29 d’oct. 2008

NECESSÀRIA CAMPANYA

Imatge de la presentació a càrrec de Mª Carme González i Carme Porro , responsables de Salut i Àrea Interna de l'Ajuntament ( foto : laveu.cat)


Sota el lema "No t'enganyis!... l'alcohol pot canviar la teva vida" , la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Montcada i Reixac juntament amb la Policia Local han endegat una campanya municipal, per sensibilitzar al conjunt de la nostra població de les conseqüències derivades del consum d'alcohol, es vol implicar en aquesta iniciativa, entre altres, en el sector de la restauració (bars i restaurants) que poden tenir un paper clau en aquesta campanya de sensibilització.
La campanya s'emmarca dins del Pla Municipal sobre drogodependències 2006-09 i té per objectiu conscienciar a la gent de mitjana edat sobre les conseqüències que porta entre altres, tenir que conduir després de consumir alcohol, i també en altres aspectes de la vida, ja que hi ha una creença generalitzada de la gent que consumeix i que pensen que a ells no els hi afecta, quan la realitat és una altra que comporta no sols accidents de trànsit sinó conflictes en tota la gamma (socials, de parella, laborals, etc) .

Des de Montcada Confidencial aplaudim aquesta iniciativa que malgrat que disposa d’uns recursos limitats ens agradaria que fos persistent al llarg del temps i que no quedés amb un simple eslògan o bé en un cartell o en un full que passat uns dies ja ningú se’n recordi.

"L'alcohol pot canviar la teva vida ".... i tant que si ! , tots coneixem en el nostre entorn més proper els efectes devastadors que produeix aquesta "droga"
, consumir begudes alcohòliques per molt que formi part de la nostra cultura i tradicions no es tindria de fer oblidar mai el factor de risc que comporta .
Benvinguda sigui la campanya!

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

A nivel cerebral,el primer sintoma que aparece son las llamadas REACCIONES EN CORTOCIRCUITO(enfados por cualquier causa).....La llamada irritabilidad,siendo cada vez más agresivos.
Es curioso, pero los alcoholizados se "homologan"con la sustancia.Pasan a ser alcohol,no personas, y arden como tal en cualquier situación cotidiana.

Anònim ha dit...

Hostias Pedrin... leyendo el comentario creí que se estaba hablando de una persona en concreto con las mismas REACCIONES EN CORTO CIRCUITO, y la misma capacidad de inflamarse y arder ante cualquier situación cotidiana que no sea de su agrado.

uuufff. que susto creí por un momento que le ibais a poner nombre a esos síntomas...