7 d’abr. 2008

HAURÀ D'ESPERAR LA CELEBRACIÓ



El TSJC (Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) obliga a aixecar el precinte del dipòsit de ferralla de Can Sant Joan

La instal·lació va ser tancada ara fa un mes pel Consistori després que la Generalitat li denegués la llicència medi ambiental sol·licitada. Malgrat tot, l’empresa propietària, Traymas, no es rendeix i ha presentat un contenciós administratiu contra el Departament de Medi Ambient i Habitatge. Fruit d’aquest recurs, el TSJC ha fet aixecar el precinte fins que no hi hagi una resolució judicial al respecte, un tràmit que es podria fer efectiu d’aquí un mes.


Dissabte al migdia l’AV de Can Sant Joan havia convocat una botifarrada popular per celebrar el precinte del dipòsit de ferralla que tantes molèsties ha causat al veïnat, especialment al del carrer Bifurcació, tant per l’impacte visual com pels sorolls i l’excés de trànsit derivat de l’activitat. La botifarrada, però, haurà d’esperar. En comptes del dinar popular, l’AV va optar per fer una assemblea informativa per explicar quin és el nou escenari que s’obre a partir d’ara. En principi, en el termini d’un mes el Tribunal ha de decidir si admet a tràmit el contenciós i, en cas afirmatiu, si mentre duri el procediment la instal·lació s’ha de mantenir tancada o oberta.

Des de l’Ajuntament, el missatge és optimista, Segons ha explicat avui el president de l’Àrea de Política Territorial, Jordi Climent (PSC), el Consistori ha acordat amb l’empresa que durant aquesta setmana no reactivarà el dipòsit. L’edil confia que, com a molt, en el termini d’un mes la Justícia es pronunciï i decreti el tancament definitiu del dipòsit de ferralla.

L’AV de Can Sant Joan va aprofitar l’assemblea informativa feta dissabte al migdia al barri per explicar què pot passar amb el dipòsit i també per donar a conèixer les al·legacions presentades contra la cimentera Lafarge i la proposta de remodelació de la plaça Nicaragua que ha fet l’Ajuntament en resposta a les demandes dels veïns.


(Noticia i foto : Montcadaradio.com)

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Los del PSC (local), ventilaron a los cuatro vientos -por eso de las elecciones- a través de su muy colorida y cara "revista mira" aquello de "vender la piel del oso sin haberlo matado antes".
Ahora veremos si la justicia se pronuncia como dice el senyor Climent -hombre muy experimentado no precuisamente en politica- si al final se tendrá que comer el cierre "con patatas".

Tenemos lo que merecemos

Anònim ha dit...

Igualito que la incineradora de la Ferreria.
Estamos rodeados de amigos inutiles.

Anònim ha dit...

MI GOZO EN UN POZO¡¡¡¡

QUE MANERA DE PATINAR.

José L.C.