29 de maig 2008

PLE AJUNTAMENT - ( Molts nervis)

Avançament Ple Ajuntament 29/05/08

!!!NO HACEIS OTRA COSA QUE ESCAMPAR MIERDA !!!!!


César Arrizabalaga: "No haceis otra cosa que escampar mierda....haceis mucho ruido por este tema .... Montcada puede estar tranquila ya que no hay nada que repasar"

Aquestes paraules han estat la resposta rebuda per l'oposició (ERC-ICV-EUiA-PP) deprés que presentessin una moció sol.licitant l'obertura d'una auditoria, sobre alguns dels projectes que s'han desenvolupat en aquest poble, i amb referència al senyor Antonio Jiménez (responsable en aquells temps de l'àrea d'urbanisme del nostre Ajuntament ) i que actualment es troba acusat per la Fiscalia Anti Corrupció, per: " prevaricació i suborn", per un projecte desenvolupat a Sant Andreu de Llavaneres.

Demà divendres dia 30/5 farem un resum d'un Ple que ha respirat moments de tensió i molt nerviosisme per part de l'Alcalde, a més d'un altre regidor, ja que tot ha coincidit ens uns moments on en el carrer es manifestaven centeners de ciutadans en contra de la incineració de residus.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Sr Alcalde la mierda de MONTCADA es solo tuya y de tu socio Maresma no del pueblo apestais lo dos

Anònim ha dit...

Al ple avui feia molta pudor, massa pudor. Mentrestant al carrer erem molts més dels que hi havia a la sala de plens, reclamant tot allò que aquests impresentables és neguen a fer.

Defenseu d'una vegada els interessos de la Vila.

Comenceu a fer les coses ben fetes, ja no teniu més marge d'error!

Cesar i Maresma dimissió!

Anònim ha dit...

Sr. Arrizabalaga, es de muy mal gusto utilizar estas expresiones, pero viniendo de una autotoridad política aún es peor.

Lo que tiene que hacer es respetar a la oposición, tanto en las formas como en el fondo. La oposición, aunque usted no lo crea, está entre otras cosas, para fiscalizar la gestión del gobierno municipal, ni más ni menos.

Y amigo mío SI USTED LA CAGA, TENDRAN QUE ESCAMPARLA, O NO ?

Y olerá más o menos, con mayor o menor intensidad, pero olerá .....