18 d’oct. 2007

LA PUBLICITAT D’UNA NOTICIA


El President de la Generalitat e Catalunya José Montilla inaugurarà demà divendres a les 14 hores la nova seu de la Fundació Engrunes al polígon Industrial del Coll de Montcada (carrer Roca Plana, 14-16), que s'emmarca en la celebració del 25è aniversari d'aquesta entitat sense ànim de lucre, un referent a Catalunya en la lluita contra l'exclusió social mitjançant la inserció socio-laboral.

La Fundació Engrunes compte amb 212 treballadors, el 31% dels quals són persones que es trobaven en situació d'exclusió social, i un 4% pateixen algun tipus de discapacitat. Les activitats de l'empresa s'ubiquen en els camps de la gestió de residus (deixalleries, recollida i recuperació de mobles, roba i voluminosos, etc.) i de la construcció (reparacions, conservació i manteniment d'espais públics i d'habitatges, neteges, etc.), així com manté una relació molt estreta amb l'administració. (un 80% de la seva activitat depèn de contractes públics).

Montcada Confidencial considera la noticia com molt positiva i motiu suficient perquè tothom la conegui i no acaben d’entendre, perquè no s’ha fet més publicitat d'aquest fet. Des de l’Ajuntament feia dies que es tenia constància d’aquesta inauguració i de la visita del President de la Generalitat. La publicitat de la mateixa ha estat molt minsa i feta a darrera hora, bajà com si es volgués guardar en secret i que contrasta, amb els dies i dies que es va anunciar la primera visita del President Montilla, el passat mes de gener amb motiu de la inauguració del nou camp de futbol de la Ferreria.

Demà, sols hi assistirà de Montcada: una delegació municipal encapçalada per l’Alcalde. També tenim constància que a darrera hora s’ha enviat un correu electrònic als membres de l’oposició. L’oficina de premsa de l’Ajuntament ha enviat aquesta tarda una nota als diferents mitjans de comunicació

La Fundació Engrunes sí que ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació on es convidava a tothom a les Jornades de “portes obertes” que es farà el dissabte dia 20 d’octubre a partir de les 16 h.
La Generalitat fa dies també que va donar a conèixer aquest fet.

Sincerament no és de rebut aquest secretisme i la manera com s’ha volgut mantenir silenciada aquesta visita. La presència del President de la Generalitat a Montcada és un fet prou important, per ser coneguda amb suficient temps per a tothom, i més quan és de tots conegut, la quantitat de mitjans de què disposa l’Ajuntament per poder-ho fer. I no val l’excusa que és un acte de la Generalitat, doncs, creiem que és important les realitzacions i projectes que té aquesta Fundació i de la tasca que desenvolupa, la qual cosa la fa mereixedora perquè el nostre Ajuntament dediqués més esforços en aquest afer.

10 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

¿ No comprendeis por que no han dado publicidad a esta visita?

Vaya por delante que resido en Montcada desde hace 4 años, conozco poco la problematica existente- si sufro tapones de tráfico para llegar a casa- auqnue siempre que puedo leo este blog.

Por lo que os puedo comunicar ya que trabajo en un departamento de produccion de un medio audiovisial- EFE TV-, los medios de comunicacion generales tales como el Periodico, Avui, Vanguardia, El Pais asi como radios y TV hace dias que tienen planificado este trabajo.

Si a nivel local no se hace suficiente publicidad puede obedecer a motivos diversos,uno de ellos es evitar posibles "manis" molestas, Montcada es potencialmente un lugar donde hay muchas probabilidades que esto pase. Esto suele ser excepcional ya que mayoritariamente donde va el President suele saberse con antelación varios dias antes.


Juan Antº F.G. ( Pla d'en Coll)

Anònim ha dit...

Me han dicho que al alcalde de Montcada, le da vergüenza ir con Montilla porque dice que es muy ignorante y habla mal y le hace quedar mal delante de los empresarios de Montcada que son los que le dan... me entendéis verdad ?

Anònim ha dit...

ignorante es usted,mientras Montcada tenga seres como usted que lo unico que sabe es hablar a medias tintas y criticar por criticar sin tener ni idea de los motivos por el cual cada uno hace su faena de una manera u otra, las criticas han de ser construcctivas que aporten algo supongo que para usted algo ya debe ser mucho.

Anònim ha dit...

No tenia ni la més remota idea que ens visitaba el President Montilla.

Anònim ha dit...

Jo també trobo estrany aquest "passar de puntetes" davant aquesta visita. Una visita que no es repetirà potser en molt temps.

M'apunto a la tesi de un comentari ja fet, segurament s'ha volgut guardar discreció per evitar alguna protesta ja que el local que s'inagura esta molt aprop de una zona en conflicte.

I si es cert que l'oposició s'han va assebantar ahir i per e-mail , algú tindria que donar alguna explicació ja que els membres del govern tenien des de fa dies tot un dossier amb tota la preparació de l'acte.
No s'enten , per tant cal explicar-ho, aquesta manca de publicitat de l'acte..

Anònim ha dit...

No puc entendre la falta d'informació, el sr. Albert Vilalta,ens ahuria d'informa sobre aquesta visita. Engrunes es la mare d'Andrómines ?????.

Anònim ha dit...

Gaia: Pel que jo sé els d'Engrunes han fet be la seva tasca. A Montcada la responsabilitat de donar coneixer la noticia la va asumir el departament de protocol.
En toc cas no sobraria que Engrunes digues alguna cosa.

Anònim ha dit...

Amics blogistes, es tractaba solament que el nostre Alcalde puguès fer el discurs en pau davant del seu "jefe".
He presenciat l'acte i el Cesar no podria permetre que alguns manifestants li tranquessin el protagonisme.

comentaris semblans s'ha escoltat en diferens "corrillos".

Anònim ha dit...

Lastima que al Sr. Montilla no le hayan paseado por la zona 21, seguro que al ver la Masia de la que el Ayuntamiento cobra subvencion para arreglarla hubiera felicitado al Gran Cesar.

Rosalinda.

Anònim ha dit...

MONTCADA NO ES ROMA.
TU NO ERES EL CESAR