29 d’oct. 2007

FELICITACIONS

Foto: realitzada per C.R.E

Volem felicitar l’Associació de Veïns de Montcada Centre per la iniciativa de recordar-nos els nostres orígens pagesos. Una diada ben organitzada i treballada que va finalitzar amb una bona colla de gent que va gaudir d’un dinar de pagès.

Felicitació que també fem extensiva a la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) de Montcada i Reixac, per l’organització de: “El Correllengua 2007”.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Felicito a organitzadors d'actes com aquest: senzill i molt agradable; poder gaudir d'un dinar en companyia de veïnat de tota la vida feia goig i si el dinar era "de pagés" i recordava els orígens d'alguns dels que érem allà encara més. Molta gent jove també i amb ganes de pencar. Si és que hi va haver algun entrebanc les ganes que tothom tenia per estar bé quedava del tot justificat. Tinc entés que es van sobrepassar les previsions, alguns es van quedar sense tiquet donada la nombrosa assistència. El temps va acompanyar però per cert: els polítics de Montcada deuen ser d'un altre món com diu en Raimon perquè no s'hi van veure (o jo només en vaig veure un de Regidor), algú em pot dir perquè? Ja podem anar organitzant Correllengua, que això es veu que no els dóna "interessos".
Felicitats a totes les persones que van fer possible el dinar de pagès.
Anna Villaronga

Anònim ha dit...

sra ana es verdad que los políticos no estan por los ciudadanos, solo quieren a los ciudadanos, para que les voten y así poder tener el mando de los dineros públicos de los impuestos de los ciudadanos.
en ese acto demuestran al no asistir lo que son.
os felicito por el acto tambien organizado, actos como este se deberían hacer muchos mas en Montcada por las asociaciones de montcada.
un saludo
felicidades
pepe