14 d’abr. 2008

ZONA 21 : CUMPLIR LO PROMÉS

CARTA D'UN VEI DE LA ZONA 21 ( Jordi F.V.)

No aguantem més !

En la memòria de la UA1 de la Zona 21 escrita per Hercesa i acceptada per l’ajuntament hi consta en referència a la seguretat (entre altres temes) el següent:

“Anex 14 Seguretat i salut:
Pols per circulació, vent, etc:
Les pistes i traçats per on circulin màquines es regaran periòdicament amb cisterna d'aigua.
Sorolls:
Totes les màquines i camions disposaran de silenciador adequat que esmorteeixi el soroll.Quan no sigui possible reduir o anul·lar el soroll de la font, el personal portarà proteccions acústiques.

Prevenció de riscs de danys a tercers:
Es senyalitzaran els accessos a l'obra d'acord amb la normativa vigent.Es col·locaran cartells que prohibeixin l'entrada de persones i vehicles aliens.Tanmateix caldrà prevenir a tots els operaris de l’obra, especialment als conductors de vehicles, que hauran de prendre especial cura durant els períodes d’entrada i sortida de les indústries existents.


L'execució de les Obres es programarà i realitzarà de manera que les molèsties que es derivin per al trànsit siguin mínimes. La part de plataforma per la que es canalitzi el trànsit ha de mantenir-se en perfectes condicions de rodolada. En iguals condicions s'hauran de mantenir els desviaments precisos.

Si l'execució de les Obres exigís la construcció de desviaments provisionals o rampes d'accés a trams parcials o totalment acabats, aquests es construiran d'acord a les característiques que figuren en els corresponents Plànols de detall i documents que es redactin durant l'Obra i s'abonaran d'igual manera que les restants obres contractades. La seva conservació durant el termini d'utilització estarà a càrrec del Contractista.En tot cas, l'execució de les Obres es programarà i realitzarà de manera que les molèsties que es derivin per al trànsit siguin mínimes, i el Contractista adoptarà les mesures necessàries per a la seva perfecta regulació."

Si tot això és el que realment han de fer... perquè no ho fan?
Tenim una pols insoportable i a més quan plou es fa impossible circular amb cotxe perquè els cotxes patinen (Els camions de l'obra encara més...). A més ara ens han tret les voreres i quan plou t'enfonses en el fang. No s'han de posar voreres provisionals mentre duri l'obra per el pas de vianants?

Els veïns i veïnes ja no aguantem més!!!

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El que estem aguantant els veïns és inexplicable.
Entre l'ajuntament i Hercesa es van passant la pilota i mentrestant els veïns a patir les conseqüències!
N'estem farts

Anònim ha dit...

ES DESESPERANTE ENTRE EL AYUNTAMIENTO QUE NO IMPONE LA AUTORIDAD QUE SE LE hA DADO, Y HECESA QUE HACE LO QUE LE DA LA GANA Y LO QUE MENOS LE CUESTA, ESTAMOS PERDIDOS LOS VECINOS

Anònim ha dit...

El sabado al salir de casa con el coche de la calle Canigó, tube problemas serios, me patinaba por el barro y en un momento el coche se me puso travesado, y eso que cayeron 8 litros por m2 si un dia tenemos la suete que caigan 30 no podrá entrar ni salir nadie, nos quedaremos todos atascados, y el Ayuntamiento mirando para otro lado.

¿cuando se dignará algun miembro del ayuntamiento a darse una vuelta por la zona, despues de llover?.

¿quien es el responsable de estos desordenes?

HERCESA VA A LA SUYA, POR AHORRARSE UN CAMION DE GRAVA ES CAPAZ DE VENDER A SU PADRE.

El ayuntamiento para que hercesa no se moleste es capaz de desaparecer.

Anònim ha dit...

Algunos vehículos no pueden transitar sin perder el control y los peatones sin un espacio mínimo que les proteja.
Así llevamos mucho tiempo.
Se puede estar peor?

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento puso grava en algunas calles de la zona 21 pero no en las calles Molina y Canigó.

Por esas 2 calles pasan muchos camiones y hay mas trafico.
Pero son "calles de Hercesa".
Hasta ahora Hercesa a tenido errores muy gordos y son muy prepotentes con todos pero el Ayuntamiento no les controla lo suficiente y por eso pasa lo que pasa.
Y a sufrir los de siempre.

Anònim ha dit...

Es una situación incomprensible, las calles parecen de Hercesa y no del ayuntamiento, hacen y deshacen y nadie les para los pies.
Hasta ahora las chapuzas se han repetido, las falsas promesas y nosotros a aguantar.
Basta ya de polvo, barro, calles intransitables...
Dónde está el Ayuntamiento? se ha contactado con ellos infinidad de veces, en persona y por escrito, y sí tienen buenas palabras pero pocos hechos.
A ver si se atreve ya a poner HERCESA en su sitio.
Una vecina cabreada!!!