coneixe'l tant be? Dons endavant!
Que passa valent? No t'atreveixes a fer-ho cara a cara?
C.B.L.

Anònim ha dit...

Vaig llegint i cada cop vaig més despistat.
Aquest senyor és l'amo de la cerveseria?
És poser el promotor que ha de construir?
Té algún carreg a l'ajuntament?
És un dirigent politic? Diuen que ni militant.
Va fer alguna campanya contra els que utilizaven megafons?
Exactament de que se l'acusa?
Potser d'organitzar una "mani" de 500 persones pels carrers de Montcada? Però no estaven ja permeses les manifestacions?
Jo fins ara creia que era un simple ciutada de Montcada que havia fet algunes coses pel poble i, entre elles una marxa a Montserrat, pero veig que hi han coses que se m'escapen.
Si us plau, algú m'ho pot aclarir?
Si us plau, que algú em tregui de dubtes.
J.Vilà

Anònim ha dit...

Hola Carmen,
creo que sin querer has dado en el clavo, y lo que el de la cerveceria quisiera es que todas las que "vamos detras de" Alfred Canals durante 13 horas cada año, lo hicieramos detras suyo.
Pues con ese piquillo, va listo.
Por cierto Carmen, tu SI que pones tu nombre en el escrito y no hay que referirse a ti como el de la cerveceria, etc.
Rosaura

mafalda ha dit...

En primer lugar mis mas sinceras felicitaciones para las dos entidades el Cim y la Asociación de Comerciantes de Can Sant Joan, y aprovechando este espacio trasladar mi felicitación a los centenares de hombres y mujeres que dia a dia trabajan y se preocupan por mejorar las condiciones de vida de los demás sin esperar nada a cambio.Mi admiración y respeto.

Provengo de la cultura de la militancia de izquierdas, en ella he aprendido que a las personas hay que valorarlas por sus actos, por sus sentimientos por lo que hacen, no por donde militan ni que ideología profesan, he conocido comunistas o socialistas magnificas personas,muchas, pero también las he conocido indignas de definirse de izquierdas, igual que a personas de derechas excelentísimas, otras no tanto.

Los comunistas en este Pais se han ganado con su lucha el respeto histórico, que no venga ningún niñato, poco respetuoso, a tirarlo por tierra con sus comentarios desafortunados.

Anònim ha dit...

Ostres tio ! el pobre Sr. Canals , com diria aquell " sin comerlo ni beberlo, solo pasaba por alli" pel sol fet de que Montcada Confidencial el felicita , la que s'armat .

Escolteu tots, n'ha per tant?
Llegint l'escrit , resulta que es felicita a tots . A que ve aquest enrrenou?

Potser si que aquets tio de la "pipa" resultarà finalment , llegint el que surt en els comentaris , que es un AUTENTIC CRAC . CANALS FOR PRESIDENT!

Felicitats tio! per la propaganda que s'ha fet del CIM , que considero per la meva part ,que es justa.

Consell pel sr. Canals : Deixa el teatre per aquesta gent i quedat amb la teva feina , la bona feina.Crec que deus tenir sentit de l'humor , doncs ja saps a somriure hi encrendre la pipa.

Ei! felicitats també pels de Can Sant Joan.


Apa , " que siga la fiesta" .

Anònim ha dit...

Un diez para Montcada Confidencial,por admitir que si se hacen loas del Cim y del evento de Can Sant Joan,tambien se deben de hacer de todas las demas entidades del pueblo,sean deportivas,lúdicas,sociales,carnavales,etc.

En el tema del CIM tambien merecen un aplauso, su junta de colaboradores,los que no salen,los Vilarrasa,Artés y demas componentes.

Anònim ha dit...

HOLA AMIGOS Y AMIGAS DEL BLOG.
UN CONSEJO PARA EL FUTURO.
PRIMERO A MONTCADA CONFIDENCIAL. SI VAIS A ELOGIAR A ALGUNA OTRA ENTIDADD, CLUB, ASSOCIACIÓN,PERSONA, ETC. ANTES TENEIS QUE PONEROS EN CONTACTO CON "EL COMISARIO POLITICO" QUE ESTE DE GUARDIA EN MONTCADA (COMO LAS FARMACIAS) Y ANTES DE COLGARLO EN EL BLOG, QUE LO SEPA ÉL PARA QUE PONGA O NO ETIQUETAS A LAS PERSONAS QUE PROPONEIS.
EL MISMO AVISO LOS INTERNATUTAS COMENTARUISTAS, PUESTO QUE EN MONTCADA TODAVIA VIVEN ESO QUE CREEN TENER "LA VERDAD" Y SUEÑAN Y TIENEN ESPERANZAS PARA QUE VUELVA LA REVOLUCIÓN BOLCHEVIQUE A EUROPA.


Federico no de los Santos sino de Calasparra.

Anònim ha dit...

Em fa molta pena comprovar com , es critica a gent com en Canals, com es barreja la gimnàstica amb la magnesia , i s' aprofita l' anonimat per faltar un cop més.

L' associacionisme és un esport que haruriem de praticar més la gent , l' ampli ventall d' entitats , associacions,col.lectius i grups que hi ha a Montcada i Reixac , necessiten de voluntaris i col.laboradors.

La societat civil a donat sempre la cara , en temps més dificils per raons de la dictadura i en els temps actuals ,on el materialisme del mon on vivim ,fa molt dificil que perdurin molts projectes.

Per les adminstracions seria molt dificil suplir el paper dels voluntaris i totes les associacions, tant economicament com humanament.

Hi ha un munt de gent que creu en el treball , en la participació i en la col.laboració en tots els ambits com son :l' esportiu ,el cultural, el social ,el politic , el religiós , el del esbarjo ,el lùdic , el de lleure, etc..

Per ami tots el respectes a l' associacionisme i a tots els voluntaris que sense ànim de lucre ,fan el possible , per aportar el seu gra de sorra.

Per aquest motiu ,per aquestes raon benvinguts a senyor com l' Alfred Canals ( com ell hi ha molta gent a tot Montcada i Reixac que practica l' associacionisme constanment).

Realitzar un cens o una llista d' entitats ,associacions, col.lectius ,grups etc. , seria llarga , però ben segur a prop de casa vostre teniu un lloc per poder practicar, tant sols falta que ho feu.

OPINIUM

Anònim ha dit...

Habemus Polemika

Preguntar es rebelarse,responder,adaptarse.

He preguntado al quinto de la lista de CiU sobre un tema del partido politico en el cual el ha ido en la lista,se quedó en puertas.

¿No tocaba preguntar desde este blog?.

Perdone Sr.Canals si le he ofendido,le diré que me defraudó al entrar en CiU e ir en la lista de los primeros,no me lo esperaba.

Estoy de acuerdo con que una firme y vaya a todo tipo de convocatorias en beneficio del pueblo y e sus habitantes,pero....el maldito pero,soy de la opinión que si una persona va el quinto de una lista de un partido politico,TIENE QUE PAGAR UN PEAJE EN DICHO PARTIDO POR ESTAR EN ESE LUGAR COLOCADO(habemus polemika).

¿Comisarios politicos o correveidiles al Maresma o al Cesar? contesto,simplemente,mezclo las meninas con las churras ¿no toca?soy consciente.

Alaban al Concejal de Deportes ¿cuanto cobra al mes ese señor? cobra por realizar esa función,merece un gran respeto los del Handbol,futbol,asociaciones de toda indole que hacen nada por nada,a un politico que cobra,se le ha de exigir,nadie le ha llamado.

Otro dice que con la edad se va evolucionando politicamente,de acuedo,pero......si un señor se ha colocado de funcionario gracias a militar en un partido,ha transbordado con todo lo que sabía del otro partido ¿eso que es? ¿como se le llama a eso?.

Para terminar,no me esperaba que el Sr.Canals entrára en politica,y no vendamos medias tintas,si una pesona entra el quinto en una lista como Convergencia,no es de forma gratuita y menos el Sr.Canals que ya tiene una edad.

En una homilía,oí una vez a una ex cura,decir "lo ultimo que me esperaba es que entrára en politica" me reí un rato,porque pensaba lo mismo,y lo que es la vida,las personas son las que más sorprendemos.


Y como reza el titulo,opino lo mismo "la feina ben feta merece un diez" un diez para todos los voluntarios y trabajan para el pueblo desde todas las asociaciones.

Anònim ha dit...

Sembla que el somrisetes no l'agradan ja els posts d'aquest blog, l'home de tant riure s'ho han endut a l'hospital o bé internat a la "Casa de la Risa" (Ajuntament).
Cuidat, somrisetes,ara vindran més coses que et faran riure encara més...

Tomàs

Anònim ha dit...

Tomàs!
No ens deixis en el dubte o ens perderem?
No tothom sap qui és el somrisetes.
Ens ho pots aclarir?
J.Vilà