22 d’oct. 2007

PREGUNTES QUE ENS FEM


Què passarà amb el Sr. Joan Cañete, a quin lloc o departament anirà?

Tornarà a reaparèixer el Pla Estratègic?

Algú sap, si és cert, que després de la gran “bronca” que va tenir aquest funcionari de confiança amb el Sr. Alcalde, s’està buscant les garrofes en un altre lloc? … a nosaltres ens arriben rumors que és aixì.

foto: de montcada.cat, on es pot veure al senyor Cañete a l'esquerra, al costat del senyor Alcalde i de la regidora senyora Anna Rivas, en un acte celebrat fa mesos a la Sala d'actes de la Casa de la Vila)

Algú sap si en l’últim viatge programat i que organitza l’Ajuntament per als jubilats, en aquest cas a Màlaga, es farà el mateix que el de Navarra, on l’Alcalde va anar per fer-se una foto.
A Màlaga, qui serà l’afortunat que viatjarà? ... sembla ser que s’ha imposat la moda de fer viatges, l’últim que s'ha fet, ha estat realitzat, un altre cop, pel nostre alcalde, concretament a Bilbao, aquest cap de setmana, per acompanyar a l’Agrupació Fotogràfica de Montcada que ha estat guardonada en una exposició.

Algú sap quines son les persones que supliran alguns dels canvis que té previst el nostre Ajuntament, com per exemple: el Sr. Fàbregas adscrit als Serveis Municipals? i que sembla ser que aviat es jubilarà. Se sap, doncs, qui serà la persona que el substituirà? … ens arriba un nom, però ens agradaria confirmar-ho.

Algú sap, pregunta que repetim, quan es farà públic les línies generals programàtiques del nou govern municipal …? es va dir que es faria desprès de vacances…. Ja han passat 4 mesos i el més calent està a l’aigüera.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Ondia¡
Primero fue Celma, luego Jiménez y ahora Cañete, el trio "Calavera", los super-pollos....¡¡¡
Que fueeeeteeeeeeeeeeeee....¡
Aqui alguien debe decir algo...vamos¡ digo yo¡
Ah, ya sé... un tupido velo lo explicará todo.

Corin Tellado

Anònim ha dit...

Es mi opinió personal como ciudadano montadendse.

El Señor alcalde no tenía que haberse presentado a estas ultimas elecciones.

Le crecen los enanos,y aprovecha cualquier escapada para salir corriendo y hacerse la foto,ahora Javier,mañana Bilbao y pasado a Deba,asi está en su casa pairal y que le manden la pasta a su casa pairal.

Sobre la sustitución del Sr.Fabregas,si es efectivo y hace bien su trabajo que sea el que quiera,lo malo,dirémos lo normal,que sea otro "babas"de la correa del Sr.Cesar y de su partido,no es porqué sea amiguito y "babas"es porqué sea un inutil y no sepa sacar su responsabilidad adelante ¿me explico? estos cargos siempre llegan por ser amigo,cuñado,primo,afiliado,comisario politico del maximo ejecutor.

¿Las lineas generales? las "petitas cosas"que diría el Sr.Maresma,este no se quema,es incombustible,merece un monumento en el Auditori con el epigrafe "A la longevidad politica como primer espada de CiU".

Si.Son "petitas cosas" la Nacional,la Z-21,el Asland,el Soterrament,la calle Mayor,La Ribera,La Chatarreria etc.etc.etc.

Sr.Maresma "Se sirva tomar medidas y llamar al orden a esos chapuceros que lo dejan todo perdido"

Les estan creciendo los enanos y no se ven soluciones,experiencia les sobra,ilusión les falta.

Espero cambiar de opinión con el tiempo.