24 d’oct. 2007

DEMÀ PLE MUNICIPAL


PLE D’AQUEST DIJOUS

D’aquesta convocatòria destaquem entre altres punts de l’ordre del dia, els següents:

-La constitució d’una Comissió estratègica per la Unitat d’Actuació 2 de la Zona 21 ("UA”), en la que s’aprovaran les bases d’organització i funcionament de l’esmentada comissió. Aquest òrgan “consultiu” vol veure la llum amb la voluntat de ser una eina útil pel desenvolupament futur d’aquesta zona. Aquest primer pas s’emmarca dins la promesa feta fa unes setmanes per membres del govern local i amb la voluntad de solucionar “definitivament” el procés urbanístic de la zona que fins ara és motiu d’un conflicte entre veins i l’Ajuntament.

En l’àrea econòmica destaquem la presentació de l’expedient, per aplicar el proper any (2008) les Ordenances Fiscals (els impostos que recaptarà l’Ajuntament) . La proposta suposarà, en cas de ser aprovada definitivament en el proper Ple, un augment d’un 2% de mitjana. El regidor Joan Maresma explicarà les raons de la pujada. És de suposar que el 1er. tinent d’Alcalde destacarà que és una de les propostes més baixes fetes pel nostre Ajuntament, durant aquests últims mandats. Així mateix, Maresma destacarà que la pujada estarà per sota de la inflació prevista pel 2008.... la qual cosa compensarà en part, el desviament fiscal i en contra de la ciutadania d’aquests últims anys?.

En un altre punt econòmic es pot remarcar l’aprovació de “despeses a ampliar “ en la que entre altres, es proposa afegir 23.500 euros per a protocol i 20.000 euros per a disseny i comunicació. També cal a dir que una bona part del “superàvit” de l’any 2006 es destinarà a despeses i inversions, algunes ja realitzades, com 60.000 euros per la zona verda al costat escales mecàniques de Can S. Joan, 50.000 euros per projectes de restauració i millores del medi ambient, 60.000 euros per la millora del Passeig de la Ribera i 44.000 euros per les pistes de petanque de Can Cuias.

… seguirem informant

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

MENSAJE a la OPOSICIÓN sobre LA COMISIÓN para la ZONA 21.
.Profundicen en los puntos que la Asociacíon de vecinos y afectados que alegaron en su momento y que siempre han sido ignorados.
Exigir respuestas y soluciones a tanta injusticia para unos y beneficio para otros.
Que esta Comision sirva para hacer justicia y, por fin, se explique qué ha ocurrido y ocurre en la zona 21 de verdad.

Anònim ha dit...

Esperemos que esta comisión sirva para algo, y al menos los vecinos podamos expresar nuestras inquietudes a través de la Asociación de Vecinos y de los partidos de la oposición.
Sólo hay que tener en cuenta algo muy importante, y es que esta comisión NO es vinculante... así que no sé si servirá de mucho, o sólo tendrá la función de limpiar un poco la cara al Ayuntamiento. Supongo que alguno me llamará exceptica, pero después de las actuaciones del Ayuntamiento a espaldas de los vecinos estoy muy decepcionada... el Ayuntamiento tendría que dar un paso muy importante para que volviera a confiar en ellos.

Anònim ha dit...

Es muy buena la foto, la sombra del Sr. Alfons Romo, planea al lado del Sr. Arrizabalaga .....Es como si no se lo pudiera quitar de encima .....

Anònim ha dit...

Aquí aumentan impuestos pero no repercute en los ciudadanos. ¿dónde están las escoles bressol? ¿y los camiones da la basura?
SR. César, dimita, no hace nada. Creo que cualquiera puede hacerlo mejor. ¿qué piensa hacer con los nuevos ingresos? ¿no se aumentará usted el sueldo ? aquí todos a chupar pero nadie hace nada

Anònim ha dit...

comisión???? no os lo creáis. ESTE AYUNTAMIENTO NO HACE NADA BUENO. Es para entretenernos. Hemos de seguir con nuestra lucha!!!! Esto ha de ir a tribunales!!!! Saldremos ganando y aún nos tendrán que indemnizar por haber tardado tantos años. NO TEDREMOS QUE PAGAR, YA QUE ES LA RESPONSABILIDAD DE ELLOS (ACUERDO DEL 82)
JUSTICIA PARA LA ZONA 21!!!!!

Anònim ha dit...

aquest ajuntament només vol guanyar temps. No ens podem fiar d'aquest ajuntament que quan no mirem ens perjudica. Està be el que diuen però tot, vull dir tot, és mentida. No fan res per ajudar als ciutadans.
Hem de continuar la nostra lluita pel nostre compte. No ens han ajudat i no ho faran ara. Volen que ens confiem i sortir-se amb la seva.
Maria

Anònim ha dit...

una pregunta:
si els impostos pujen per sota de la inflació, perquè els salaris no pujen per sobre dels impostos? estem perdent poder adquisitiu i cap govern no fa res. Tots fan propostes electorals que MAI cumpleixen. Volem politics de debó, no polítics que només pensen en pujar els seus salaris