9 d’abr. 2008

IMATGES DEL LLIURAMENT DE FIRMES A BARCELONA





Imatges d'avui a les 17 hores davant la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge, on posteriorment, els representants de la Plataforma Aire Net de Sant Feliu i de la Plataforma Anti-incineració de Montcada, han lliurat els documents en el registre d'entrada, la suma total de signatures ha estat a prop de 15.000. En aquest acte de lliurament, també ha comptat amb la presència de representants de la Plataforma de Pallejà que es troba amb les mateixes circumstàncies que Montcada i Sant Feliu.
A les imatges es pot veure com els portaveus són entrevistats per BTV (Barcelona televisió) i altres mitjans de comunicació.

14 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Radio Montcada:el alcalde responde 9/4/08/
ALCALDE, SE TE VE EL PLUMERO
Pone por delante 200 puestos de trabajo que la salud de 30.000 ciudadanos de Montcada DE TODA LA VIDA Y DE LA OTRA.
Alcalde ¿que defensa hicistes con los trabajadores de la IGNIS? y los que trabajaban en la incineradora de la ferreria ¿como los defendistes?, ¿y los de Valentine?, ¿y los de la Aismalibar?, ¿y a los ultimos de la empresa MARÉS DE LA FERRERIA?, ¿has echo algo para que no los echen a la calle? AQUI HABIA MAS DE 200 que han ido a la calle.
Por otra parte haces un informe positivo a la cementera sabiendo que los ruidos estan por encima de lo que permite la normativa municipal y le pasas el muerto a la Generalitat. Cuando tu bien sabes que en tema de ruidos tienes TU TODAS LAS COMPETENCIAS PARA CERRAR CUALQUIER EMPRESA QUE LOS SOBREPASE.
!!ACABAS DE INCUMPLIR UNA OBLIGACIÓN QUE ES DE TU COMPETENCIA!!
!!PERO HOMBRE DE... TU DIOS!!, ¿TU QUE CLASE DE ALCALDE ERES?

Anònim ha dit...

De eso de 200 trabajadores... habria que discutirlo, según las mismas fuentes de Lafarge, entre el reparto de trabajadores de difrentes instalaciones en España, a Montcada le corresponden unos 80 trabajadores y no todos viven en Montcada.
Si hablamos de números que sean con datos claros y CONSTRASTADOS.
Plenamente de acuerdo con lo que dice valora el anterior c omunicante.

Garcia M.

SBP ha dit...

Lafarge és la líder mundial en producció i venta de ciment, amb sucursals a Europa, Nortamérica, África i l'Orient Mitjà.
En set anys ha duplicat els beneficis i té un gran poder econòmic, amb accionistes a tot el món.
És un monstre de molts tentacles.
Montcada és petita i més petit encara el turó (avui).
Però d'altres vegades s'ha lluitat contra grans monstres i s'ha guanyat.

Anònim ha dit...

Señor Alcalde es usted un "bocamoll", cuando habla pone en su orilla intereses que no comprendemos los vecinos. No sé puede defender a unos y dejar a otros, la majoria al otro lado de su orilla.
Por este blog le estan respondiendo a sus palabras y usted como siempre huyendo y argumentando sus propias contradicciones, y lo malo de todo esto es que su grupo "calla".
Porqué no ha defendido a empresas que han estado o estan en Montcada ?, y no voy a repetirme porque otros ya le han respondido.
Si cree que este blog no es digno para replicar a la audiencia y responder con argumentos y no con disonancias de memoria como hace usted. Tambien podria respondernos con su medios de información que no son pocos, desde su propia web PSC local, pasando por la Veu, Mira...y todos esos panfletos que usa cuando conviene vendernos el producto. Su web parece el portavoz del ayuntamiento, ningún analisis, nunguna opinión, ninguna propuesta politica, sólo inauguraciones y cosas que el propio ayuntamiento ya lo hace a través de sus medios.Háganselo mirar señores del PSC local, su web es mimética, no tiene personalidad própia, es un cajón que se llena de lo que hace el ayuntamiento, lo único que hemos visto són cenas, meriendas y celebraciones, excursiones, con una militancia entregada a sus estómagos, sin llenar con idiologia y sin llevar un debate político y permanente.
El "Aire Fresco" se ha condensado, no circula, no hace el efecto deseado, todo lo contrario, ahora mal huele...

Kalikatres

Anònim ha dit...

Vull felicitar la tasca que esta fent La Plataforma.

Em sembla un encert començar a preparar el cami dels tribunals de justicia.Aquestes multinacionals no els agrada ser noticia per temes de reclamacions penals .

Algú ha de plantar cara ja que l'Ajuntament no te el que ha de tenir.

Haig escoltat l'Alcalde a Monbtcada Radio, hi donava la sensació que la "hipotetica" negociació amb Lafarge per un futur trasllat es un "som-ni" . En tot cas es una questió de molts, moltissim anys hi no pot servir com excusa per autoritzar a cremar de tot en els seus forns durant el temps que duri ( si finalment es fa)una negociació de 5 a 10 anys?
Lafarge ha reaccionat molt rapid, amb un enviament de treballadors al Ajuntament ( per cert en hores de treball), sembla com si tot fos planificat previament.

La confiança la mareix La Plataforma, aixi que ANIMS amb la lluita!

Mai caminareu sols!

Anònim ha dit...

Endavant Plataforma no esteu sols, la lluita és llarga, certament, però l'objetiu és clar i contundent: lluitar pel benestar de tothom ...LA SALUT!.
NO ÉS DE REBUT DEIXAR-NOS TREPITJAR PER UNS LLOCS DE TREBALL QUE MOLT BÉ ES PODEN REEDISTRIBUIR AMB ALTRES LLOCS DE LA MULTINACIONAL LAFARGE.
RES DE COACCIONS, LA SALUT ES MÉS IMPORTANT I QUE CAL DEFENSAR-LA.

Manel P.G i familia.

Anònim ha dit...

Vull agraïr l'esforç que està fent la plataforma. Els hem de recolçar en tot el que fan, ho fan per a tots nosaltres, i això no s'ens ha d'oblidar.

En quan a l'Alcalde només dir que és un mal polític, i ho està demostrant dia a dia, ell i la seva familia també respirant la porqueria que surt de Lafarge, i si no l'importa el que li pot passar amb ell i a la seva família, com li ha d'importa el que li passa els 30000 habitants de Montcada.

Quin fastic!!!

Anònim ha dit...

La lluita de la plataforma mereix tot la nostra solidaritat, estan treballant i potser ara no ens adonem de la bona feina que estan fent. lLUITAR PELS INTERESOS GENERALES ES UNA OBRA A TENIR CURA I RECONÈIXER PER A TOTHOM, COMENÇANT, COM HAURIA DE SER, PEL PROPI AJUNTAMENT "EN PES" i DES DE EL PRINCIPI, SEMPRE ESTAN AMB EL PAS CANVIAT.
FELICITATS AMICS I CAPDAVANTERS DE LA PLATAFORMA.

J.R

Anònim ha dit...

Pe felicitar que no quedi, però recordem tots que aquest camí costarà diners i que a banda de felicitacions TOTS hauríem de fer alguna petita aportació econòmica a la plataforma

Anònim ha dit...

vete ya cesar, te inporta poco la poblacion lo tu yo es de verguenza si tuvieras dignidad te iras veeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejoe aqui sobras

Anònim ha dit...

Em consta que de moment s'han rascat la butxaca els components de La Plataforma ( uns quans) hi es de lògica que es tindrà de fer aportacions economiques ja que tot apunta que el conflicte durarà mesos.

Anònim ha dit...

HOJA DE DATOS DE SEGURIDAD DE MATERIALES.
LAFARGE NORTH AMERICA.
HINHALACIÓN EFECTOS CRONICOS.
Este producto contiene SILICE CRISTALINA, la inhalación prolongada o repetida de silice cristalina respirable de este producto puede causar SILICOSIS, una enfermedad pulmonar gravemente incapacitante y MORTAL.
Trabajador de asland, haztelo mirar, no solo estamos luchando por nuestra salud sino !!POR LA TUYA TAMBIEN!!, si tu desprecias tu salud, nosotros NO la nuestra.

Anònim ha dit...

PLATAFORMA¡¡¡
OBRIU UN COMPTE BANCARI I QUE COMENCI LA SOLIDARITAT PER COBRIR LES DESPESES DE LA PLATAFORMA QUE ÉS QUI ESTÀ DEFENSAT DE DEBÓ ELS NOSTRES INTERESSOS : LA SALUT.
L'AJUNTAMENT HAURIA DE SER ELL I NO PAS LA PLATAFORMA, PERÒ AL MENYS ESPERO QUE APORTIN QUELCOM MÉS QUE PARAULES. I PER CERT, MENYS VIATJES "INSTITUCIONALS" Y MÉS "AL LORO" COM DIU LAPORTA.
SE US VEU EL "PLUMERO".
HEU COMPTAT ELS VIAJGES QUE ESTEU FENT DES DE 1999...? UNA FORTUNA¡¡¡
JORDI (MONTCADA CENTRE)

Anònim ha dit...

HOJA DE DATOS DE SEGURIDAD DE MATERIALES
LAFARGE NORTH AMERICA (no miente)
ENFERMEDAD RENAL: Algunos estudios muestran un aumento en la incidencia de enfermedad renal crónica y de enfermedad renal en estapa avanzada en trabajadores expuestos a SILICE CRISTALINA respirable.