15 de nov. 2007

DARRERA NOTÍCIA...CERVESERIA DEL CARRER MONTIUMONTCADA CONFIDENCIAL HA POGUT SABER FA POQUES HORES, QUE L’EMPRESA PROMOTORA RECOBER, S.L., TÉ LLUM VERDA PER PART DE L’AJUNTAMENT PER CONSTRUIR PISOS EN EL SOLAR DE L’ANTIGA CERVESERIA DEL CARRER MONTIU.
ADÉU, DONCS, A LES ESPERANCES DESPLEGADES MESOS ENRERA, I DE LES PROMESES FETES PER CERTS CANDIDATS POLÍTICS, DURANT LA "CACAREADA" CAMPANYA ELECTORAL
.

Entre tots aquells comentaris que anem "penjat" sobre aquesta notícia de la cerveseria, hi ha un que pel seu contingut i "calado", ho volem destacar, doncs, convida a una profunda reflexió.
Gràcies "anònim" per fer-nos recordar el valor dels sentiments i de les paraules. Ciutadans i ciutadanes com ell o ella, fan poble.

Montcada Confidencial

"Jo sé que és mentida perquè l’Alcaldia va dir que faria una política a favor de la informació i la participació i ens hauria ensenyat tota la documentació i raonaments abans de fer res.

És mentida, perquè el senyor Maresma que forma part de l’equip de Govern va dir que la cerveseria era innegociable.

És mentida, perquè ni la Veu, ni Montcada Ràdio a la seva pàgina web, mitjans totalment independents, han dit res d’aquest tema i segur que ens informarien d’un tema amb tanta sensibilitat.

És mentida, perquè les associacions de veïns no callaran per aquest tema, perquè també son independents i fa uns mesos van fer campanya a favor de la cerveseria i ara no ens oblidaran.

És mentida perquè l'oposició sempre ha manifestat que defensaria la cerveseria i ells tenen mitjans per informar-nos i no ens han dit res.

És mentida perquè l’Ajuntament, actuarà d'una forma tan transparent com amb el Soterrament i es posarà al davant de les reivindicacions veïnals per defensar aquest espai, i no amagarà informació.

És mentida perquè l’ajuntament fa consells de participació i consells territorials i vol cuidar els petits detalls i les bombetes, i per tant defensarà aquest espai tan sensible i ens donarà tota la informació (contractes, preus, noms…).

És mentida perquè a hores d’ara aquest espai és pràcticament l’únic espai verd a Montcada centre sense gran pendents i l’Ajuntament està a favor de dotar de espais de lleure pels ciutadans.

És mentida perquè aquest no és un Ajuntament que juga a cartes i com ara diu que no hi haurà ferralleria gràcies a ell (és curiós quan el problema era que s’havia de treure deia que no era cosa seva, que era de la Generalitat. I ara que la treuran diu que ho ha aconseguit l’Ajuntament), no voldrà fer una política d’una de "cal y una d’arena" i ara treurà la informació de que es pot construir la cerveseria.

És mentida perquè jo sóc "mir" i sóc cívic i sóc esportista, simpàtic, natural, agradable, rialler, cult, com el meu Ajuntament.

És mentida perquè l’Alcalde en el seus viatges per portar-nos lo millor de tot el món a Montcada, a vegades va al País Basc i haurà vist com aquest poble respecta els seus parcs, les seves zones verdes, i sap que els seus mandataris més antics es reunien al voltant d’arbres com l’arbre de Guernica, i haurà vist tots els colors del verd en aquell País Basc.

És mentida, segur que és mentida!!!!!.Però si un dia quan vingui de la feina amb el tren des de Barcelona per la línia de Manresa i vegi des de la talaia privilegiada del tren que han arrencat els arbres de la Cerveseria i que comencen a construir un edifici, ploraré…Ploraré pels pocs metres de verd i lleure que tampoc hem sabut defensar. Ploraré per que tornaré a tenir un altre motiu per que em dongui igual viure a Montcada a viure a un altre poble. Per què haig de viure en un poble a on no hi ha comerç, no hi ha serveis, està brut, i l’únic que m’enganxa, els records, la història, la seva personalitat també es van perden a una velocitat massa ràpida perquè m’hi pugui acostumar? Ploraré com un nen petit que sap que li han enganyat tots aquells en qui havia confiat com ho fa un nen, tot i que molts amics li deien que no confies. Ploraré com un nen quan veu ja no es pot fiar de la seva mare ni del seu pare, i com un nen al que ja li han enganyat masses vegades em tornaré mal educat, cridaré contra els que m’han enganyat, els diré el que penso d’ells, no pararé fins que no vegi que ells també ploren per totes les mentides que m’han dit i per tot lo que m’han enganyat, els treure la llengua i quant tothom es pensi que estic adormit, sortiré de casa i tornaré a plantar arbres a la Cerveseria i tiraré tot el que hagin fet i cridaré a altres nens perquè m’ajudin, i ens portarem els totxos perquè no puguin construir, i un dia guanyarem i podrem veure a grans i nens seure en un banc del parc de la Cerveseria i els nens demanaran una coca-cola al quiosc que hi haurà en aquest espai, i vet aquí un gos, vet aquí un gat aquest conte s’ha acabat.

anònim"
17 / novembre / 2007 00:31:00 CET

41 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Hay en nuestro ayuntamiento una caterva de mentirosos e inútiles, que prometen arreglar sus propios desarreglos, palabras, y solo palabras.... cuando vienen elecciones, tratando de asegurar eso si, sueldo y poltrona. Esos pinochos son la bajeza de la política. La gestión de la cerveceria se hizo mal, más bien fue una operación gris, dónde hay que añadir, posteriormente, la marcha del Director de l’àrea d’urbanismo y su propio concejal. Algo hay ahí que huele fatal... Lo malo de esta operación es de aquellos que sabiéndolo todo han preferido callar para asegurar su sueldo. Algun dia la sociedad les pasará cuentas de esa nefasta gestión. Por lo pronto y como era de preveer tratándose de “pinochos” nos hemos quedado Montcada Centro sin ese espacio. Felicidades señor alcalde, señor Maresma y señores y señoras concejales/las por su “talante”.
Por cierto y hablando de marchas, alguién me puede explicar como se puede vivir del aire –sin trabajar- como lo estan haciendo aquella pareja de ediles que marcharon cogidos de la mano.

A.G.M.

Anònim ha dit...

Em sap greu, primer per perdre aquest espai tant entranyable i segon per que s'ha jugat amb promeses fortes.
Ha ningú s'ha li escapa que el tema era peliagut ja que l'Ajuntament va ser un dels actors de l'operació a varies bandes i l'actual propietari tenia els seus drets que per el que es veu ha fet valdre.
No es podia anunciar ja fa temps que No seria posible?
S'ha fet esforços de veritat per canviar la situació?
Hi haurà autocritica?

S'ha jugat amb les esperançes de molta gent de bona fe i aixó em dol.

Angel.

Anònim ha dit...

Antes ya tocó en Mas-rampinyo (Club Aismalibar), Bifurcación (Cine Kursaal) y ahora toca en Montcada-Centro (La Cervecería).

De qué nos extrañamos ?.

Los Sres. Arrizabalaga/Maresma, se van, quién les va a pedir explicaciones y responsabilidades ? Pueden vivir una jubilación de ensueño.

Ahora toca la Torre Bombita, otra zona de ocio, y seguimos .........

Después tocará el Mercado de Montcada Centro, y seguimos .......

Las propietarios del Mercado se quejan, se quejan, se quejan, y qué hacen ?. Nada

Se han dilapidado Montcada, y qué ?

Pero, el problema más grave es cómo están las arcas de nuestro pueblo, las reales no las presupuestadas, Sr. Maresma, después de haberse dilapidado en los últimos diez años, el 80% del terreno Municipal.


Cada pueblo tiene los gobernantes que se merece.

Es lo que hay

Anònim ha dit...

Ho temía. L'especulació venç a la raó. Només cal que ara dimiteixin l'alcalde, el primer tinent d'alcalde i el regidor d'urbanisme.
I que tots surtim al carrer.Dia rera dia ,si cal.
L'Ajuntament ha de comprar el terreny per evitar-ho. Encara es possible pero ha de ser un altre ajuntament, unes altres persones.
Si no som capaços de assolir que dimiteixen es que no servim per res els ciutadans d'aquest poble.
Una altra batalla perduda mentre ells s'inflen de canapès i bon ví a la nostra costa. I de viatges i hotels de cinc estrelles.
Que es pensen que no tenim sentiments? Que potser creuen que no protestarem? D'això s'en refien, de la nostra feblesa com a ciutadans. Ara mes que mai demano que tots els que participem en aquest foro, ens establim com a grup independent i ens presentem a les properes eleccions.
Al president de la AAVV de Montcada Centre ,l'Antoni Trias que va encapçalar la Plataforma "Salvem la cevessería"·
Si us plau Antoni: Estem amb tú, volem seguir lluitant, només cal que tu donis el primer pas.

Anònim ha dit...

Sr.Maresma esperemos que la Cervecería,usted como hijo de Montcada lo sabe,en su dia fué la referencia de Montcada en los años 50.Montcada era conocida por el equipo de basquet,la cervecería,y por tener un equipo de futbol en tercera ¿es cierto Sr.Maresma?.Usted vividor toda la vida en Montcada lo sabe.

Usted,tan hipócrita (adjetivo)en las municipales,vendió que la cervecería no era negociable ¿es cierto?aparte de rajar de su partenaire cuando todo el cambalache lo tenía atado y bien atado.

Usted se la da de hijo de Montcada en su articulo de opinión ¿no le da verguenza tener el honor de haberse cargado el jardin de la Aismalibar y ahora si su partenaire no lo remedia la cervecería?porqué usted no ha sabido ser nunca un primera fila en la politica,es de bisera y manguito pero cobrando como un alto ejecutivo gracias al pueblo de Montcada,si,tiene que estar muy agradecido a su cuna y a la forma de utilizar a todos sus compañeros de partido durante tantos años.

Usted,como dice un post más arriba,se va a llevar gracias a Montcada una jubilación de ensueño,y no sigo porqué sería personal,y no quiero que piense que es personal,solo es a la persona pública que MINTIENDO COMO UN BELLACO se está cargando todo el patrimonio histórico-tradicional de Montcada.

Encima tiene la barra de dar las gracias a la Plataforma para subirse al carro y llevarse los honores como gestionador,unos en la calle luchando y otros cobrando haciendo el PINOCHO y el Boutiflé (son adejetivos al político)cést la víe.

De todas maneras,tengo esperanza de que ese patrimonio histórico de Montcada no desaparezca,no por usted,si no por la fuerza vecinal y la presión que le podamos hacer a usted y a su partenaire.

Para terminar veo en la foto a su segundo y ¡que curioso¡hay tres partidos que sus promocionados parecen calcados,el saltimbanqui,ahora va de Hermegildo Zenga,el nuevo secretario de I.C. y su segundo,son del mismo perfil,me gustaría ver una foto de frente,en planta y en alzado de los tres,indudablemente es el perfil que los PINOCHOS JEFES escogen y por empatía,se copian el perfil.

Anònim ha dit...

Esto es un suma y sigue.
La oposición estuvo con los vecinos en visperas electorales y ahora tienen que ser igual que coherentes y denunciar.
Y si no se puede hacer nada, que denuncien porqué no se pudo parar este mamoneo en su momento.
Si el origen del mal de las especulaciones del la Cerveceria, zona 21, ...etc es la falta de transparencia, La Oposición tiene que denunciarlo para que no vuelva a repetirse mas.

Anònim ha dit...

El que pregunta por la "pareja de ediles que marcharon cogidos de la mano" del ayuntamiento y viven bien sin apenas esfuerzo, creo que no puede evitar relacionar estas operaciones inmobiliarias oscuras con algunas vidas fáciles y desahogadas.

Anònim ha dit...

El último paragrafo de este último comunicante, no lo acabo de entender. Podria ser más explicito.
Gracias

Cola Cao

Anònim ha dit...

I que hi diu amb tot aquest afer de la Cerveseria l'OPINIUM?...
Calla?
Doncs, otorga.

Gato Felix

Anònim ha dit...

Creo que pocos desconocen la historia acogedora que protagonizaron un par de ediles en nuestro ayuntamiento.
Una historia de "amor", "política" y "actividad inmobiliaria".
Ocurrió hace dos años pero todavia está en la memoria de muchos.

Anònim ha dit...

que trist. Tot i que la població s'ha mogut, i s'ha intentat fer escoltar (no sempre amb els millors resultats) ens han près pel pitu del serenu i deixen que nem fent que ells mentre posen una cara, per darrere posen la de : anema fer calers. Anem a especular.
Visca.
De totes maneres, crec que ara és quan hauríem de fer una mobilització a "lo betia". opi que vam aturar els trens pel soterrament?

ho deixo a l'aire...

Anònim ha dit...

Puc entendre i entenc que sàpiga greu aquesta notícia per tractar-se d'un espail "sentimentalment" valorat per la gent, sobretot, de Montcada Centre.

El que no veig, per molt que ho intento, és "l'especulació". Si no m'equivoco havia un privat que estava apunt de construir a la parcel·la de Can Casamada (amb enderroc de la casa inclós) i l'Ajuntament li va traslladar els seus drets edificatoris a la cervesseria d'estiu a canvi de que comprès aquest solar i el de la Casa Larratea i cedís a la Ciutat aquesta darrera i Can Casamada.

En resum, l'Ajuntament no tenia cap dels tres solars i ara en té 2 (precisament els que tenen construccions amb valor històric i arquitectònic) i el cost ha estat que el propietari cedent pugui construir a la cervesseria d'estiu que també era privada i que mai ha estat una zona verda.

Torno a preguntar: ON ÉS L'ESPECULACIO???? QUI HA ESPECULAT???

Anònim ha dit...

AQUESTA NOTICIA ES MENTIDA!!!

Jo se que és mentida per que l’Alcaldia va dir que faria una política a favor de la informació i la participació i ens hauria ensenyat tota la documentació i raonaments abans de fer res.
És mentida, perquè el senyor Maresma que forma part de l’equip de Govern va dir que la cerveseria era innegociable.
És mentida, perquè ni la Veu, ni Montcada radio a la seva pàgina web, mitjans totalment independents, han dit res d’aquest tema i segur que ens informarien d’un tema amb tanta sensibilitat.
És mentida, per que les associacions de veïns no callaran per aquest tema, perquè també son independents i fa uns mesos van fer campanya a favor de la cerveseria i ara no ens oblidaran.
És mentida perquè la oposició sempre ha manifestat que defensaria la cerveseria i ells tenen mitjans per informar-nos i no ens han dit res.
És mentida perquè l’Ajuntament, actuarà de una forma tan transparent com amb el Soterrament i es posarà al davant de les reivindicacions veïnals per defensar aquest espai, i no amagarà informació
És mentida perquè l’ajuntament fa consells de participació i consells territorials i vol cuidar els petits detalls i les bombetes, i per tant defensarà aquest espai tan sensible i ens donarà tota la informació (contractes, preus, noms…).
És mentida perquè a hores d’ara aquest espai es pràcticament l’únic espai verd a Montcada centre sense gran pendents i l’Ajuntament està a favor de dotar de espais de lleure pels ciutadans.
És mentida perquè aquest no es una Ajuntament que juga a cartes i com ara diu que no hi haurà ferralleria gràcies a ell (Es curiós quan el problema era que s’havia de treure deia que no era cosa seva, que rea de la generalitat. I ara que la treuran diu que ho ha aconseguit l’Ajuntament), no voldrà fer una política d’una de “cal y una d’arena” i ara treurà la informació de que es pot construir la cerveseria.
És mentida per que jo soc “mir” i soc cívic i soc esportista, simpàtic, natural, agradable, rialler, cult, com el meu Ajuntament.
És mentida per que l’Alcalde en el seus viatges per portar-nos lo millor de tot el mon a Montcada , a vegades va al País Basc i haurà vist com aquest poble respecta els seus parcs, les seves zones verdes, i sap que els seus mandataris més antics es reunien als voltant d’arbres com l’arbre de Guernica, i haurà vist tots els colors del verd en aquell país Basc.
És mentida, segur que és mentida!!!!!.

Però si un dia quan vingui de la feina amb el tren des de Barcelona per la línia de Manresa i vegi des de la talaia privilegiada del tren que han arrencat els arbres de la Cerveseria i que comencen a construir un edifici, ploraré…
Ploraré pels pocs metres de verd i lleure que tampoc hem sabut defensar, Ploraré per que tornaré a tenir un altre motiu per que em dongui igual viure a Montcada a viure a en un altre poble. Per que haig de viure en un poble a on no hi comerç, no hi ha serveis, està brut, i l’únic que m’enganxa, els records, la història, la seva personalitat també és van perden a una velocitat massa ràpida perquè m’hi pugui acostumar? Ploraré com un nen petit que sap que li han enganyat tots aquells en qui havia confiat com ho fa un nen, tot i que molts amics li deien que no confies. Ploraré com un nen quan veu ja no es pot fiar de la seva mare ni del seu pare, i com un nen al que ja li han enganyat masses vegades em tornaré mal educat, cridaré contra els que m’han enganyat, els diré el que penso d’ells, no pararé fins que no vegi que ells també ploren per totes les mentides que m’han dit i per tot lo que m’han enganyat, els treure la llengua i quant tothom es pensi que estic adormit, sortiré de casa i tornaré a plantar arbres a la Cerveseria i tiraré tot el que hagin fet i cridaré a altres nens perquè m’ajudin, i ens portarem els totxos perquè no puguin construir, i un dia guanyarem i podrem veure a grans i nens seure en un banc del parc de la Cerveseria i els nens demanaran una coca-cola al quiosc que hi haurà en aquest espai, i vet aquí un gos, vet aquí un gat aquest conte s’ha acabat.

anònim

Anònim ha dit...

La últimas etapa politica en Montcada han sido la peor de la democracia.
El gobierno local ha sido todo lo oscuro y manipulador que la muda oposición le ha dejado. Y le ha mucho, demasiado.
La única solución es que vuelva la dignidad política de la oposición y los vecinos engañados, con asociaciones de verdad, independientes de un partido que utiliza las asociaciones para manipular y especular mejor.
Mucho gobierno y oposición de la izquierda fueron decepcionantes y todavia están bajo sospecha.
Los Romos y Taberneros son los ejemplos de lo que nunca se debe repetir.
Por desgracia, este gobierno sigue el mismo estilo. Con los nuevos fichajes no me sorprendo pero,
y la oposicion, como reaccionará?

reflexion ha dit...

No puede ser este espacio , un espacio de lamentos . Es necesario la organizacion de una alternativa a esta partitocracia que aceptan que gobiernen ineptos con tal de mantener el poder institucional
Reflexion

Anònim ha dit...

Tant de bo que sigui mentida.

Tant de bo.

Però quan en el PAM ( Pla d'Acció Municipal) no hi ha ni una sola referencia i mira que han detallat quasi a la milesima tot el que faran , aixó indica que per desgracia nostra NO HI HA RES A FER.

Anònim ha dit...

Direu que soc innocent, que soc una persona de bona fe.

Soc dels que encara creu en les paraul.les.

Le decepció, si es confirma el que diu Montcada Confidencial ,serà per a mi com un jerro d'aigua freda.

Em pregunto, si es confirma, , no ja el Sr Maresma que segurament ha intentat fer quelcom, si no al Sr. Alcalde a proposit de donar llum verda :

El semafor ha tingut algún cop a llarg d'aquest mesos llum ambar?

No creu Sr Cesar Arrizabalaga que cal donar una explicació publica?

Angel.

Anònim ha dit...

Para el post 17 novembre 00.12 CET.

Le contesto a las preguntas que hace:
No hay “especulación” en el sentido que se le da a la palabra , no hay nada de eso, todo se ha movido en otro terreno .( pura improvisación sobre la marcha entre el Sr Alcalde, Maresma y un director de Urbanismo Sr. Jiménez , que por cierto fué el que ayudó a Recober SL - actual propietario- ha conseguir el “credito” para financiar la operación , si no voy mal informado fue a traves de Caja Layetana)
Lo que hay es una mala decisión , tomada a espaldas del pueblo , creo que Ud entenderá que no hace falta hacer estudios sociologicos para comprender que esta parte de Montcada ( privada) era como una especie de “patrimonio cultural popular “, era y és todavía una zona muy querida por gente de Montcada y otros lugares , hablo principalmente del solar donde “ ricos y pobres” se tomaban una cerveza . La prueba que la zona era “sensible” fué las firmas que se recogieron en muy pocos dias , el Sr. Maresma tembló al ver la reacción, el Sr Arrizabalaga calló automáticamente, pero el daño ya estaba hecho..
Ud recuerda que mantendremos dos edificios de “valor historico patrimonial” , aparte que eso es discutible ( ya que no hay aprobado ningun catalogo) por que no se pensó que La Cerveceria seria algo parecido? . ¿ Por que diantres el Ayuntamiento fue quien presionó hasta extremos inimaginables al propietario de la Cerveceria?
¿Por que no se intentó comprar el solar de la Cerveceria y dejar construir en la casa Larratea? ¿ Ud deberia saber , estoy seguro que lo sabe , que el propietario estaba dispuesto a vender el solar al Ayto? ¿ Por que se recurrió , ya que el negocio era privado, a dar una paga y señal , paga que hacia el Ayto, “el contracte d’arras” es una figura que este Ayto no habia hecho servir nunca?


¿ Por que se actua con diferente vara de medir en el tema “patrimonio historico? ¿ Sabe Ud siguiendo sus tesis que en el edificio que ha construido Alcaraz en la Font Pudenda , este que se han dado las llaves hace pocos dias, habia unas casas” declaradas” tambien como interesantes a conservar?

Tambien le contesto que NO era zona verde, como algunos manifiestan, era clasificado de otra manera , algo parecido a zona de equipamientos privado, en el que tampoco se podian construir pisos, peró llego el trueque , la improvisación y estamos donde estamos.
Como Ud puede deducir soy de los que se han molestado con la decisión que se ha tomado.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Nota de Montcada Confidencial:

Hemos decidido retirar el comentario de las 17:12:OO CET , a los 10 minutos de haberlo colgado.
El motivo es que el mismo gira en torno a "rumores" y el autor anónimo nos pide a todos que le confirmemos si son ciertos , debido a la importancia de los mismos , hemos decidido de momento "congelarlo" hasta comprobar si lo que afirma haber oido coincide con los hechos .Si se confirmase , lo colgariamos al momento.
Hemos cometido un error, al actuar con prisas, ,pedimos perdón al autor del comentario y a los internautas .

Anònim ha dit...

Amigo: tu carta me ha enternecido, me ha hecho emocionar ,porque hasta que no habia leido tu carta yo entendia la lucha de otra manera mas de confrontación, mas agria si cabe.
Pero tu forma de expresar tu radicalidad ante las injusticias, me han hecho reflexionar bastante, sobre todo en tu forma tan tierna y dulce de estimar a Montcada.
Yo a pesar de no haber nacido aquí, també me la estimo i molt y quiero transmitirte que en ese llanto no estaras tu solo jo també i seré, para no tenernos que marchar a vivir a otro lugar.
Lloraré contigo para que nadie nos engañe mas, lloraré contigo para no perder la confianza de la gente que nos rodea, nos volveremos mal educados, chillaremos contra los que nos han engañado hasta que ellos lloren tambien, saldremos juntos de casa , cuando nadie nos vea, y romperemos paredes y lo destrozaremos todo, para que nadie nos vuelva a engañar y taparemos la chimenea de asland, para que no nos ensucie mas nuestros pulmones y limpiaremos el rio besós y no permitiremos que nadie nos lo ensucie mas y…….seguiremos llorando amigo mio.
Y estoy mas que seguro que en nuestro llanto no estaremos tu y yo solos.
Un saludo afectuoso de Manolo “zapatero”
Desde Cant Sant Joan.

Anònim ha dit...

Es un problema muy grave lo que está ocurriendo en nuestro pueblo, ultimamente, consecuencia de la impericia profesional de nuestros políticos, enumeremos los hechos.:

1.- Llámese, cese voluntario, destitución, de dos Concejales, una de Educación ?, y otro de Politica Territorial y Urbanismo, el Sr. ROMO, que durante su mandato 1999-2003 y 2003-2005, se acuerdan todas las modificaciones del Plan Urbanístico.:

a) Zona 21
b) Club Aismalibar
c) Cine Kursaal
d) Todo la Modificación del Plan Urbanistico de Mas-rampinyo (antigua Zona Militar)
e) Zona Font Pudenta
f) Fábrica Valentine
g) Cervecería
h) "Edificios singulares" de La Rasa
i) Antiguo Mercacom de Mas-rampinyo
.
.
.
.

Prácticamente toda la transformación urbanística de Montcada, alguien ha pedido explicaciones a este señor ?

Sr. Arrizabalaga, es usted culpable por acción u omisión de todo el desaguisado urbanistico de nuestro pueblo. Y usted se va, quién le va a pedir explicaciones ?

Temas candentes.:

a).- Mercado Montcada
b).- Crematorio Asland - Lafargue
c).- Soterrament antigua N-152
.
.
.

2.- Las arcas de nuestro municipio están menos que vacías.

a).- A cuánto asciende el Capítulo I de nuestro Municipio ?

b).- A cuánto asciende el Capítulo de Servicios Externos de nuestro Municipio ?

c).- A cuánto asciende la deuda real a corto, medio y largo plazo de nuestro Municipio

f).- A cuánto asciende la diferencia de la construcción de la Biblioteca entre lo presupuestado y lo real ?

g).- A cuánto asciende el incremento real del IBI (Valor catastral) y la cuota prorrateada durante 10 años) ?.


Tiene tantas preguntas que contestar Sr. Arrizabalaga, que le propongo que en la próxima Veu, haga un análisis profundo de la situación real de nuestro municipio.

A dónde nos lleva Sr. Arrizabalaga ?

Nos va ha dejar una hipoteca que nos va a costar devolverla más de 50 años.

Nos va adejar sin signos identitarios de nuestro pueblo. Ha acabado con el Club de la Aismalibar, ha dilapidado el cine Kursaal, ha fundido la Cervecería, ha talado de pinos el bosque de la Zona 21.

Otra pregunta que me quedaba en el aire. Cuánto le ha costado ha nuestro municipio la pérdida de contenciosos por temas urbanísticos ?. Ejempl el exceso de volumetría de la construcción de la Font Pudenta

En fin Sr. Arrizabalaga y no sigo ......

Usted dijo que estaría dos legislaturas, 8 años, cuántos lleva ?, le recuerdo que ya fue Concejal de Urbanismo con el Sr. Campos. Es decir el Urbanismo de Montcada lo controla usted desde hace, por lo menos, 12 años !

Por qué no se ha ido ? Quizás porque no tenía un sustituto adecuado ? Ahora ya lo tiene. No sé si a sus socios de gobierno les convence la idea.Pero como siempre digo cada pueblo tiene el gobierno que se merece.


Es lo que hay

L'emigrant ha dit...

Doncs, estimats amics i amigues, aquest ajuntament no fa més que dir mentides i enganyar-nos com a xinos (sense voler ofendre a la comunitat xinesa). Hem plorat, plorem i plorarem, perquè ningú fa res seriós, perquè sempre ens queixem i després tornem a votar a aquells que ja ens han enganyat. L'associació de veïns de Montcada Centre no ha fet res seriós, cap queixa contundent, potser és que com ha tenen el carrer Sant Antoni per a ells sols no els interessa estar "a males" amb el consistori. Per tot plegat, comencem a comprar metres de mocadors de paper perquè això és només l'inici de la nova legislatura.

Anònim ha dit...

M'agradaria que algu ens expliqui com L'alcalde i els seus col.legues han aconseguit Cal Casamada i la Cerveseria vella a canvi del terreny de la cerveseria d'estiu.
Deu ser una novel.la negra

Anònim ha dit...

Al darrer "anòmin" de les 21:32:


La novel·la no és negra, sino blanca, millor dit transparent, i està formada per dos capítols, el primer en forma de conveni urbanístic entre l'Ajuntament i Recober, aprovat pel Ple municipal i públic, i el segon en forma de modificació de planejament, aprovada definitivament per la GENE i pública també, evidentment.

Anònim ha dit...

Al comunicante de las 23.41
Yo no diria novela negra, más bien gris, puesto que hay algunas lagunas o falta de explicación, y le pondré un ejemplo:
Hasta ahora nadie ha dicho porque razon estuvieron dos destacados funcionarios de confianza, sra. Bastida (en activo) y Antonio Jimenez (se marchó), en un acto notarial para escriturar (un asunto entre particulares) sobre una venta entre Recober y el propietario de la cerveceria.
Que yo sepa nadie ha explicado las razones de ese punto, y porque actuaban dichas personas de confianza, como testimonios de una persona que estaba en Francia o en Israel. ?la conocian?.
Realmente alguien deberia explicar esto, sobre todo a los que se han largado:el ex concejal de urbanismo Romo, y los directores de area: Jimenez y Juan Celma.
A lo mejor nos lo puede explicar usted, que tanto sabe de legalidades.

Joan C.M.

Anònim ha dit...

Al comentario que habla "de blanco,transparente...etc." Mire señor o señora, el ex concejal que se menciona en anterior comentario no creo que lleve bolsillos "transparentes" sino "cosidos", Digame sino, porqué se puede uno marchar de concejal, renunciar a ese "sueldo"· y pasearse con un portentoso 4x4 etc., por Montcada y para demostrar a los convecinos que del "aire tambien se puede vivir" y además de una señora casa en el Pla d'enColl y otra hipoteca para su ex. ?que le parece quiere que siga?
y la unica explicación que nos dió el muy ilustre alcalde es que se iban por amor y no poder compaginar su vida pública con la privada. ¡Menuda sandez¡. Nos trata el alcalde como "jilipollas"...? tontos o idiotas. Se puede uno marchar del ayuntamiento, no faltaria más, pero con estilo, sin aparentar, ni destacarse, sin fardar...y sobre todo con los bolsillos de cristal.

Menuda cara tienen algunos.

Charo

Anònim ha dit...

Felicito l'autor/a de l'escrit anonim que comença : Es mentida.....


Jo també ploraré i n'oblidaré .


Eli.

Anònim ha dit...

Pues parece que este Sr. Romo es el futuro primer secretario de la agrupación socialista. por lo tanto, el futuro responsable de la política socialista en Montcada i Reixac.

Anònim ha dit...

M'estimo molt el meu poble. Jo vaig neixer aquí, però conec molrtes persones que van venir de fora i se l'estimen tant com jo. L'amor es fruit del coneixament i les vivències, d'una historia passada i del dessig d'un present i un futur millor. Jo també ploro per la perdua del que estimo. Estimava els arbres del carrer major ,els plataners que van tallar el 1967, uns arbres fantàstics que donaven una ombra al estiu que convidava a passejar. Estimava la torre de Can Gili, una casa preciosa al costat de l'estació de França i que van enderrocar per fer-hi pissos l'any 1978. Estimava els cinemes de Montcada que van haver de tancar, i els boscos cremats de tants incendis. I la font del ferro, i l'envelat, i estimo el troç de Turó que ens queda, i Vista Rica i les poques fonts que resteni, i el jardi de la cerveseria.
Els darrers anys he fet moltes fotografies de Montcada, per conservar el que pot desapareixer com a mínim en un paper, per explicar i ensenyar algun dia als meus nets com era la Montcada que jo vaig viure, la que vaig gaudir i la que vaig petir. No vull resignar- me a perdre el poc que queda. Es ja una qúestio de dignitat i estic decidit a lluitar per això. Faig el que puc de manera individual, però entenc que no n´hi ha prou. Es necessita un colectiu per fer força i aquest colectiu només pot sortir d'altre gent que tingui sensibilitats semblants. Animo a tothom que pensin la possibilitat d'anar tots junts per evitar que algun dia res ens recordi el nostre poble estimat.

Anònim ha dit...

No ataquen tanto al señor Alcalde, está CiU, sus socios, que esta gobernando y que desde 1999 tienen la cartera de Cultura y no la sueltan. Tambien tendrá el señor Maresma alguna responsabilidad....? digo yo?
Que cada uno aguante su vela¡¡¡

Marta C.P

Anònim ha dit...

Mire usted, Sra. Marta, en el año 2003, el PSC de Montcada obtuvo la mayoría absoluta y podía gobernar solo.

El Sr. Arrizabalaga,(PSC) no necesitaba para, absolutamente nada, al Sr. Maresma,(CiU), por qué lo acogió en su seno ?

Con esto le quiero decir que si el Sr. Maresma ha estado en el gobierno Municipal es porque al Sr. Arrizabalaga ha querido. Y ya se sabe ........ es de bien nacido ser agradecido. (Dame pan y dime tonto).

Es que no tenía a nadie para que llevara las finanzas, de este nuestro pueblo ? por qué ?

Nunca, jamás, el Sr. Arrizabalaga ha dado explicaciones al respecto.

Qué necesidad tenía ?

Cada uno es libre de pensar lo que quiera, no le parece ?

Anònim ha dit...

Efectivament de vegades anem pel més gros, i resulta que aquell que hi calla té més delicte, doncs, li pertoca també defensar allò que els hi demanen els veïns, el patrimoni encara que estigui administrativament en mans de tècnics, és una responsabilitat politica que eman principalment del departament de cultura, és a dir, per la regidora i el seu grup municipal (CíU)

Olga Martínez

Anònim ha dit...

Como le diría su madre Fátima a Boabdil, cuando capituló,

"Llora como mujer lo que no has sabido defender como hombre"

Y esto nos debería servir de lección a todos y a mí el primero.

Cómo se ha conseguido el soterrament ?. Con ideas, con decisión y sin desfallecer un ápice, a pesar de todas las comuniones políticas que estaban representadas en la Plataforma.

Hubo desde su inicio un fin común, por encima de todos

"La unió de la gent que s'estima Montcada"

Al final claudicó !!!

Anònim ha dit...

Por cierto, alguien sabe dónde está Guijarro ?.

Qué pasa en el PSC de Montcada, que el Sr. Arrizabalaga solo consigue "arrastrar" a 20 militantes en su excursión a Olot.

Uy !! Uy !!!. Puede ser casualidad, pero mucho me temo que las diferencias esta vez son de bastante calado.

Ha llegado la hora de la "guerra" por la sucesión.

Quién sera el elegido ?

Romo ? Climent ? Porro ? o tal vez ...... un@ "tapad@"

Anònim ha dit...

el Señor Guijarro esta en el barrio La rivera

Anònim ha dit...

Al que se preocupa por lo que pasa en el PSC:
No se engañe, amigo mio, alli nadie mueve nada sin el permiso de quien Ud sabe.
A esta persona le interesa que las cosas vayan por este camino.
No espere debates internos y mucho menos criticas externas, alli el que se mueve no sale en la foto.
Dificilmente un partido( sea el que sea) cuando ostenta el poder, en este caso el Municipal , va a proponer cambios profundos y estructurales ya que ello representaria el final para muchos.
Los partidos politicos solo cambian despues de sufrir un revés electoral , el PSC de Montcada ha recibido un serio aviso,y parece ,que pasado el primer golpe, que no se ha enterado de que va la pelicula.

Hablando de la Cerveceria, parece ser que ya sabian hace semanas que no se podia hacer nada, ¿ como es que han tardado tanto en sacar el tema a la luz pública?

Anònim ha dit...

El señor Guijarro, veterano concejal, residente en Barcelona y con alto índice para tragar todo lo que haga falta, muestra su hipocresia y su docilidad para defender su estatuts, es decir, seguir cobrando de aqui y de alla, viajes a dónde haga falta, y llenar su ego con unas buenas dosis escatológicas....
Sinceramente, al igual que el señor Maresma -el cara- deberian por su propia dignidad personal de dimitir, no esta bien vivir tanto tiempo de la política, su actitud desprestigia a la clase política.Se les nota -demasiado- su afición a "seguir viviendo del cuento". Yo no les he votado nunca, ni lo haré. Su mensaje no me llega se diluye por el camino y además huele...a caduco.
Tienen ustedes suerte de ser concejales de una población que es más buena que el pan, sino otro gallo les cantaria.
El tema de la Cerveceria, como la zona 21, o ahora Lafargue, entre otros muchos, son un escandalo de lo mal que lo estan haciendo.
Espero y deseo que en las proximas elecciones "la gente buena de Montcada" se de cuenta de quien tenemos de responsables en la casa de todos, es decir, el ayuntamiento.

Jaime F.G.

Roc Muntaner ha dit...

I jo em demano, desprès de llegir tants i tans escrits de queixes sobre aquest tema, em demano: cap d'aquestes persones, o un grup d'elles ja que sembla que es coneixen molts, son capaços d'encapçalar una plataforma o moviment contra aquest temes en comptes d'escriure i escriure tant, i de forma anónima?
Tant de bo jo fos fill de Montcada i tingues porus coneixences per poder endegar aquesta iniciativa, per poder defensar el patrimoni del poble que he triat per viure.
Si algú ho fa, jo m'hi adhereixo.

Anònim ha dit...

Va fem-ho?

Es pot anar poc a poc però convé fer quelcom.

Anònim ha dit...

Alguien se pregunta, ¿que ha pasado con las propuestas y las promesas realizadas por CIU-MARESMA durante la campaña electoral? alguien se ha parado a analizar porqué el CIU-MARESMA dijo que condicionaba el pacto con el PSCESAR a la retirada de la cerveceria y la paralización de la zona 21 de Terra Nostra, fuimos muchos los que insistiamos en que el pacto estaba decidido con anterioridad a la celebración de las elecciones y que todo consistia en un puro teatro. CIUMARESMA ya tiene lo que quería un sueldo brutal durante cuatro años y a vivir, pero claro ahora había que compartir los beneficios con el amigo Paredes ( este no se iba a conformar como Antonia con las migajas) y mira por donde !! toma sueldazo también para el paredes,así no tendrá quien le moleste en el Partido.

Yo me imagino que por mucha jeta que el Sr. Maresma le heche al asunto, a estas alturas ya debe de saber que le esperan unos años bastante difíciles ¿vale la pena sr. Juan Maresma?