16 de jul. 2008

DECLARACIONS, AQUEST MATÍ, D'EN JOAN MARESMA (CÍU)



CiU demana a l'alcalde que expliqui amb detall l'afer sobre les obres d'ampliació del seu domicili.



Convergència i Unió, com a soci de govern del PSC a l'Ajuntament, ha demanat a l'alcalde, el socialista César Arrizabalaga, que expliqui públicament l'afer sobre la sanció que li ha imposat el Departament de Medi Ambient i Habitatge per unes obres d'ampliació fetes fa 10 anys al seu domicili, que és de protecció oficial.


Aquest matí el portaveu de CiU, Joan Maresma, ha avançat que ahir es va reunir el grup i va decidir convocar per a dimarts una trobada de l'executiva "per valorar els fets". L'edil, de moment, no s'ha volgut pronunciar sobre quina és, en l'opinió del seu grup, la gravetat de la sanció "això ho parlarem en assemblea", ha dit, encara que sí ha afirmat que "s'ha de diferenciar entre la gestió del govern, que valorem com a molt positiva, i l'actuació de l'alcalde en un afer personal".


Respecte les peticions de dimissió que ha formulat l'oposició, Maresma considera que "ara no procedeix parlar de dimitir; el que pertoca a l'alcalde i al grup socialista és donar explicacions públiques amb la major celeritat". L'alcalde, de moment, no ha fet manifestacions públiques, tot i que el grup municipal del PSC ha anunciat que farà un comunicat de premsa al llarg de la jornada.



Notícia: www.laveu.cat ; es pot escoltar les declaracions en l'apartat Ràdio a la carta.
_____________________________________________________________
Comentari M.C.:

El Sr. Joan Maresma ha sortit al pas fent unes prudents declaracions que es poden qualificar de "políticament correctes", la seva experiència en política- en té molta- el fan actuar amb cautela i ha volgut deixar clar que una cosa és la gestió de govern feta per PSC+CiU i un altre, l'actuació de l'alcalde en un tema personal.
Però el que destaca de tot el que s’ha dit és l'anunci de convocar una "assemblea de militants" pel proper dimarts on s’espera copsar l'opinió per a poder-se pronunciar sobre " la gravetat de la sanció " que ha estat imposada a l'actual alcalde de Montcada.
Compte, doncs, que segons allò que passi aquests dies i com es pot desenvolupar els esdeveniments, fins i tot podria haverhi alguna sorpresa que afectés l'actual Pacte de Govern, sinó a curt, si a mig termini.
De moment, en el proper Ple Municipal de dijous dia 24 , ja hi ha un grup polític ( ERC) que ha presentat una Moció de Reprovació en la qual és previst sol.licitar la "dimissió" de l'Alcalde Sr. César Arrizabalaga. Pel que sabem casi amb tota seguretat, aquesta moció serà recolzada per tota l'oposició.
Que farà CiU? .... els militants, pel proper dimarts tindran la paraula i decidiran el sentit del vot del seu grup municipal pel proper Ple.

15 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Benvolgut Sr. Maresma,

Deixi de fer el botifler i defensi els vots que va rebre dels seus militants i simpatitzants. A dia d'avui no es compren que el Sr. Artur Mas no l'hagi amonestat per la precaria tasca com a imatge de CiU al nostre municipi.

______

Estimado Sr. Arrizabalaga,

Zorionak! Puede acabar siendo la misma estampa que Al Capone. A pesar de traficar, asesinar y demas lindezas por el estilo se lo acabaron cargando por no pagar impuestos. Ud. puede acabar por el mismo camino. A pesar de toda la rumorolgía que le envuelve, quizá acabe sus días como alcalde por cambiar cuatro "racholas" de su cocina.

__________

Estimados opositores a gobernantes, palmeros, miembros de la oposición, asociaciones, empresarios, asociaciones de vecinos, marujas, estudiantes, paganinis de impuestos, funcionarios y demás moradores del municipio:

Digamos: Basta ya! Se acabó! Game Over!

Anònim ha dit...

Sr. Maresma no estara vd. pensando en que por fin le toca ser Alcalde de Montcada?
De su casa es reponsable el Cesar y Josefina pero de todo lo demas, Cerveceria, Zona-21, enchufismo, chatarreria de Can Sant Joan, Asland,...vd. es coparticipe.O no?
Melquiades

Anònim ha dit...

Senyors només una pregunta

On tenim la dignitat ?

Els errors s'han de pagar i res més

Anònim ha dit...

Maresma espabila!!!!

Basta ya de mirar para otro lado, asume tu responsabilidad y actua, para eso te pagamos, deja ya de mirar en tu jubilación en Montcada Optima, a este paso no abrá César que te facilite este puente de plata.

CÉSAR DIMISIÓN !!!!!

House

Anònim ha dit...

Hacía tiempo que no leía el blog y me he llevado una desilusión porque me huele mucho potiqueo de por medio, en vez de tratar los intereses generales hay demasiados generales interesados sobre todo los administradores del blog en dejar entrar a defensores de IC y a publicar buenos articulos a favor del Maresme. ¿Contubernio?Si es así acabareis con el blog en 4 dias y sino debe ser una mala racha. Lo que a la mayoria nos interesa es solo, que no es poco, que salgan los trapos sucios del Alcalde y compañía, pero en absoluto hacerle la "campaña" a nadie y menos a los indefendibles -como el Maresma, co-participe de todo y maximo responsable de la devacle economica municipal.Creo que no lo vais a publicar.! Aunque luego afirmais que lo publicais todo, es falso.
Independencia ideologica.
Ernesto.

Anònim ha dit...

cesar , maresma y otros detras de otras siglas que sabemos lo que nos espera a los ciudanos de montcada ,el señor nos pille confesados con los escandalos

MONTCADA CONFI ha dit...

No hem penjat en el blog un comentari signat per Pedro Laina i altres 3 anònims.
Vigileu el vocabulari i fugiu d'adjectius, o bé paraules ofensives que no són pròpies per expresar les opinions de manera respetuosa amb les persones. Pudeu criticar, evidentment, però cal fer-ho sense perdre la compostura i fer ús de paraules més adients i més respetuoses.
Gràcies per la vostra col.laboració.
El administrador

Anònim ha dit...

Las declaraciones de Joan Maresma i Morera, son de perogurullo, nada más faltaría que encima que está en el Gobierno, pusiera en entredicho la acción de Gobierno.

Sr. Maresma i Morera, Don Juan, dicen que con un cojo anda, al poco cojea o renquea ... y es ni más ni menos lo que le ha pasado a usted. Le voy a decir más, sabe usted aquello de que mientras se hable de los demás no se habla de mí. No pondría la mano en el fuego, que quien ha propagado, cual zorro con la cola ardiendo, este incendio haya sido usted ....

Qué tiene que ocultar Sr. Maresma i Morera, Don Juan ?

Es hora que salgan todos los trapos sucios, de todos.

Anònim ha dit...

Sr.Batlle, soposadament es vostè el reclam del Socialisme per les nostres latituds locals. Signa vostè com el cap visible del proletariat de la nostra localitat. I tambe es vostè qui en última instància rubrica amb firma i antifirma la minuta que ens dispensa sense previa confirmació a tots els ciutadans. I ni que dir te que es vostè qui arbitra pel fet de tenir majoria, minoria o ``autoritària''.

Vostè, vostè, i vostè.I vos bon amic, que em diriau?

Diria per dir quelcom i perquè així esta manat i així esta dit, (sota les bases i respectadisimes lleis socialistes) que paguem escombraries, zones blaves, impostos, cadastres, i d'altres malalties punyents que ens arriben per la seva, seva, seva i nomes seva ``via''. Però es clar, voste, voste, voste i ningu mes que voste conta amb l'ajuda incondicional d'altres simpaties i les derivacions previstes que per qualitat de vida, i de marca distintiva li dediquen de forma solidaría cada dia.

I jo, jo, jo.. a tot hora, vinga escombraries, vinga zones blaves,vinga aire pudent, vinga impostos, cadastres i d'altres malalties.

I vostè, vostè, vostè... i a pesar de tot, m'enlluerna dia a dia amb la seva beneplàcita simpatia.

Però la meva, meva, meva... vida amb vostè es fosca, incerta, opaca, ambigua i desasistida.

Això si: visca la seva, seva, seva... alegria. Adoro aquesta actitud paellera quan va a les associacions de veïns, les seves fotos múltiples fent activitats diverses, la seva ``bonachona'' presencia amb cara plena de colors lluents i somriure ``profident'', quan fa l'enesim recordatori al mitic Miquel Poblet. ("l'únic Superman de Montcada")

Mai li faltaria al respecte al meu batlle, maaaaai per Déu ho juro, ja ho veu com admiro la seva "algarabia". El que passa es que em sento víctima d'una agonia crònica i poc promiscua d'agafar una bona drecera. Però posats a mirar les coses negatives dins d'un prisma positiu, permeti'm que desprès de les ultimes noticies m'enrecordi de la seva simpatia. Per cert no es ironia, es senzillament que un també te ganes de viure, i hi han dues maneres, o de mala llet, o com fa vostè... amb un somriure.
Pdta.
Sol·licito tenda de camping de quatre plaçes de protecció oficial, on haig d'anar?.

Anònim ha dit...

Felicitats por el ingenio de este post. Fantástic !!!
Moltes gracies !!! Imaginaciò al poder !!!
No havia rigut tant feia temps, però amb veritats tan grans !!!

Anònim ha dit...

Per a el post de les 23.24 h.

Felicitats pel seu comentari, mai es pot dir tant i amb tanta gracia.

Gracies per fer-me passar un bon moment i li demano per favor que continui en aquesta linia tan ironica i tan genial.

Gracies .

Anònim ha dit...

Benvolguts Srs. i Sres., gracies per les seves felicitacions. No es preocupin no els deixaré, soc autonom i no puc estar malalt, ni això em puc permetre degut al meravellos sistema de la nostra societat desenvolupada.

Soc serios i per això vull donar la cara (a mitjes) i rubrico....

El "Sorro" de Montcada. - S -

Anònim ha dit...

Sorro, molt be.

Me ha gustado mucho tu prosa, que por cierto, los que conocemos al personaje sabemos que "lo has clavao"

Estamos cansados de su presunta grandeza, de lo bueno que es, de que es el mejor, y sobre todo estamos cansados de su prepotencia, de su inaguantable pedantería.

Por favor, Gran César, no nos salves más y vete, márchate si es posible antes que tarde, líbranos de tu presencia, y si tienes algo de dignidad, en el próximo pleno, cuando la oposición te repruebe, dimite.

MONTCADA NO TE AGUANTA

Anònim ha dit...

No sé si mi pregunta tiene respuesta, pero me gustaría saber más o menos cuantos comentaristas participamos en el blog, no entradas sino gente que participa con sus comentarios.

Porque??? me empieza a preocupar que nos estemos contagiando del "Cesarismo". De la misma manera que nuestro alcalde se cree el salvador de la ciudad y el dueño del pueblo, ya he visto en este y en otros post comentarios del tipo "Montcada no te aguanta" o la ciudadanía de Montcada reprueba al Alcalde.

Si el no tiene legitimación para autoproclamarse el Mesías de Montcada con 4500 votos en las últimas elecciones, como los comentaristas de este blog acostuman últimante a autoproclamarse representantes de toda la ciudad????

Anònim ha dit...

Senyors de CiU,

Si de veritat voleu esser una alternativa de govern, retorneu el seny al Sr. Maresma o feu-lo fora.