29 de nov. 2007

AHIR A BCN: CONCENTRACIÓ ANTI-INCINERACIÓ

Ahir dimecres 28 Novembre 2007, es van concentrar davant la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, a l’Av. de la Diagonal 525 de Barcelona, diversos representants de col·lectius d’ecologistes així com de plataformes veïnals d’arreu de Catalunya, per entregar una sol·licitud en la que es demana, entre altres coses, que NO s’apliqui el projecte d’INCINERAR-CREMAR RESIDUS tal com és previst.

Els diferents col.lectius que es van reunir davant de la porta de la Conselleria a les 18 h., desprès, varen llegir diversos documents en els que es feia palès el perill que representa aquest projecte pels ciutadans.

Una bona part eren de poblacions que tenen ubicat en el seu territori industries cimenteres com Sant Feliu Llobregat, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Montcada i Reixac, així com també de Cerdanyola, Ripollet, Barberà del Vallès, Sta Margarida i els Monjos, Barcelona i representants també de la provincia de Girona i Tarragona.

L’acte, que es va desenvolupar amb total normalitat i amb la comprensió de molts dels vianants que veien obstaculitzat el seu pas per la voravia. Va finalitzar aquesta concentració amb l'entrega del document a un representant de la Conselleria, senyor Joan Serra (Cap de Gabinet del Departament), que va rebre a una representació dels concentrats, degut a l'absència del Conseller Fc. Baltasar (es trobava al Parlament), amb el comprimís de convocar a una delegació dels diferents col·lectius en els propers dies per parlar sobre la sol·licitud.


PLATAFORMA ANTI-INCINERACIÓ DE MONTCADA I REIXAC
Telèfon 93 564 8051, horari de 18 a 20 hores, de dilluns a dijous, es pot deixar missatge en el contestador automàtic.

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):