2 d’abr. 2008

INFORMACIÓ PLATAFORMA ANTI-INCINERACIÓ

LA PLATAFORMA ANTI-INCINERACIÓ DE MONTCADA I REIXAC
INFORMA:
1- Lliurament de les al.legacions i firmes a La Conselleria Media Ambient i Habitatge , Avda. Diagonal 523-525 de Barcelona.
2-Convocatoria roda premsa.
3- Trasllat Lafarge


1-Es previst demà dijous dia 3 d’abril s’entreguin les al·legacions,avalades per 49 entitats i associacions de Montcada, que han sigut redactades per un gabinet jurídic d'especialistes en temes mediambientals , sobre la proposta de resolució que la Generalitat a través del Departament de Medi Ambient ens va comunicar el passat 20 de març.

Al mateix temps també es lliuraran, en el registre d’entrada de la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge , els documents que acrediten les quasi 6000 firmes recollides a Montcada i Reixac en contra del Projecte d’incinerar residus en els forns de la cimentera Lafarge. Cal dir que en principi aquest acte era previst fer-ho el 9 d’abril però al final s’ha decidit canviar la data d’entrega hi fer coincidir en un mateix dia les dues entregues.

2-La Plataforma convoca una roda de premsa a les 12 h del divendres dia 4 d’abril en el local de l’AAVV de Can Sant Joan c/ Bateria/Reixagó per explicar tot el que estem fent així com exposar les línies a seguir en els propers dies . Es previst l’assistència de l'advocat Albert Calduch,membre del gabinet jurídic que assesora a la Plataforma.

3-La Plataforma , davant la noticia feta publica avui sobre el trasllat de Lafarge , manifesta que no es posicionarà fins que no coneix-hi oficialment el redactat final del document que els Grups Politics Municipals de l’Ajuntament volen enviar a la Generalitat.

La lluita continua……

Seguirem informant……

Montcada , 2 d’abril 2008

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

a quin hora es fará l'entrega de signatures??

Anònim ha dit...

He fet la mateixa pregunta . L'hora no la poden confirmar fins demà , ja que estan pendens de rebre els ultims documents cosa que es previst passi durant el mati.
L'horari es de 9 a 14 h i de 15 a 17.30 h.

No m'han pogut confirmar de moment quan s'aanirà a la Gene, sembla que hi ha previst que hi vagin varies persones acompanyant .

Anònim ha dit...

Ara l'ajuntament es despenga amb el trasllat ...... es una bona noticia , pero perdoneu que sigui critic , ja que la mateixa historia l'hem viscut amb les extracions de l'asland , ja fa molts anys que havia d'haber acabat i encara continuen foradan la muntanya. Potser algú s'ha donat conte de que estaven anant en contra de la opinió popular i com sempre , en lloc de defensar la idea de la plataforma , va i fan una proposta per demostra que son els mes xulos i els mes radicals.