22 d’oct. 2007

NOTÍCIA SOBRE EL DIPÒSIT DE FERRALLA

AVUI, MONTCADA RADIO PUBLICA EN LA SEVA PÀGINA WEB, AIXÒ:


FOTO DE MONTCADA RADIO.COM

"El PPC local titlla d’hipòcrites PSC, ICV i Esquerra pel dipòsit de ferralla "


"La portaveu del Partit Popular a Montcada, Eva García, ha titllat d’hipòcrites les seccions locals del PSC i ICV-EUiA i Esquerra, sobre el seu posicionament respecte al dipòsit de ferralla. Segons informa el PPC, el Parlament de Catalunya va debatre fa uns dies una proposta de resolució dels populars, en la que se sol·licitava el tancament immediat de la instal·lació, situada al costat de l’estació de tren de Can Sant Joan. La portaveu popular, Eva García, ha explicat que els partits del govern d’Entesa consideren que “no hi ha cap element tècnic que avalin el tancament de la instal·lació”.

La portaveu popular considera que aquests tres partits “estan enganyant la ciutadania” i que també és possible prendre mesures urgents per tancar la instal·lació que fa temps que provoca molèsties al veïnat de Can Sant Joan. “El que no es pot permetre és que després d’un any des que es va sol·licitar el tancament d’aquesta empresa, no s’hagin pres mesures urgents i continuïn treballant, amb tots els problemes que origina als veïns els sorolls i el trànsit de camions que provoca la instal·lació”, ha dit García. "


1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

"Enbolica que fa fort"

Visca
la coherencia.

Mentrestant a Montcada uns van culpant als altres.
L'Ajuntament es neteja les mans i traspassa la responsabilitata la Generalitat i més concretament a Medi Ambient que es administrada per ICV/EUiA.
ICV/EUiA de Montcada demana que es multi a l'empresa a Montcada i al metaeix temps diu que hi ha molt bona relacio amb els responsables de Gene.
CiU : " no sabe ,no contesta" com si no fos amb ells.
ERC , demana que s'actui, va presentar unes al.legacions el mes de setembre.
PP : va preguntar i presentar una iniciativa al parlament sobre el tema que no va ser aceptada.

RESUM : Quan es vol marejar la perdiu es que no hi voluntat de actuar, cosa que molt es temem passi igual en la cremació de fangs.