7 de nov. 2007

OPINIÓ I REFLEXIÓ D'UN JOVE MONTCADENC

Què s’ha fet del consell de joventut?

Fa aproximadament un any, la regidoria de joventut va endegar un procés consultiu i participatiu entre els i les joves de Montcada per elaborar el nou reglament del Consell de Joves. Després d’un any, l’únic avanç ha estat l’aprovació d’aquest reglament en sessió plenària si no amb falla la memòria. Casualment la redacció del reglament va coincidir amb una època de pre campanya electoral per les eleccions municipals. On ha quedat els bons propòsits dels que va fer gala la regidora en iniciar-se el procés de redacció?

Aquest reglament no va ser res més que una proposta pre electoral per poder arribar a les eleccions dient que han potenciat la participació dels joves, a través d’un òrgan nou que ja existia, funcionava des de l’època del David Ricard com a regidor de Joventut i que ells mateixos havien deixat morir anys ençà.

Un dels punts que va causar més controvèrsia i discussió va ser la inclusió d’una clàusula que fes aquest òrgan vinculant; ja us podeu imaginar on va acabar aquest punt....

Els i les joves de Montcada i Reixac hem demostrat en diverses ocasions que sabem fer feina, i el que és més important, ben feta. Som joves i com a tals inconformistes i no permetrem que se'ns utilitzi amb finalitats polítiques. Si voleu la nostra veu la tindreu, però no volem que ens facin la política de joventut volem fer la política de joventut.

La poca participació és deguda al distanciament entre la classe política i la resta de la població, entre altres i diversos motius. Toca, doncs, fer els deures i recuperar la vostra poca credibilitat si voleu ser recordats per quelcom més rellevant, que uns simples gestors.

Un petó a la regidora que tot i així encara s’ho curra prou.

Signat: Paco I el Jove

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Lluitar, crear, contruir poder popular!

Anònim ha dit...

La regidora de joventut esta mes preocupada per fer punts davant del "jefe" i es del grup dels escollits , mes que res , perque treu el nas allà on pot per poder informar de qui parla amb qui i que es diu . En termes entenedors i sense anim de falta el respecte , seria la confident ( de manera vulgar diriem "Chivata")de l'alcalde. Algú em pot dir quina vinculació tenia amb el municipi avans de ser regidora? per fer bé una feina una a de coneixer la realitat amb la que s'ha d'afrontar i ella no sabia , ni sap , de la missa la meitat.Un "florero" fa més feina que ella. Pero es veu que la informació la passa molt bé i molt concreta.

KGB

Anònim ha dit...

Estamos hablando de leteicia Sabater... es muy bueno que todavía se diga que esta chica se lo curra, el mejor chiste que he oído en mucho tiempo. Lo malo del chiste es que los perjudicados gracias a su "curro" son los jóvenes de este municipio.
Por cierto, esta señorita ahora ha cogido el relevo de la "alcaldesa" Fina y sigue en sus trece de deshauciar a una señora de la Ribera, de la que ya se ha hablado en este blog anteriormente. Claro, se lo curra mucho, las cosas que se han empezado se terminan, ¡muy bien chica!

Anònim ha dit...

estoy asustada con lo que leo, este alcalde junto con su chivata real y sus pelotas, no solo quieren cobrar o los vecinos del barrio de la Ribera unas cantidades vergonzosas, y arruinarlos para toda la vida que tambien quieren desauciar a una señora.
vergonzoso Sr alcalde.
su reino pronto caera, y con usted toda la pandi de colegas que tiene a su alrededor.

Anònim ha dit...

pensaba que el departamento de vivienda del ayuntamiento tenia como objetivo crear vivienda para los jovenes y personas necesitadas, pero lo que no sabia hera de que lo van hacer hechando a mujeres mayores de sus casas.
poner más explicaciones de lo que el ayuntamiento quiere hacer en el barrio de la ribera, ya que tengo entendido que van ha invertir 9 millones de euros, por lo tanto no entiendo cuando se dice que se pide dinero a los vecinos.

Anònim ha dit...

más explicaciones sobre la Ribera, cada bloque aproximadamente debera aportar la modesta cantidad de 250.000 euros, a titulo personal unos 10.000 miserables euros, estos si lo multiplicas por las viviendas del barrio de la Ribera sale aproximadamente unos 13 millones de euros solo de aportación de los vecinos, ahora vamos a sumar los 4,5 millones de aportación la generalitat y los 4,5 millones de euros de aportación municipal suman la bonita cantidad de 22 millones de euros vamos casi 4000 millones de las antiguas pesetas.
por todo esto me pregunto, los Sr. cesar y Maresma,¿ quieren que el barrio de la Ribera page los 24 millones de euros de deuda que ha generado su gestión?
saben estos señores que no todos los ciudadanos de Montcada cobran 70.000 euros como ellos.
Sr. rigidora de habitatge es cierto que a las personas que han espropiado en el barrio de la Ribera le ofrecen un piso fuera de Montcada? ( venga doña Rogelia o chivata como prefieras da una respuesta)