7 d’abr. 2008

ESTAMPES URBANES ... D'UN PERILL














MC.: Malgrat les faltes ortogràfiques , s’entén perfectament la denuncia.

La pancarta penjada en el carrer Mossèn J. Castellví / Baixador Sta. Engràcia reflexa la queixa d’un veí. Aquest carrer és de doble direcció i en hores punta suporta un nivell de tràfic considerable. Les voreres per l’ús del vianant són moltes vegades envaïdes pels vehicles, sobre tot quan es creuen dos camions amb el perill que comporta pels vianants ja que s’han d’apartar .

No és el primer cop que aquest blog es fa ressò d’aquest perill, concretament el 4 de febrer va publicar una carta del Sr. Roc Muntaner que reclamava solucions urgents per evitar accidents.

El PAM (Pla d’Acció Municipal pel mandat 2007-2011) preveu: “Millorarem la vorera de vianants que connecta la Font Pudenta amb Montcada Centre a la vora del riu Ripoll”.

Aviat es complirà el primer any d’aquest mandat i de moment no es coneix quan es farà aquesta millora, tant de bo que no tinguem de lamentar-nos per no actuar a temps.

El perill és real, la quantitat de persones que hi transitant eleva la possibilitat de que algú s’emporti algun ensurt.

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Ahir a les 7 de la tarde vaig comprovar com els vianats tenian que posar-se de canto en les voreres quan coincidia trafic entre camions. Moltes de les caixes dels camions quan es creuen pasan escasament a menys d'un pam de la gent.
Cal mesures urgents, com a minim una vigilancia de la policia local en hores punta que faci que tothom extremi la velocitat .

Es podria estudiar anular una de les dues voreres fent més ample una sola, guanyarien espai els vehicles i els vianants.
Si no es fa res serà inevitable que algun dia passi algun accident, no es pot anar jugant amb el factor sort.