10 de jul. 2008

RECONEIXEMENT QUE COMPARTIM

(Foto: Laveu.cat) Pertany a l'any passat quan van rebre també un premi



L’AMPA del CEIP el TURÓ ha rebut el 4rt premi del Concurs d’Experiències Educatives impulsades per les entitats de pares i mares que atorga la Confederació Espanyola de Ampas ( CEAPA) . El certamen reconeix els projectes que promouen l’educació multicultural, la igualtat de gènere i la prevenció de conductes de risc.

El premi ha estat en reconeixement del seu pla d’integració escolar dels alumnes immigrants.

Des de Montcada Confidencial volem felicitar a l’AMPA pel seu premi , felicitació que fem extensiva a tota la comunitat educativa d’aquest col·legi que entre tots han fet possible aconseguir aquesta fita .

Recordem que el CEIP el TURÓ es el centre educatiu de Montcada que registre l’índex més alt d’alumnes immigrants en les seves aules, fet que comporta una dificultat afegida que tant el professors com el pares i mares han decidit superar redoblant esforços i fomentant el respecte en la diversitat potenciant amb la seva actitud un model que potenciï el rebuig al racisme i la xenofòbia, en definitiva busquen una educació que destaqui la integració que possibilita la convivència en lloc de subratllar les diferències.

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):