28 d’abr. 2008

La Muntanyeta , un primer pas .....
L’Ajuntament presenta a la 5ª convocatòria - Llei de Barris – el projecte de remodelació integral de la muntanyeta de Can Sant Joan

Com a pas previ, tots els grups municipals van aprovar per unanimitat el projecte, en el marc d’un Ple extraordinari celebrat el 18 d’abril, tot i que l’oposició –ICV-EUiA, PPC i Esquerra– va manifestar al govern –PSC i CiU– que hi ha hagut manca de participació i informació en el procés d’elaboració de la proposta.

El pla, incorpora les actuacions a desenvolupar , algunes, a proposta dels veïns de Can Sant Joan, des de ara fins el 2012 . El pressupost total es de 11 milions d’euros dels quals la Generalitat , en cas de ser acceptat , en podria subvencionar una part .

La muntanyeta està situada a la part alta de Can Sant Joan, un àmbit que té una extensió de 7,51 hectàrees –situades entre el carrer Bateria fins al Mirador de les Cultures– i 1.700 habitants. El projecte d’intervenció afecta aquesta zona tot i que hi ha una actuació per fer una nova seu de l’AV de Can Sant Joan.

( Foto i resum Montcadaradio.com)
-----------------------------------------------------------------

Nota M.C. : Aquesta zona i la seva remodelació , ha estat objecte, en els últims 20 anys , de nombroses promeses electorals , que fins ara no s’han vistes materialitzades . S’ha fet un primer pas que esperem ajudi ha facilitar una solució “definitiva” a una de les zones degradades que existeixen en el nostre territori, exemple de manca de planificació d’una època que desitgem no repetir .

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Me da risa y pena,
Soy vecino de este barrio desde que nací, hace poco más de 25 años, y desde hace ya una pila recuerdo la mención de un montón de proyectos de reforma...
Nunca he visto una obra de reforma, estas calles estan literalmente llenas de mierda, con solares abandonados, muros de contención que se caen, sin aceras y con el pavimento destrozado. Eso sí, se han gastado 1 millón de € aprox. en un par de escaleras mecánicas a las que todavía se les está buscando la utilidad... supongo que con 11 millones ahora nos podrán poner papeleras y contenedores de basura. En cualquier caso ya veremos como se los gastan.
Yo particularmente ya no guardo ninguna ilusión ni confianza en las obras municipales...