30 d’oct. 2008

AIXÒ SI QUE ÉS...TENIR CURA DEL PATRIMONI, L'EXEMPLE DE VIC

http://gdp.bloc.cat/post/15800/238012


(clica sobre aquesta adreça)
Una Torre dels Frares, no la de Montcada, sino una altra situada en el municipi de Vic, sí que és un exemple de sensibilitat i cura amb el seu patrimoni històric.

Us convidem a fer una ullada en una pàgina (l'adreça electrònica que està sobre d'aquest comentari) on podreu veure allò que es fa en segons quins municipis.

Us deixem, doncs, i us donem la paraula perquè digueu allò que penseu.

Salutacions
Montcada Confidencial

(foto superior : Torre dels Frares a Vic - gdp.bloc.cat)




(foto dreta: Montcada Confidencial octubre 2008, de la La Torre del Frares de Montcada.)

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Dsd terres osonenques vull dir que la feina feta a la torre dels frares d'aqui vic es impresionant. Aquest edifici ara a pasat a ser la seu de l'editorial EUMO (Editorial de la Universitat de Vic). Ells han arreglat la fasana conservant al maxim l'encant de la torre dels farres de tota la vida i l'han modificat per dins. Dins la torre dels frares han creat aules per l'escola didiomes de l'universitat, oficines de la EUMO etc. En definitiva han conservat el patrimoni oferint-lo al poble!Crec que l'ajuntament de Montcada hauria de pendre exemple i reflexionar sobre el futur de la torre dels frares de Montcada. Que tal si la rehabilites i crees un centre pels joves del poble?? Amb una sala de concert, sales de reunions, bucs d'assaig... segur que entre tots li trobariem una bona utilitat!
No deixem perdre el nostre patrimoni!
Donem vida a la torre dels frares!

Anònim ha dit...

No podria estar més d'acord amb el comentari de l'osonenc. Tot i així, crec que seria encara millor si fos un projecte autogestionat i no portat per l'ajuntament, ja que no només acabaria com Can Tauler, sinó que el fet que la gent se'l senti més seu, i hi fiqui cullarada en tot moment, no evidenciaria tant la relativa distància que la Torre està del centre.

Joan de l'ós.

Anònim ha dit...

LES PEDIRIA LOS ADMINISTRADORES DEL BLOGS, QUE FOR FAVOR COLGASEN TAMBIEN LA FOTO DE LA TORRE DE FRARES DE MONTCADA PARA QUE SE VIESE LA DIFERENCIA DE MANTENIMIENTO ENTRE LA DE VIC Y EL ABANDONO DE LA TORRE DE FRARES DE MONTCADA I REIXAC.

MUCHAS GRACIAS
UN SALUDO
ACM VECINA DE LA RIBERA

Anònim ha dit...

Però .... com podeu fer comparacions amb una ciutat com Vic?? es la fábrica de frares....
sis.plau.. mir no es vic.