20 de nov. 2007

POT SER PREMONITORI ....?

(L'entorn del Turó a on Lafarge volia ampliar l'activitat)

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat ha arxivat la sol.licitud d’autorització ambiental que l’empresa Lafarge Cementos havia fet per adecuar i ampliar l’activitat d’extracció de pissarres al Turó de Montcada. El motiu principal de la decisió radica en una resolució de l’Ajuntament d’incompatibilitat urbanistica de l’activitat que proposava l’empresa .

Lafarge va presentar el juliol passat un expedient d'adequació a la Llei d'Intervenció Ambiental que, segons van constatar els serveis tècnics municipals, incloïa una ampliació de l'activitat extractiva en un nou àmbit. L'Ajuntament va redactar un informe tècnic en base al qual va determinar denegar l'autorització necessària per a l'actuació per incompatibilitat amb el planejament urbanístic.

L'empresa va presentar un recurs de reposició, que ha estat desestimat pel consistori. L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, s'ha mostrat satisfet per la decisió de la Generalitat, que "ha tingut en compte el treball realitzat des de l'Ajuntament".

(Resum i foto publicat en la web.montcada.cat)

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Aixó, aixó Sr. Alcalde, faci informes negatius denegant el permis per incinerar residus.
Veu vosté com li fan cas?
Animis home, veu com no costa tant!

Anònim ha dit...

Això demostra que l'Ajuntament es part vinculant dels procesos administratius per concedir llicencies i per tant pot si vol emetre informe desfavorable a la concesió de la lliçencia ambiental.

Anònim ha dit...

sr alcalde ahora entiendo de donde sacara usted el dinero que no tiene para responder a las obras del barrio de la ribera verguenza deberia darle salir a la calle bueno si no la tiene estamos hasta los huevos de pagar multas por mal aparcamientos cuando el problema nos lo a acareado usted porque nosotros no hemos pedido nada se nos a impuesto nos piden tolerancia y resulta que usted va asaco que indigno llega a ser para ser el defesor del pueblo supongo que no duerme de noche pensando en todo su patrimonio y monctcada en numeros rojos que fuerte espero ver pronto monctcada por tv como madrid etc