13 de maig 2008

DUES NOTÍCIES BREUS

Sobre urbanisme:

És previst que demà dimecres dia 14 de maig, es reuneixin els portaveus dels diferents grups municipals per tractar sobre una moció que va quedar fora de l’últim Ple Municipal. És tracta de la que va presentar ERC sobre, la conveniència de realitzar una revisió de tot el que s’ha fet urbanísticament durant aquests darrers anys i que en bona part, coincideix en els temps on ocupava la direcció d’urbanisme el Sr. Toni Jiménez, actualment acusat per la Fiscalia de "prevaricació i suborn" per un cas a Sant Andreu de Llavaneres. La moció, serà discutida i parteix amb la voluntat d’arribar a un consens, cosa que de moment no està assegurada, doncs, l’equip de govern no comparteix els mateixos punts de vista i com s'està enfocant la moció.
DARRERA HORA: LLEGIT A "PAL DE PALLER" DIA 14.05.08
JUTJAT D'INSTRUCCIÓ NÚM. 1 DE MATARÓ
REFERÈNCIA: DELICTES URBANISTÍCS
DILIGÈNCIES PRÈVIES 1170/08
IMPUTATS:
VÍCTOR ROS I CASAS
ANTONIO GIMÉNEZ GÓMEZ
JOSEP LLUÍS VALENTIN I MARTÍNEZ
FISCAL ACUSADOR: ANTONI PELEGRIN
----------------------------------------------------------------------------------------
Sobre successos:

Entre ahir i avui, ja és casualitat que sigui dimarts i dia 13, Montcada i Reixac ha estat noticia per diversos i desgraciats successos.
-La matinada del dilluns, un veí de Mataró de 55 anys va morir en el c/ Mossèn Castellví víctima d’un infart quan tornava d’una visita del Rocío que és celebrava a Mas Duran.
-Un veí ha avisat els Mossos d’Esquadra quan ha descobert sobre les 11 hores del matí, un home dins d’un vehicle, matricula de Sevilla, que es trobava mort, el cotxe estava aparcat entre els carrers Sta Fe a la vora de l’antic Mercacom. La policia autonòmica a entrevistat a molts veïns de la zona per sol·lícitar informació, el cas es manté en secret pendent de les investigacions en curs. El fet ha disparat la rumorologia entre el veïnat que volia saber que havia passat.
-Aquest migdia als voltants de les 3 de la tarda una veïna de nom Azuzena del c/ Masia de Can Sant Joan ha mort atropellada per un tren en el pas a nivell situat en el c/ Bogatell. Resta la confirmació, però sembla que tot apunta que suposadament, podria tractar-se d’un suïcidi.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Descansin en paus tots i totes elles!

Quants morts més calen perquè es soterrin d'una maleïda vegada les vies del tren??

Anònim ha dit...

Davant de la primera notícia que exposeu, crec que en aquest cas, atès les evidències que hi han, haurien d'estar tots els grups politics alhora en aquesta proposta que em sembla necessària per demostrar primer el talant democràtic dels nostres governants davant de les sospites de la ciutadania, i per una altra banda, per dignificar la transparència de la gestió de l'equip de govern. Dir el contrari o posar pals a la roda, és un acte que posa més foscor i sospita a aquells que no volen entrar o ser ells la punta de llança d'aquesta iniciativa, en aquest cas, ha estat uns altres, la qual cosa en fa pensar que aqui hi ha quelcom més....
Ja ho veurem, el temps jutjarà al senyor Toni Jimenez i un ex Alcalde LLavanares i si son innocents, doncs, molt bé, però si resulta qe no és així, pertocará aprofondir en els temes i gestions urbanistics a casa nostra i que aquest senyor o altres han gestionat a Montcada.
El poble, mereix aquest acte de gimnàstica democràtica.

Yolanda

Anònim ha dit...

Llegit avui a Pal de Paller

Jutjat de Mataró núm 1
REFERENCIA DELICTES URBANISTICS

JUTJAT D'INSTRUCCIO Nº 1 DE MATARÓ

DILIGENCIES PREVIES 1170/08

IMPUTATS:

VICTOR ROS I CASAS
ANTONIO GIMENEZ GOMEZ
JOSEP LLUIS VALENTIN I MARTINEZ

FISCAL ACUSADOR: ANTONI PELEGRIN